Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

PICOLO®

Mai sigur, mai repede, mai profesional – sistem ultima generație laser nd:Yag 532/1064nm cu picosecundă pentru tratamentul pieli
Solicită Oferta
LASEROPTEK

Sistemul PICOLO®
este un produs LASEROPTEK, Coreea de Sud.

LASER PICOLO® PREMIUM

SISTEM AVANSAT LASER PICOSECUNDĂ DE ULTIMA GENERAȚIE PENTRU TRATAMENTUL PIELII 

Sistemul LASEROPTEK PICOLO® Premium reprezintă următorul nivel prin multiplele inovații în tehnologia laserelor cu picosecundă din domeniul medicinii estetice. Acest sistem de ultimă generație asigură nivele ridicate de eficiență clinică în tratamente de rejuvenarea tenului, cicatrici post-acenice, leziuni pigmentare benigne și îndepărtarea tatuajelor. Combinând o tehnologie extrem de stabilă Nd:Yag 532 & 1064nm cu o generație nouă de aplicatoare de înaltă performanță, PICOLO® Premium permite proceduri medical estetice comfortabile, precise și eficiente în beneficiul pacienților.  

  • Stabilitate avansată 
  • Tehnologie fracționată DOE patentată 
  • Gamă largă de tratamente ale pielii 
  • Tehnologie picosecundă inovativă 
  • Capacitate Twist & Treat 

Aplicatoarele laser PICOLO® PREMIUM

Collimator 
Dimensiune spot 10x10mm

Dia FX 1064S
Dimensiune spot 5x5mm

Dia FX 532nm
Dimensiune spot 7x7mm

Dia FX 1064
Dimensiune spot 10x10mm

Zoom
Dimensiune spot 1-7mm

 

 

TRATAMENTE PICOLO™ PREMIUM

TRATAMENTE VERSATILE CU SISTEM LASER REVOLUȚIONAR PICOSECUNDĂ

Recomandarea principala a laserului cu picosecundă PicoLO® Premium este de a elimina tatuajele. In functie de lungimea de unda folosită, laserelul cu picosecundă este folosit pentru scoaterea tuturor tatuajelor, inclusiv cele cu pigment albastru si verde, dificil de scos cu alte tipuri de lasere.

Deasmenea, laserul picosecond PicoLO® Premium are rezultate foarte bune si pe melasma, nevi ota, nevi ito si lentigii solare.

Mai mult, PicoLO® Premium dispune si de aplicatoare fractionate ce faciliteaza remodelarea cutanata si care sunt folosite in tratarea cicatricilor post-acneice, fotoimbatranirii si ridurilor.

  • Îndepărtare tatuaje - spectru complet de pigmenti
  • Cicatrici post-acneice  
  • Riduri periorbitale 
  • Probleme pigmentație - melasma, nevi ota, nevi ito si lentigii solare

Evaluation of the efficacy and safety of the 1064 nm picosecond Nd:YAG laser with a topically applied gold and diamond suspension for facial skin rejuvenation: A pilot study

Dermatological Study

Jae Wan Park,Sun Hye Shin,Woo Geon Lee,Kapsok Li,Seong Jun Seo,Chang Hoon Kim,Kui Young Park

Citește mai mult

Fractional 1064-nm picosecond Nd:YAG laser promotes hair regrowth in BALB/c mice

Journal of Cosmetic Dermatology

Sung Ha Lim 1, Seung-Won Jung 1, Hee Seok Seo 1, Long-Quan Pi 2, Seung Phil Hong 1

Citește mai mult

A prospective, split-face study comparing 1,064-nm picosecond Nd:YAG laser toning with 1,064-nm Q-switched Nd:YAG laser toning in the treatment of melasma

Journal of Dermatological Treatment

Jun Ki HongORCID Icon,Sun Hye ShinORCID Icon,Su Jung ParkORCID Icon,Seong Jun SeoORCID Icon &Kui Young ParkDepartment of Dermatology, Chu

Citește mai mult

Efficacy and Safety of Treatment with Fractional 1,064-nm Picosecond Laser with Diffractive Optic Element for Wrinkles and Acne Scars: A Clinical Study

Annals of Dermatology

Chung Hyeok Lee, Eun Mi Jin,1 Hee Seok Seo, Tae-Ui Ryu,1 and Seung Phil Hong

Citește mai mult

Comparison of a 1064-nm neodymium-doped yttrium aluminum garnet picosecond laser using a diffractive optical element vs. a nonablative 1550-nm erbium-glass laser for the treatment of facial acne scarring in Asian patients: a 17-week prospective, randomized, split-face, controlled trial

Annals of Dermatology

H.H. Kwon,S.H. Yang,Y.J. Cho,E. Shin,M. Choi,Y. Bae,J.Y. Jung,G.-H. Park

Citește mai mult

 

TEHNOLOGIE PICOLO™ PREMIUM

Rezultate superioare generate de un sistem stabil

Eficienta tratamentelor pielii cu laser puls picosecunde depind în primul rând livrarea uniforma a energiei laser și de stabilitatea duratei pulsului. Modul principal de acțiune al laserelor pico este crearea de cavitație fotoacustică care, în cazul îndepărtării pigmentului, fragmentează pigmenții în particule fine care sunt eliminate de sistemul limfatic al organismului. 

În tratamentele de atenuare a cicatricilor și de întinerire a pielii, efectul fotoacustic generat de picosecunda declanșează defalcarea optică indusă cu laser (LIOB) în țesut, ducând la remodelarea matricei extracelulare.

Designul, inovatiile tehnologice și procesul superior de fabricație internă a LASEROPTEK fac posibil  tehnologia energiei picosecunde de clasă superioara PicoLO® Premium și a stabilității duratei pulsului.

Stabilitatea duratei pulsului

Pulsurile generate de PicoLO® Premium cu ambele lungimi de unda de 1064nm și 532nm au fost măsurate printr-un osciloscop și cartografiate. Abaterea standard la ambele lungimi de undă este sub 2% indicând o stabilitate de 98%.

Nivele stabile de energie 

Valorile medii au fost calculate pentru fiecare 10 măsurători ale energiei de ieșire de către contorul de energie. Măsurătorile osciloscopului și contorului de energie efectuate atât la 1064, cât și la 532nm demonstrează capacitatea PicoLO® Premium de a genera impulsuri consistente, de vârf. Datele de testare confirmă deviația standard a energiei de ieșire sub 5% la 1064nm și sub 2% la 532nm.

Dia FX de PicoLO® Premium

Twist & Treat Capabilități

Piesele de mână Dia FX de la PicoLO Premium sunt înzestrate cu un plus inovator pentru a maximiza confortul medicului. Piesele de mână nou dezvoltate au o funcție "Twist & Treat" care permite medicilor să vizeze mai multe adâncimi atunci când tratează afecțiuni la răsucirea încheieturii mâinii.

Precizie multi-adâncime

Trei adâncimi de penetrare distincte sunt disponibile pentru a viza selectiv dermul, dermul superior și epiderma, generând astfel selectiv defalcări optice induse de laser (LIOB) la straturile de țesut vizate. Această abordare permite medicilor să ajusteze tratamentele prin controlul adâncimii la care sunt create micro-leziunile, stimulând astfel răspunsurile dorite de vindecare a rănilor care oferă rezultate personalizate de întinerire.

Tehnologie DOE brevetată

Piesele de mână ale PicoLO® Premium sunt echipate cu tehnologia fracționată DOE brevetată de LASEROPTEK, care este un model de grilă fracționată generat pentru aplicarea în tratamentele estetice cu laser. Această tehnologie oferă fluență uniformă, adâncime de ablație / penetrare, siguranță și chiar distribuția a energiei.

Specificaţii

Tip laser
Laser Nd:Yag
Lungime undă
532nm / 1064nm
Durata puls
380 pico s. / 450 pico s.
Energie maximă
350mJ / 500mJ
Vârf putere maximă
1.1GW
Dimensiune spot
2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 20x20mm
Rata repetiție
SIG, M3, M5, 1-10Hz
Sistem livrare undă
Brat articulat cu aplicatoare detasabile
Dimensiuni
372 (W) x 1034 (D) x 903mm (H)
Greutate
110kg

S-ar putea să te intereseze și...

LASER HELIOS III™

LASERE LASEROPTEK™

LASER HELIOS IV™ 785

LASERE LASEROPTEK™

LASER LOTUS III™

LASERE LASEROPTEK™

LASER PICOLO®

LASERE LASEROPTEK™