Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

TKN™ COCKTAIL MEZOTERAPIE

O piele mai tânără, mai fermă, mai sănătoasă – soluții mezoterapie din combinații ingrediente active cu efect sinergetic
Solicită Oferta
TOSKANI™

Sistemul TKN™ COCKTAIL MEZOTERAPIE
este un produs TOSKANI™, Spania.

TKN™ COCKTAIL SLĂBIRE

SOLUȚIE STERILĂ MEZOTERAPIE PENTRU REDUCEREA STRATULUI ADIPOS ȘI CREȘTEREA FERMITĂȚII

TKN™ Cocktail SLĂBIRE este o soluție de mezoterapie ce reduce vizibil apariția de coajă de portocală și celulită, și în același timp reface fermitatea pielii. Una din cele mai importante ingrediente este L-Carnitina și coffeina. Ambele substanțe facilitează mobilizarea grăsimii accumulate și metabolizarea acesteia. Extractul de ananas, ceai verde și gotu kola ajută descurajează retenția de lichide, stimulează circulația și au un efect detoxifiant și de drenaj asupra edemului cauzat de celulită.

RECOMANDĂRI TKN™ COCKTAIL SLĂBIRE

  • Drenaj
  • Reducerea edemului
  • Lipoliză
  • Remodelare corporală

TKN™ COCKTAIL SLĂBIRE

 CONTINUT NET

 •  SOLUȚIE STERILĂ

10x10ML

 •  APLICARE TOPICĂ

 •  L-CARNITINA

 / 10 x 0.34FL.OZ.

 •  COFEINA

» SOLICITĂ OFERTA TKN™ COCKTAIL SLĂBIRE

Ingrediente

INGREDIENTE PRINCIPALE

L-Carnitina – Îmbunătățește contracția și tonusul muscular, contribuie la regenerarea rețelei naturale de colagen, crește cantitatea disponibilă de energie intracelulară.

Cofeina – Crește lipoliza adipocitelor. Stimulează drenajul și are acțiune diuretica. Are un rol important in metabolismul grăsimilor prin degradarea acestora.

Extract Centella Asiatica – stimulează sinteza de collagen și elastină. Rejuvenează pielea, crește circulația venoasă. Inhibă formarea de radicali liberi.

Extract Cynara Scolymus (Artichoke) –  efect diuretic și de reducere a edemelor. Acționează asupra metabolismului lipidelor. Ajută sinteza de coenzyme implicat în procesele reductive de țesut adipos.

Extract Ananas Sativus (Pineapple) – proprietăți anti-inflamatoare, reduce edemele, efect anti-trombotic și activități fibrinolitice.

Extract Camellia Sinensis (Ceai verde) – Stimulează termogeneza în țesutul adipos, facilitează reducerea țesutului gras. Efect synergetic cu cofeina, prelungește efectul de stimulare de termogeneză.

S-ar putea să te intereseze și...

TKN™ COCKTAIL ANTI-AGING

TKN™ COCKTAIL MEZOTERAPIE

TKN™ COCKTAIL ANTICELULITIC

TKN™ COCKTAIL MEZOTERAPIE

TKN™ COCKTAIL EGF

TKN™ COCKTAIL MEZOTERAPIE

TKN™ COCKTAIL FERMITATE

TKN™ COCKTAIL MEZOTERAPIE