Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

OCTOLINE™ 2

Infuzie hiperbarică — Jet Peel / Spray, Iontoforeză — Ionto-rolă, -lifting, -foreză şi Ultrasunete — Față / Ochi, Spatula – cel mai performant sistem pentru îngrijirea feţei şi a scalpului 8-în-1
Solicită Oferta
Eunsung Global

Sistemul OCTOLINE™ 2
este un produs Eunsung Global, Coreea de Sud.

Electroporatie Exfoliere Hidratare Jetpeel Level Mode Spray Ultrasunete

SISTEM PERFORMANT 8-ÎN-1 TRATAMENTE FACIALE

OCTOLINE™ 2 este cel mai nou şi mai versatil aparat multifuncţional de tratamente dermato-cosmetice - ultrasunete pentru faţă şi ochi (rejuvenarea pielii), spatula cu ultrasunete (masaj, lifting şi curăţarea pielii), iontoforeză (absorbţia mărită a substanţelor active în piele), ionto-rolă şi ionto-lifting, infuzie oxigen hiperbaric spray (anti-oxidant) şi jet peel (peeling cu oxigen în profunzime neinvaziv).

TRATAMENT INFUZIE OXIGEN HIPERBAR

Procesul de îmbătrânire, manifestat prin pierderea elasticităţii, reducerea hidratării şi a vitalităţii pielii, este inevitabil. Apa şi oxigenul sunt elemente de care avem nevoie constant pentru regenerarea celulelor, pentru reconstrucţia şi revitalizarea organismului.

Oxigenul este un produs cu proprietăţi catalizatoare deosebite. Studiile arată, ca produsele topice utilizate, au nevoie de cca. 8 ore ca să penetreze pielea, iar în multe cazuri, nu toate straturile epidermale sunt atinse. Cu Jet Peel, produsele penetrează tegumenul mai adânc, în doar 1 - 1 1/2 ora.  Un alt avantaj a sistemelor de infuzie hiperbarică, este ca accelerează vindecarea după tratamente mai invazive, cum ar fi epilare cu laser, tatuaje sau makeup permanent.

Tratamentele infuzie oxigen hiperbaric lucrează la 5 nivele simultan:

 • Curăţare profundă: folosind oxigen, apă şi vitamine la viteza supersonică, pentru curăţarea blândă a pielii de depuneri, rezultând înr-o piele strălucitoare.  
 • Exfoliere: straturile moarte a tegumenului sunt îndepărtate confortabil, redând vibraţia şi luminozitatea pielii.
 • Hidratare: Jetul propulsat conţine apă, oxigen şi vitamine hidratând, calmând şi oferind un sentiment reconfortant pielii.
 • Oxigenare: infuzie de oxigen şi vitamine cu o penetrare profundă în stratul dermal. Vitalitatea pielii este redată, pielea primeşte un element vital pentru a crea colagen, elementul structural pentru elasticitatea şi vitalitatea pielii.
 • Microcirculaţie: Oxyjet™ Peel împrăştie apă şi oxigen cu viteza supersonică pe suprafaţa pielii care creează o micro circulaţie îmbunătăţită pe zona tratată

Noua interfață sistem 8-în-1 OCTOLINE™ 2

Noua interfață sistem 8-în-1 tratamente faciale și îngrijirea scalpului OCTOLINE™ 2

OXYJET™ PEEL

Oxyjet™ Peel este o tehnologie avansată aplicată care asigură infuzia de apă şi oxigen hiperbaric la viteze supersonice, penetrând adânc în straturile dermale, regenerând şi revitalizând elasticitatea naturală a tegumenului. Îmbunătăţirea rapidă se observă chiar şi după un singur tratament.

Avantaje modul OxyJet™:

 • efectiv în tratamentul pielii lipsite de vitalitate
 • îmbunătăţirea microcirculaţiei sângelui
 • creşterea eficienţei altor tratamente
 • efect anti-alopecia

OXYSPRAY™

OxySpray™ este un tratament de infuzie cu oxigen hiperbaric, cu efect anti-oxidant și anti-inflamator, oferind două alternative pentru utilizator:

 • Modul “Pure Oxygen Spray”: tratament cu oxigen hiperbaric pentru o piele fină, delicată şi un efect calmant;
 • Modul “Oxygen Spray + Substanțe active”: tratamente cu oxigen hiperbaric în combinație cu soluții active, cum ar fi acid hialuronic, colagen, vitamine, sau tonifiante faciale cosmetice sau a părului / scalpului.

Avantaje modul OxySpray™:

 • livrare transdermală eficientă a suplimentelor nutritive
 • calmare şi relxare pentru proceduri de post-peeling
 • îmbunătăţeşte aspectul pigmentaţiilor, cicatricilor post-acneice şi a ridurilor
 • îmbunătăţire rapidă a aspectului general a pielii

ULTRASUNETELE ÎN TRATAMENTELE ESTETICE

Ultrasunetele sunt folosite cu succes în tratamentele estetice, datorită a trei efecte majore asupra tegumenului:

 • Efect mecanic: efectele mecanice includ un aspect foarte important, micro-masajul tesutului, estomparea cicatricilor, o mai buna tonifiere la nivelul straturilor superioare si elasticitate a pielii.
 • Efect termic: efectele termice ale ultrasunetelor creeaza frecare și cresc nivelul de căldura la nivel local. Crescând metabolismul fibroblaștilor si al altor celule conjunctive, crește și producția de colagen și elastină. O temperatură mai ridicată stimulează, circulația sanguină din zonă, aducând cu ea mai mult oxigen și elemente nutritive, care ajută la vindecare. Un alt beneficiu al creșterii circulației sanguine este o mai bună circulație a limfei, ajutând la eliminarea toxinelor și a reziduurilor.
 • Efect chimic: ultrasunetele ajută la creșterea numărului de reacții chimice ale celulelor pentru a facilita vindecarea. Acestea scad, de asemenea, nivelul pH-ului local și cresc permeabilitatea celulelor pielii – efecte ce favorizează penetrarea ingredienților activi în epiderm.

SPATULA ULTRASUNETE - SONO™

Spatula ultrasunete (SONO), este un aparat cu ultrasunete multifuncţional – incluzând peeling delicat (gomaj cu ultrasunete), masaj cu ultrasunete şi introducerea substanţelor active în piele.

MASAJ CU ULTRASUNETE - ULTRASON™

Masajul cu ultrasunete (ULTRASON) este cea mai nouă tehnologie de refacere a suprafeţei pielii în mod progresiv şi non-invaziv. Această terapie activează celulele, revigorează fibrele pielii şi întăreşte contracţia pe loc, ceea ce previne în mod eficient procesul de îmbătrânire a pielii.

DE CE IONTOFOREZA?

5 minute de iontoforeză echivalează cu cel puțin o oră de masaj manual – în ceea ce privește pătrunderea în pielea. Asta deoarece viteza de introducere în tegumen a substanțelor active prin ionoforeza este de zeci de ori mai mare decât difuzia simplă din cazul cremelor aplicate pe piele. Introducerea în piele a ionilor activi biologic întinerește pielea prin activarea metabolismului celular și a circulației sanguine locale. În plus ionii de argint, distrug bacteriile (acnee) și blocheaza virusii (herpes).

IONTOFOREZA

Aplicând un câmp electric prin intermediul a doi electrozi aşezaţi pe piele, se introduc în piele ioni pozitivi sub electrodul pozitiv şi ioni negativi sub cel negativ. Acest procedeu se numeşte iontoforeză. Iontoforeza face parte din categoria stimulării galvanice.

Program ION +

 • Recomandat pentru pielea: grasă, predispusa la acne
 • Produse recomandate: Hamamelis, Vit-B, soluții anti-acnee ionizat (+)
 • Efect: reduce dimensiunea porilor, reduce cantitatea de sebum, previne acneea

Program ION -

 • Recomandat pentru pielea: probleme de pigmentație, piele îmbătrânita sau uscata
 • Produse recomandate: acid ascorbic ionizat (Vit-C), soluții de regenerare, acid hialuronic (-)
 • Efect: deschide culoarea petelor pigmentate și a pistruilor, îmbunatățește ridurile superficiale, îmbunătățește elasticitatea pielii, hidratare

Program VITAMINE

 • Recomandat pentru pielea: probleme de pigmentație, pielea obosită
 • Produse recomandate: acid ascorbic ionizat (Vit-C)
 • Efect: deschide și lumineaza aspectul pielii

Program LIFTING

 • Recomandat pentru pielea: pielea fără elasticitate și îmbătrânită
 • Produse recomandate: ampule nutritive ionizate
 • Efect : folosind curenti de ion (+) & (–), oferă elasticitate pielii prin stimularea mușchilor și a țesutului.

Specificaţii

Ultrasunete
3 MHz (Ultrason) / 24 KHz (Sono)
Jetpeel
10 Kg/cm2 (9,8 Bar)
Oxyspray
5 Kg/cm2 (4,9 Bar)
Dimensiuni
1000 x 450 x 410 mm
Greutate
40 Kg
Producator
Eunsung Global

S-ar putea să te intereseze și...

AQUACLEAN™

APARATE TRATAMENTE FACIALE

DR. LIGHT™

APARATE TRATAMENTE FACIALE

DR. SKIN™

APARATE TRATAMENTE FACIALE

DUET™

APARATE TRATAMENTE FACIALE