Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

TKN™ COCKTAIL MEZOTERAPIE

O piele mai tânără, mai fermă, mai sănătoasă – soluții mezoterapie din combinații ingrediente active cu efect sinergetic
Solicită Oferta
TOSKANI™

Sistemul TKN™ COCKTAIL MEZOTERAPIE
este un produs TOSKANI™, Spania.

TKN™ COCKTAIL MESOLIFT

SOLUȚIE STERILĂ MEZOTERAPIE CU EFECT ANTI-AGING ȘI LIFTING PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI

Cocktail TKN™ MESOLIFT este o soluție anti-aging cu efect de lifting și proprietăți de hidratare pentru îmbunătățirea aspectului ridurilor superficiale și medii. Este un cocktail anti-aging pe bază de acid hyaluronic, un element essential pentru hidratarea și renovarea țesutului, sodiu DNA cu efect trofic, ce modifică ușor celulele la stratul de bază a epidermei, și DMAE cu siliciu organic, pentru lifting și refacerea tonusului pielii.

RECOMANDĂRI TKN­™ COCKTAIL MESOLIFT

  • Lifting
  • Stimularea colagenului
  • Creșterea fermității
  • Tratament anti-aging
  • Riduri

TKN™ MESOLIFT COCKTAIL

 CONTINUT NET

 •  SOLUȚIE STERILĂ

10x10ML

 •  APLICARE TOPICĂ

 •  ACID HIALURONIC

 / 10 x 0.34FL.OZ.

 •  DMAE

» SOLICITĂ OFERTA TKN™ COCKTAIL MESOLIFT

Ingrediente

INGREDIENTE PRINCIPALE

DMAE (Dimethylaminoethanol) – Combate flaciditatea prin tonifiere musculară, tratând nu numai simptomele, dar și cauzele pierderii fermității. Funcționează ca un antioxidant și ajută la menținerea celulelor intacte. Reduce stresul cellular prin inhibarea acidului arachidonic responsabile de senzația de durere și inflamare.

Acid Hialuronic – îmbunătățește hidratarea pielii și întărește bariera protectivă. Asigură elasticitate, și finețe, îmbunătățește aspectul general a tenului. Stimulează sinteza de colagen și a factorilor de creștere, încetinețte procesul natural de îmbătrânire.

Silanetriol (Silicon Organic) – Normalizează hidratarea țesutului și reglează metabolismul celular. Participă la formarea colagenului și elastinei. Inhibă peroxidarea lipidelor și formarea de radicali liberi.

Sodium DNA – Acțiune antioxidantă puternică. Crește imediat trofismul pielii (fermitatea). Acționează la nivel celular modificând nivelul de bază a epidermei. Stimulează proliferarea celulară.

S-ar putea să te intereseze și...

TKN™ COCKTAIL ANTICELULITIC

TKN™ COCKTAIL MEZOTERAPIE

TKN™ COCKTAIL EGF

TKN™ COCKTAIL MEZOTERAPIE

TKN™ COCKTAIL FERMITATE

TKN™ COCKTAIL MEZOTERAPIE

TKN™ COCKTAIL REGENERARE

TKN™ COCKTAIL MEZOTERAPIE