Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

PLEXR® PRO

Primul sistem de plasma patentată pentru medicină estetică din lume
Solicită Oferta
GRUPPO GMV

Sistemul PLEXR® PRO
este un produs GRUPPO GMV, Italia.

PLEXR® PRO PLASMA MEDICALĂ

TEHNOLOGIA PLASMA EXERESIS A FOST CONCEPUT ȘI DEZVOLTAT DE GRUPUL ITALIAN GMV, COMPANIA CU PESTE 10 ANI DE EXPERIENȚA ÎN TEHNOLOGIA PLASMA – deținătorul brandului PLEXR® – PRIMUL DISPOZITIV DIN LUME DE PLASMĂ UTILIZAT ÎN MEDICINA ESTETICĂ CU TEHNOLOGIE PROTEJATĂ DE PATENTE INTERNAȚIONALE.

PLEXR® PRO este un dispozitiv unic multidisciplinar – poate fi aplicat în dermatologie, medicină estetică, oftalmologie, stomatologie și ginecologie. Metodologia și protocoalele de tratament sunt permanent dezvoltate în colaborare cu o echipă de medici KOL (Key Opinion Leaders) și universități prestigioase din Italia și din lume. Rezultatele sunt publicate în jurnale medicale și științifice.

SIMPLU ȘI VERSATIL

PLEXR® PRO este recomandat pentru o gamă largă de tratamente medicale, având aplicații atât pe mucoase, cât și pe epiderm. Tehnologia avansată și designul ergonomic asigură o experiența utilizatorului.

TRATAMENT SIGUR ȘI BLÂND

Nivelul discomfortului perceput de pacient este foarte redus și nu presupune anestezie cu excepția a câtorva cazuri localizate. Timpul de refacere este deaemenenea unul foarte scurt. Studii științifice și calificări internaționale dovedesc eficiența și siguranța echipamentului.

CALITATE CERTIFICATĂ ȘI ROI

Costurile tratamentului sunt cu mult mai reduse comparativ cu un chirurgia tradițională. PLEXR® PRO este o marcă înregistrată, un dispozitiv medical cu tehnologie protejată de patente interanționale și certificări medicale. PLEXR® PRO este produs integral în Italia de către GMV distribuit în peste 50 țări din întreaga lume.

PLEXR® PRO
Dispozitivul plasma medicală PLEXR® PRO

APLICAȚII PLEXR® PRO

PLASMA MEDICALĂ PLEXR® ESTE UN DISPOZITIV UNIC MULTIDISCIPLINAR – CU APLICAȚII VARIATE ÎN DERMATOLOGIE, MEDICINĂ ESTETICĂ, OFTALMOLOGIE, STOMATOLOGIE ȘI GINECOLOGIE

OFTALMOLOGIE

Plasma medicală PLEXR® este singurul sistem de plasma recomandat tratamentelor în oftalmologie. Aplicațiile includ: Xantelasma, Chistul conjunctival, Ectropion palpebral, Entropion, Litiaza conjunctivala palpebrala, Pterigion, Pinguecula, Salazion, Concretiuni calcare conjunctivale, etc.

GINECOLOGIE

PLEXR® poate fi aplicat cu succes în tratamente ginecologice, cum ar fi: Labioplastie, Atrofie vulvo-vaginală, Rejuvenare vaginală (estetică și funcțională), Vulvoplastie, etc.

DERMATOLOGIE

Aplicațiile clasice a plasmei medicale sunt cele din dermatologie și domeniul medical estetic si include tratamente: Acnee, Cicatrici, Hiperkeratoze, Angiom cireș,  Hemangioame, Pete pigmentare, Negi, Fibroids, Moles, Xanthelasma, etc.

MEDICAL-ESTETIC

Aplicațiile clasice a plasmei medicale sunt cele din dermatologie și domeniul medical estetic si include tratamente: Chisturi, Lifting față, gât / decolteu, corp, Riduri, Cicatrici, Îndepărtare tatuaje, Labioplastie, Blefaroplastie non chirurgicală, Vulvoplastie, Acnee, Albire gingivală, etc.

STOMATOLOGIE

Un domeniu nou este cel al stomatologiei, unde PLEXR® oferă rezultate excelente în tratamente de: Frenectomie, Albire gingivală, Alungire coroană, Descoperire implanturi, Gingivectomie, Surâs gingival (Gummy smile), Papilectomie, Formatiuni tumorale benigne ale cavitatii orale, Hipertrofie gingivala idiopatica sau de origine amentoasa, etc. 

Tratamentele PLEXR® PLUS
Rezultate tratamente PLEXR® 

Specificaţii

Producator
GRUPPO GMV - ITALIA
Retea electrica
220V / 50Hz
Autonomie baterie
PÂNĂ LA 4 ORE
Aplicator
2 APLICATOARE / P-ONE & P-TWO
Energie maximă
0.85W / 1.5W

S-ar putea să te intereseze și...

PLEXR® PLUS

GMV® PLEXR®

GMV® THUZZLE®

GRUPPO GMV

GMV® VECRON®

GRUPPO GMV

REVIVIA™ SKIN

GRUPPO GMV