Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

DERMATO-COSMETICE

RIBESKIN™ CARBOXY

Carboxiterapia non-invazivă RIBESKIN™ CARBOXY COMBO pentru îngrijirea profesională a pielii

DERMATO-COSMETICE

Formulare inovativă originală obținută prin cercetare avansată, ingrediente active de înaltă calitate și concentrații ridicate de acid hialuronic de masă moleculară mică – iată câteva din criteriile de formare a unui portofoliu de succes de dermato-cosmetice pe care le găsești la MICRODERMA!

CUM SĂ ALEGI DERMATO-COSMETICE EFICIENTE?

  • Produse de ultima generație – de preferință, produsele cosmetice alese trebuie să fie produse de nouă generație care implică cele mai avansate tehnologii din domeniu.
  • Hidratare – toate tenurile necesită o hidratare adecavată, așadar alege produse pentru îngrijirea pielii care au fost concepute pentru o hidratare profundă și de durată.
  • Acid hialuronic – complexul de acid hialuronic trebuie să conțină molecule de dimensiuni mici pentru a penetra adânc și a hidrata / rejuvena din interior.
  • Eficiență – formulele speciale cu combinații unice bogate în ingredienți activi asigură rezultate remarcabile.
  • Stabilitate – produsele alese trebuie să implice tehnologii de ultimă oră pentru a oferi produse sigure și stabile.

LMWHA – ACID HIALURONIC DE MASĂ MOLECULARĂ MICĂ

Acidul hialuronic de masă moleculară mică este unul din componentele de bază ale produselor de îngrijire a pielii de calitate. Acesta joacă un rol important în procesele metabolice ca mod de interacţionare şi sinteza celulară. Protejează imunitatea celulară şi ajută la prevenirea infecţiilor. Una din cele mai importante proprietăţi ale acestuia este capacitatea de a reţine umiditatea în greutate de până la 1000X mai mare față de greutatea proprie.

Problema majoră cu absorbţia acidului hialuronic convențional este dimensiunea moleculară a acestuia (în medie de 3000nm, pe când spaţiul intercelular are doar diametrul de 100nm). Recent, cercetători japonezi au obținut acid hialuronic cu molecule de 5 nanometri, ceea ce înseamnă că acesta penetrează straturile mai adânci ale pielii fără să fie injectat.

Pentru o penetrare crescută și o hidratare profundă produsele distribuite de MICRODERMA conțin acid hialuronic de masă moleculară mică.

CLINICCARE™ PEEL

CC™ GLOW PEEL

CLINICCARE™ PEEL

CC™ PEEL BLENDER

CLINICCARE™ PEEL

CC™ PURE PEEL

CLINICCARE™ PEEL

CC™ REFRESH PEEL

CLINICCARE™ PEEL