Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

JETCLEAR™

Sistem infuzie oxigen hiperbar cu 2 funcții – Oxyjet™ și Oxyspray™ – cea mai potrivită alegere pentru îngrijirea perfectă a pielii şi a scalpului
Solicită Oferta
Eunsung Global

Sistemul JETCLEAR™
este un produs Eunsung Global, Coreea de Sud.

Exfoliere Hidratare Jetpeel Level Spray

TRATAMENTUL INFUZIE OXIGEN HIPERBARIC

Tratamentul cu infuzie hiperbarica Oxyjet™ şi/sau Oxyspray™ este un tratament anti-aging, anti-oxidant, nutritiv, neinvaziv, suitabil pentru femei, bărbaţi, la orice vârstă si pentru toate  tipurile şi culorile de piele. Tratamentul de infuzie hiperbarica Oxyjet™ şi Oxyspray™ este cel mai utilizat este pe faţă, gât şi decolteu, dar se poate recomanda pentru orice parte a corpului care necesită o curăţare şi o hidratare profundă.

Procesul de îmbătrânire, manifestat prin pierderea elasticităţii, reducerea hidratării şi a vitalităţii pielii, este inevitabil. Apa şi oxigenul sunt elemente de care avem nevoie constant pentru regenerarea celulelor, pentru reconstrucţia şi revitalizarea organismului.

Oxigenul este un produs cu proprietăţi catalizatoare deosebite. Studiile arată, ca produsele topice utilizate, au nevoie de cca. 8 ore ca să penetreze pielea, iar în multe cazuri, nu toate straturile epidermale sunt atinse. Cu Jet Peel, produsele penetrează tegumenul mai adânc, în doar 1 - 1 1/2 ora.  Un alt avantaj a sistemelor de infuzie hiperbarică, este ca accelerează vindecarea după tratamente mai invazive, cum ar fi epilare cu laser, tatuaje sau makeup permanent.

Tratamentele infuzie oxigen hiperbaric lucrează la 5 nivele simultan:

 • Curăţare profundă: folosind oxigen, apă şi vitamine la viteza supersonică, pentru curăţarea blândă a pielii de depuneri, rezultând înr-o piele strălucitoare.  
 • Exfoliere: straturile moarte a tegumenului sunt îndepărtate confortabil, redând vibraţia şi luminozitatea pielii.
 • Hidratare: Jetul propulsat conţine apă, oxigen şi vitamine hidratând, calmând şi oferind un sentiment reconfortant pielii.
 • Oxigenare: infuzie de oxigen şi vitamine cu o penetrare profundă în stratul dermal. Vitalitatea pielii este redată, pielea primeşte un element vital pentru a crea colagen, elementul structural pentru elasticitatea şi vitalitatea pielii.
 • Microcirculaţie: Oxyjet™ Peel împrăştie apă şi oxigen cu viteza supersonică pe suprafaţa pielii care creează o micro circulaţie îmbunătăţită pe zona tratată

OXYJET™ PEELING

Oxyjet™ Peeling este o tehnologie avansată aplicată care asigură infuzia de apă şi oxigen la mare presiune, penetrând adânc în straturile dermale, regenerând şi revitalizând elasticitatea naturală a tegumenului. Îmbunătăţirea rapidă se observă chiar şi după un singur tratament. 

Avantaje modul Oxyjet™:

 • efectiv în tratamentul pielii lipsite de vitalitate
 • îmbunătăţirea microcirculaţiei sângelui
 • creşterea eficienţei altor tratamente
 • efect anti-alopecie

SOLUȚII ACTIVE ȘI OXYSPRAY™

Oxyspray™ este un tratament anti-oxidant, anti-inflamator, oferind două alternative pentru utilizator:

 • Modul “Pure Oxygen Spray”: tratament cu oxigen hiperbaric pentru o piele fină, delicată şi un efect calmant;
 • Modul “Oxygen Spray + Substanțe active”: tratamente cu oxigen hiperbaric în combinație cu soluții active, cum ar fi acid hialuronic, colagen, vitamine, sau tonifiante faciale cosmetice sau a părului / scalpului.

Avantaje modul Oxyspray™:

 • livrare transdermală eficientă a suplimentelor nutritive
 • calmare şi relxare pentru proceduri de post-peeling
 • îmbunătăţeşte aspectul pigmentaţiilor, cicatricilor post-acneice şi a ridurilor
 • îmbunătăţire rapidă a aspectului general a pielii

Specificaţii

Oxyspray
5 Kg/cm2 (4,9 Bar)
Jetpeel
10 Kg/cm2 (9,8 Bar)
Dimensiuni
1050 x 350 x 400 mm
Greutate
37 Kg
Producator
Eunsung Global

S-ar putea să te intereseze și...

AQUACLEAN™

APARATE TRATAMENTE FACIALE

DR. LIGHT™

APARATE TRATAMENTE FACIALE

DR. SKIN™

APARATE TRATAMENTE FACIALE

DUET™

APARATE TRATAMENTE FACIALE