Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

MEZOTERAPIE

CLINICCARE™ EGF

Soluții mezoterapie cu factori de creștere epidermali și acid hialuronic

TKN™ AVANSAT

Gama TKN™ AVANSAT este compusă din produse a căror componente principale sunt peptide de generaţie nouă, care acţionează în mod sinergetic cu alte ingrediente active avansate – acid hialuronic,...

TKN™ COCKTAIL

Produsele TKN™ COCKTAIL sunt combinaţii de ingrediente active atent selecţionate şi studiate, dezvoltate în vederea valorificării efectului sinergetic a diferitelor principii active şi creşterea...

TKN™ MESO STARTER KIT

Selecție de soluții sterile cu efect sinergetic pe bază de protocoale eficiente cu rezultate unice

MEZOTERAPIE

Rejuvenarea tenului, remodelarea facial și corporală, tratamentul leziunilor pigmentrare sau tratamente avansate ale scalpului sunt doar câteva din posibilitățile oferite de mezoterapie bazată pe soluții sterile compuse din vitamine și minerale esențiale, peptide și biorevitalizanți.

CE ESTE MEZOTERAPIA?

Mezoterapia reprezintă o metodă practică medicală prin care se introduc prin microinjectări substanțe nutritive și vitamine în mesoderm – stratul de grăsime și țesut fibros subcutanat, pentru a acționa asupra regiunilor respective ale corpului.

Mezoterapia este o metodă sigură și reprezintă o alternativă și un tratament ajuvant al tehnicilor de reîntinerire facială, precum și o metodă adjuvantă în tratamentul celuluitei. Această tehnică minim invazivă este caracterizată de un comfort relativ ridicat al pacienților în timpul intervenției, nu necesită timp pentru revenire postoperatorie, nu necesită pansamente. Pentru personae cu un ten sensibil, se recomandă eventual anestezie topică.

După o astfel de interventie reintegrarea socială este imediată obținându-se o reîntinerire facială naturală.

REZULTATE ȘI AVANTAJE MEZOTERAPIE

Rezultatle obținute prin mezoterapie sunt semnificative. După terminarea unei serii complete de tratamente, în general după o perioadă de 3 luni pacienții sunt incântați observând o creștere a calității pielii feței, creșterea tonusului la nivelul feței și un aspect întinerit al acesteia.

Avantajele mezoterapiei sunt numeroase printre acestea fiind reintegrarea socială imediată, efect vizibil rapid și de durată și caracterul minim invaziv — toate acestea conducând la o imagine de sine optimizată, la o creștere a increderii personale și o creștere a calității vietii.

12

THERAPEEL®

THERAPEEL® AZ20

THERAPEEL®

THERAPEEL® F12

THERAPEEL®

THERAPEEL® F8

THERAPEEL®

THERAPEEL® PRE- & POST

THERAPEEL®