Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

RIBESKIN™ CARBOXY

Carboxiterapia non-invazivă RIBESKIN™ CARBOXY COMBO pentru îngrijirea profesională a pielii - oxigenarea intensă a pielii, stimulare circulației sanguine, metabolismul celular crescut și eliminarea reziduurilor din piele
Solicită Oferta
RIBESKIN™

Sistemul RIBESKIN™ CARBOXY
este un produs RIBESKIN™, Coreea de Sud.

Exfoliere Hidratare

CARBOXITERAPIA RIBESKIN™

TRATAMENT REVOLUȚIONAR DE CARBOXITERAPIE NON-INVAZIVĂ PENTRU TRATAMENTE DE REJUVENARE PROFESIONALĂ A PIELII 

Carboxiterapia non-invazivă RIBESKIN™ CARBOXY COMBO este un tratament revoluționar cu efecte imediat vizibile, dedicat profesioniștilor din domeniul esteticii. 

  • Creșterea elasticității tenului
  • Reducerea ridurilor
  • Crește luminozitatea pielii
  • Redimensionarea porilor
  • Tratament edeme / echimoze
  • Tratamentul acneei
  • Reducerea celulitei
  • Tratamentul vergeturilor

CUM FUNCȚIONEAZĂ CARBOXITERAPIA?

Dioxidul de carbon din gel interacționează cu celulele pielii – hemoglobina eliberează oxigenul și leagă dioxidul de carbon. Astfel are loc oxigenarea intensă a pielii, stimulând circulația sanguină, metabolismul celular și eliminarea reziduurilor din piele.

CUM FUNCȚIONEAZĂ CARBOXITERAPIA

ORIGINALUL FACE DIFERENTA

Produsul original RIBESKIN™ CO2 CARBOXY COMBO a fost preferat de aproape 300 milioane de profesioniști din 28 țări ale lumii în cei peste 12 ani de existență. De la dezvoltarea sa din 2007, NU AU FOST RAPORTATE EFECTE SECUNDARE. Este un produs certificat CNPN (portalul de notificare a produselor cosmetice UE). RIBESKIN™ CO2 CARBOXY COMBO îndeplinește cu strictețe standardele de calitate a produselor cosmetice în conformitate cu linia de ghidare UE.

NIVEL MAXIM DE CO2

Secretul pentru o piele întinerită și radiantă este nivelul înalt de concentrație recomandat pentru uz profesional de CO2 din produsele RIBESKIN™. Carboxiterapia non-invazivă, sprijină metabolismul celular și crește oxigenarea intensivă a țesutului, asigurând în același timp o hidratare profundă. Pielea devine vizibil și instant mai luminoasă, mai curată, mai tonifiată și mai suplă după prima utilizare.

TRATAMENTE FACIALE

O GAMĂ COMPLETĂ DE TRATAMENTE FACIALE CU REZULTATE IMEDIATE PRIN CARBOXITERAPIE NON-INVAZIVĂ RIBESKIN™

Prin carboxiterapia RIBESKIN™ puteți oferi o gamă completă de tratamente faciale non-invazive clienților Dvs.

Elasticitatea pielii – Stimulează producția de colagen și elastină, crește densitatea pielii. Eficiență dovedită în reducerea gușei duble și a ridurilor din zona gâtului.

Reducerea ridurilor – promovează sinteza de proteine și accelerează metabolismul celular, sporește elasticitatea pielii.

Creșterea luminozității – stimulează circulația sangvină și drenarea eficientă a reziduurilor, rezultatul fiind o piele luminoasă și strălucitoare.

Redimensionarea porilor – Îmbunătățește metabolismul, subțiează stratul cornos și ajută la contracția porilor.

Tratamentul echimozelor și edemelor – îmbunătățește metabolismul celular, crește eliminarea reziduurilor produse prin tratamente sau operații.

Tratamentul acneei – îmbunătățește circulația sangvină și evacuarea reziduurilor, tratează acneea efectiv prin creșterea capacității de autoregenerare a pielii, proprietăți antiinflamatorii.

PROTOCOL TRATAMENT FACIAL RIBESKIN™

PASUL 1

PASUL 1

Curățați și degresați pielea, după care aplicați o cantitate portivită în funcție de aria zonei de tratament din gelul RIBESKIN™ Carboxy.

PASUL 2

PASUL 2

Întindeți gelul RIBESKIN™ Carboxy uniform pe întreaga suprafață de tratament.

PASUL 3

PASUL 3

Aplicați masca specială de activare RIBESKIN™ cu un masaj ușor astfel încât să acoperiți întreaga suprafață cu gel. Aveți grijă să nu rămănă bule de are sub mască.

PASUL 4

PASUL 4

Lăsați masca specială de activare să reacționeze cu gelul RIBESKIN™ Carboxy timp de 15-20 minute.

PASUL 5

PASUL 5

Îndepărtați de pe față masca și gelul, clătiți și curățați fața. Aplicați o masca calmantă. Puteți continua cu produsele obișnuite de hidratare sau nutritive în funcție de tipul de piele.

TRATAMENTE CORPORALE

ÎMBUNĂTĂȚIREA ASPECTULUI ȘI CREȘTEREA ELASTICITĂȚII PIELII PRIN TRATAMENTE CARBOXITERAPIE NEINVAZIVĂ PENTRU CORP

Carboxiterapia non-invazivă RIBESKIN™ o puteți oferi ca și tratament corporal de sine stătător, sau ca și tratament complementar în cadrul tratamentelor de remodelare corporală.

Reducerea celulitei – reducerea / ameliorarea celulitei datorită circulației sanguine îmbunătățite. Crește instantaneu temperatura zonei tratate, topind masa de grăsime și reconturează linia corpului.

Tratamentul vergeturilor – îmbunătățește metabolismul celular și evacuarea reziduurilor create sub zona vergeturilor, astfel ameliorează semnele vizibile ale acestora, în special după sarcină sau dietă.

Elasticitatea pielii – Stimulează producția de colagen și elastină, crește densitatea pielii. Eficiență dovedită în reducerea gușei duble și a ridurilor din zona gâtului.

Tratamentul echimozelor și edemelor – îmbunătățește metabolismul celular, crește eliminarea reziduurilor produse prin tratamente sau operații.

PROTOCOL TRATAMENT CORPORAL RIBESKIN™

PASUL 1

PASUL 1

Curățați și degresați pielea, după care aplicați o cantitate potrivită din gelul RIBESKIN™ Carboxy.

PASUL 2

PASUL 2

Întindeți gelul RIBESKIN™ Carboxy uniform pe întreaga suprafață de tratament.

PASUL 3

PASUL 3

Aplicați hârtia specială de activare RIBESKIN™ cu un masaj ușor astfel încât să acoperiți întreaga suprafață cu gel. Aveți grijă să nu rămănă bule de are sub hârtie.

PASUL 4

PASUL 4

Lăsați hârtia specială de activare să reacționeze cu gelul RIBESKIN™ Carboxy timp de 15-20 minute.

PASUL 5

PASUL 5

Îndepărtați de pe corp hârtia activatoare și gelul, clătiți și curățați zona de tratament. Puteți continua cu produsele obișnuite de hidratare sau nutritive în funcție de tipul de piele.

Specificaţii

Producator
JIMBIOTECH - Coreea de Sud
Cantitate soluție
1500ml / 750ml
Mod prezentare
Masca 25 - 50 buc. / Rola 800 - 1500cm