Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

ACCENTO™ 1064

Sistem pentru îngrijirea pielii, tratamente vasculare și epilare definitiva ACCENTO™ 1064, laser nd:Yag puls lung 1064nm
Solicită Oferta
BISON MEDICAL

Sistemul ACCENTO™ 1064
este un produs BISON MEDICAL, Coreea de Sud.

Cheie siguranta Laser Level Mode Roti Spray Touch

LASER ND:YAG 1064NM ACCENTO™ 1064

  • ACCENTO™ 1064 BISON MEDICAL – laser nd:Yag 1064nm puls lung medical pentru tratamente vasculare, epilare definitiva și rejuvenarea pielii
  • LASER ND:YAG VASCULAR 1064nm – tratamentul venectaziilor (vase 0-3,5mm diametru), a hemangioamelor cavernoase, sau a verucilor
  • LASER ND:YAG EPILARE 1064nm – lungimea de unda de 1064nm si diametrul spotului reglabil cu o patrundere relativ adânca în piele (4-6mm), precum si fluenta si durata pulsului permit distrugerea firelor de par subtiri (toate tipurile de Fitzpatrick)
  • LASER ND:YAG REJUVENARE 1064nm – tratamentul ridurilor superficiale, tratamentul rosaceei, tratamentul cicatricelor, poikilodermei, onicomicozei

LASER ND:YAG PULS LUNG 1064nm

Lungimea de undă de 1064nm a laserului nd:Yag are o absorbție scăzută în melanină și o penetrare mai adâncă datorită energiei crescute. Stimulează dermul, fără a cauza efecte secundare nedorite epidermei, crește elasticitatea pielii prin stimularea structurii de elastină și colagen. Avantajul principal a laserului nd:Yag de puls lung față de laserul diodă, este penetrarea mai adâncă și mai puține efecte adverse, cauzate de absorbția scăzută în melanină.

Este eficient în tratamentele venelor varicoase din cauză ca lungimea undă de 1064nm are o absobție foarte bună în culoarea albastră.

Indicații laser nd:Yag (puls lung):

  • REJUVENARE PIELII (Lifting, riduri superficiale)
  • LEZIUNI VASCULARE (Roșeață, acnee, teleangectazie, vene varicoase, veruci, etc.)
  • EPILARE PROGRESIV DEFINITIVĂ
  • ONICOMICOZĂ

AVANTAJE LASER ACCENTO™ 1064

SISTEM DIAGNOSTIZARE AUTOMAT LASER ND:YAG 1064nm

Cu ajutorul camerei încorporate în aplicatorul aparatului, sistemul evalueaza automat conditia pielii, masoara luminozitatea, hidratarea si vascularizarea zonei, iar informatille culese sunt afisate în timp real pe monitorul de înalta rezolutie cu diametrul de 7 inch.

MOD IRADIERE “TOP HAT” LASER ND:YAG 1064nm

Modul de iradiere a pielii cu unda laser este de tipul TOP HAT – ceea ce înseamna ca energia este difuzata uniform – eficienta maxima si efecte secundare reduse.

DISPLAY “DUAL TOUCH“ LASER ND:YAG 1064nm

Puteti urmari evolutia tratamentului si a zonei de tratament în timp real, setarile tratamentului fiind usor accesibile tot timpul, iar sistemul va permite comparatia înainte si dupa a zonei de tratament prin cele doua monitoare cu ecran tactil de înalta rezolutie.

SISTEM DE ALIMENTARE CU ENERGIE LASER ND:YAG 1064nm

Sistemul se poate utiliza în conditii de maxima siguranta si la cele mai solicitante tratamente, nu sunt necesare întreruperi, sursa de alimentarea a undei laser fiind unul sigur si stabil.

DIMENSIUNEA SPOTULUI AUTO-ADJUSTABIL LASER ND:YAG 1064nm

Schimbarea spotului de tratament este simplu, doar prin înlocuirea vârfului de tratament, sistemul recunoscând automat noile setări. Sistemul vă oferă dexteritate și siguranță marita – astfel tratamentul selectiv a diferitelor zone devenind foarte accesibil. Dimensiuni spot disponibile de 2, 4, 6, 8, 10, 12, 16, 20.

SPRAY RACIRE LASER ND:YAG 1064nm

Calmeaza pielea prin metoda criogena directa, minimizând efectele secundare, cum ar fi durerea si PIH dupa tratament.

Specificaţii

Tip laser
nd:Yag puls lung
Greutate
120kg
Dimensiuni
450 x 908 x 1240mm
Răcire contact
Spray criogen
Control puls
Control manual, pedală sau pedală wireless
Rază țintire
532nm, 5mW
Energie maximă
100J
Fluența
600J/cm2
Lățime puls
0.2 – 350ms
Frecvența
0.4 – 10Hz
Dimensiune spot
D 2, 4, 6, 8, 10, 12, 16, 20 (mm)
Calibrare
Auto calibrare prin port extern
Sistem livrare undă
Prin fibră optică 1000um x 3m
Lungime undă
1064nm
Retea electrica
220 / 230V, 50/60Hz

S-ar putea să te intereseze și...

LASER APHRODITE™

LASERE MEDICALE

LASER CO2 FIRE-XEL™

LASERE MEDICALE

LASER CYMA™ CLINIC

LASERE MEDICALE

LASER DUAL ACCENTO™

LASERE MEDICALE