Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

MICRONEEDLING RF ENSEMBLE™

Sistem ultimă generație microneedling și radiofrecvența fracționată pentru tratamentul pielii
Solicită Oferta
BISON MEDICAL

Sistemul MICRONEEDLING RF ENSEMBLE™
este un produs BISON MEDICAL, Coreea de Sud.

Cheie siguranta Level Mode Radiofrecventa Roti

MICRONEEDLING RF ENSEMBLE™

STIMULAREA NEOCOLAGENEZEI ȘI NEOELASTOGENEZEI CU ECHIPAMENT REVOLUȚIONAR DE MICROACE ȘI RADIOFRECVENȚA FRACȚIONATĂ

ENSEMBLE™ este un sistem  de ultima generație, care combină tratamentul de microneedling cu radiofrecvența fracționată. Aparatul livreaza energia sub forma de radiofrecvența direct în dermul profund, stimulând producția naturală de colagen nou, elastină și acid hialuronic, pentru un aspect tonifiat și volum facial, chiar de la prima ședință.

Tratamentul ENSEMBLE™ este unul minim invaziv, datorită tehnologiei avansate a sistemului și oferă pacienților rezultate cu adevărat impresionante pentru tratamentele de rejuvenare faciala și întinerire naturală a pielii. Pentru persoanele sensibile se recomandă eventual o anestezie topică (crema) locală.

CUM FUNCTIONEAZA ENSEMBLE™?

Tratamentul cu sistemul de microace cu radiofrecvența ENSEMBLE™ este o procedura care, prin microace sterile (25 ace) livrează radiofrecvența direct în dermul reticular, fără efect termal asupra epidermei. Leziunea fracționată controlată în dermul adânc stimulează reacția naturală de vindecare și stimulează producția de colagen, elastină și acid hialuronic. Datorită controlului precis al tuturor parametrilor intervenției, tratamentul de microace cu radiofrecvența ENSEMBLE™ are rezultate unice excepționale post tratament.


Modul de acțiune (1-4) a sistemului de microace cu radiofrecvența ENSMEBLE™

ENSEMBLE™ este recomandat pentru tratamente de:

  • Lifting si fermitate
  • Eliminarea si/sau estomparea ridurilor
  • Tratamentul tenurilor acneice si a cicatricilor post acneice
  • Tratamentul vergeturilor
  • Reducerea dimensiunii porilor

ENSEMBLE™ este sistemul de remodelare a pielii, alimentat de RF (radiofrecvență fracțonata), cu electrozi microneedle placați cu aur, care oferă cele mai bune rezultate datorită energiei mari livrat în derm (până la 50W), frecvenței specificie de 2Mhz și adâncimii de operare reglabile de până la 4.5mm. Astfel, sistemul de microace cu radiofrecvența ENSEMBLE™ este capabil să livreze energia necesară stimulării neocolagenezei și neoelastogenezei chiar dintr-un singur tratament.

Vindecarea pielii se produce natural, fără a utiliza produse injectabile sau de alt tip. Așadar, ENSEMBLE™ oferă nu doar un tratament antirid, ci o soluție completă de rejuvenare facială pentru clinici de estetică și înfrumusețare.

AVANTAJE MICRONEEDLING RF ENSEMBLE™

VÂRFURI TRATAMENT

Sistemul dispune de două tipuri de vârfuri de tratament – izolate (insulated) sau neizolate (non-insulated). Radiofrecvența este iradiată în țesut prin 25 electrozi poleiți cu aur, diferenta dintre cele două tipuri fiind zona de acțiune a energiei: vârfurile izolate iradiează doar la vârf, neafectând țesutul de-a lungul acelor, reducând astfel potențialele efecte secundare.

ENERGIE DE PÂNĂ LA 50W

Nivelele de energie de radiofrecvență ridicată de până la 50W, descărcarea uniformă și stabilă, timpul scurt de expunere rezultă în zone precise de coagulare în tegumen. Senzatia de discomfort și efecte secundare reduse la fiecare tratament.

ADÂNCIME DE ACȚIUNE

Adâncimi de incizie reglabile între 0.2-4.5mm, permit transferul energiei în straturile profunde a hipodermului. Stimulează eficient întregul strat de dermis și hipodermis, maximizând efectele radiofrecvenței.

Adancime penetrare

RADIOFRECVENȚA BIPOLARĂ CU MICROACE

Radiofrecvența bipolară de care dispune sistemul permite un control mai precis asupra tratamentului – direcția de acțiune a curentului fiind între doi poli de incizie cu încărcătură electrică diferită – rezultând în tratamente cu leziune termică precisă și redusă.

RADIOFRECVENȚA DE 2MHZ

Radiofrecvența de înaltă frecvența produce o formă stabilă de undă și energie, permițând operare stabilă și eficientă. Energia este distibuită mai uniform și intens decât în cazul frecvenței de 1MHz.

Specificaţii

Dimensiuni
307x308x203mm (fara suport)
Greutate
6kg (fara suport)
DISPLAY
Ecran tactil 7''
Radiofrecventă
2Mhz bipolar
Dimensiunea acelor
0.2-4.5mm
Vârf putere maximă
50W
Număr ace
25
Producator
BISON MEDICAL, Coreea de Sud

S-ar putea să te intereseze și...

ADVATx®

LASERE MEDICALE

LASER ACCENTO™ 1064

BISON MEDICAL

LASER ACCENTO™ DUAL

BISON MEDICAL

LASER CO2 APHRODITE™

BISON MEDICAL