Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

MY™ LITHIUM+

Sistem fracționat cu microace pentru tratamente profesionale a pielii bazate pe mecanismul de stimulare și de autovindecare a organismului
Solicită Oferta
Aesthetech™

Sistemul MY™ LITHIUM+
este un produs Aesthetech™, Suedia.

DESPRE MICROINJECTOR MY™ LITHIUM+

MICROINJECTOR MY™ LITHIUM+ este un sistem de ultimă generație de tratament fracționat a pielii cu microace. Este un dispozitiv sigur și eficient de tratamente cu microace verticale, care vă oferă soluții în tratamente de rejuvenare, regenerare sau tratamentul hiperpigmentațiilor. Prin crearea a mii de canale verticale în derm, MICROINJECTOR LITHIUM+ stimulează formarea de noi straturi de colagen și elastină.

MICROINJECTOR MY™ LITHIUM+ este recomandat tuturor tipurilor de piele și poate fi folosit pe întreg corpul.

Utilizarea MICROINJECTOR MY™ LITHIUM+, mai ales în compania produselor cu ingredienți activi care penetrează straturile superioare ale pielii, ajută la refacerea echilibrului natural a pielii, reface activitatea celulară și conferă un aspect sănătos. Rezultatul este o piele care radiează de sănătate, tonifiată și frumoasă.

microinjector pack

BENEFICIILE TRATAMENTULUI CU MICROACE

Beneficiile tratamentului cu microace sunt numeroase, cel mai important aspect fiind că este un tratament cu o rată extrem de ridicată de rezultate pozitive dovedite. Alte beneficii principale ale tratamentului sunt:

 • refacerea generală a condiției pielii
 • timp de refacere scurt
 • reducerea ridurilor și liniilor fine
 • stimularea fibroblaștilor pentru producția de colagen
 • penetrarea mai bună a ingredienților activi

AFECTIUNI TRATABILE MICROINJECTOR MY™ LITHIUM+

 • tratamentul hiperpigmentațiilor, a melasmei și a petelor cauzate de expunerea la soare
 • pielea îmbătrânită și pielea flașcă
 • liniile de expresie și ridurile fine / medii
 • reducerea dimensiunii porilor
 • cicatrici și vergeturi
 • îngrijirea pre- și post intervenții de chirurgie estetică

MECANISMUL FUNCȚIONĂRII TRATAMENT MICRONEEDLING

Terapia cu micro-ace se bazează pe mecanismele de auto-vindecare ale organismului. Corpul Dvs. reacţionează la introducerea acelor la fel cum ar reacţiona la orice alt obiect de penetrare a pielii. Diferenţa este de dimensiune a obiectului – fiind vorba de micro-ace. Introducerea de ace chirurgicale este simţită de nervii receptori ai pielii ca un stimul al leziunii. Acele sunt atât de fine şi subţiri, încât rănirea ţesutului este puţin probabilă. Integritatea pielii rămâne intactă. Cu toate acestea, acest “stimul nervos”, transportat cu ajutorul semnalelor electrice, are ca ţintă un proces de vindecare în cascadă.

Celulele pielii, pe o rază de la 1 la 2 mm în jurul canalului de înţepare, eliberează semnale de creştere celulelor nediferenţiate. Ca răspuns, aceste semnale stimulează răspândirea de noi celule, cum ar fi transformarea fibroblaştilor în fibre de colagen şi elastină. Sarcina fibroblaştilor este de a migra către punctele de intrare pentru a închide rana. Canalele de înţepare, formate de ace, se închid foarte repede, fără a se forma leziuni ale ţesutului, astfel nefiind nevoie ca acestea să fie vindecate. Transformarea în celule necesare vindecării rănii este un proces automat, ca un drum într-o singură direcţie. Misiunea lor finală este de a se transforma în fibre de colagen ,iar acestea se integreaza în formaţiunea de colagen existentă. Formarea acestei noi fibre – în procent de 100% – îngroaşă pielea şi umple cicatrici atrofiate existente. Înţeparea cu un singur ac nu are o influenţă demnă de a fi luată în calcul. Dar dacă se introduc mii de ace microscopice, formarea de colagen indusă se cumulează şi se formează un nou strat de colagen. Această reacţie a corpului se numeşte neocolageneză. 

cum functioneaza

Specificaţii

Adâncimea de pătrundere
Reglabilă între 0 - 2,5mm
Viteza / minut
Reglabilă 5 viteze (max. 170 cicluri / minut)
Autonomie baterie
2 ore / 2 baterii reîncărcabile incluse
Dimensiuni
150 mm x D: 12 mm
Greutate
83 g (incl. baterie)
Retea electrica
220 - 230 V / 50 Hz
Producator
Aesthetech of Sweden

S-ar putea să te intereseze și...

HYDROPEN™

ESTETICĂ MEDICALĂ

LA FONTAINE

ESTETICĂ MEDICALĂ

PLEXR® PLUS

ESTETICĂ MEDICALĂ

PRISTINE™

ESTETICĂ MEDICALĂ