Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

TKN™ ÎNGRIJIRE ZILNICĂ

Cosmetice cu formule inovative de calitate farmaceutica pentru o îngrijirea zilnică de calitate ridicată
Solicită Oferta
TOSKANI™

Sistemul TKN™ ÎNGRIJIRE ZILNICĂ
este un produs TOSKANI™, Spania.

TOSKANI™LOȚIUNE ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI

LOȚIUNE UNICĂ ȘI EFICIENTĂ PENTRU REVITALIZAREA PĂRULUI DE LA TOSKANI™, FĂRĂ ASPECT DE PĂR GRAS

Loțiunea anti-cădere a părului a fost concepută ca tratament de îngrijire la domiciliu. Este o completare ideală la tratamentele anti-cădere efectuate în centrele profesionale. Este potrivit pentru toate tipurile de alopecie, atât de sex masculin, cât și de sex feminin, precum și îngrijirea zilnică a părului fin, fragil și delicat.

Fortifică și revitalizează foliculele piloase, stimulând procesul de creștere, crește densitate a și îmbunătățește structura părului. Întărește rădăcina părului, oprește căderea părului și stimulează creșterea acestui. Crește grosimea și densitatea firului de păr. Protejează, hidratează și reduce apariția vârfurilor despicate.

INDICAȚII

  • căderea părului sex masculin/feminin
  • căderea părului după și în timpul sarcinii
  • alopecia areata
  • căderea părului cauzată de stres

MOD DE UTILIZARE

Aplicați pe scalp, cu ajutorul unui masaj și lăsați-l să se usuce în mod natural. Poate fi utilizat zilnic ca și un tratament intensiv sau alternat ca și tratament de prevenire. Este recomandat ca și un tratament complementar a procedurilor din saloane. A se evita contactul cu ochii.

Aplicați de 2 ori pe zi, minim 3 luni.

Toskani Lotiune impotriva caderii parului

 CONTINUT NET

 •  AMINEXIL

100ML

 •  SABAL SERULATA

 •  BIOTINA

 / 3.38FL.OZ.

 •  TOATE TIPURILE DE PĂR

» CUMPĂRĂ ONLINE TOSKANI™ MASCĂ ANTI STRES

Ingrediente

Aminexil – un compus chimic similar cu Mi¬noxidil care acționează prin prelungirea fazei de creștere a anagenului sau foliculului. Crește fluxul de sânge și, prin urmare, furnizarea de oxigen și nutrienți foliculului pilos. În acest fel, foliculii din faza telogenă sau de repaus cad, lăsând spațiu pentru a începe faza de anagen. De asemenea, acționează prin întinerirea și întărirea foliculilor de păr, permițând creșterea părului mai gros și mai sănătos. Prelungește ciclul de viață al părului.

Sabal Serulata – inhibă producerea enzimei 5-alfa-reductază, responsabilă pentru conversia testosteronului în dihidrotestosteron (DHT), ceea ce determină, printre altele, slăbirea bulbului de păr și deci pierderea părului.

Nicotinamide – oferă substanțe nutritive pentru creșterea părului și este un seboregulator

Pyridoxină – deficitul acestei vitamine determină căderea părului. Previne căderea părului și favorizează creșterea părului. În afară de aceasta, ajută la dispariția / prevenirea mătreței sau dermatitei seboreice

Tocopherol – o vitamină care acționează ca un antioxidant în membranele celulare

Biotin – o vitamină esențială în organism, deoarece intervine în metabolismul grăsimilor, carbohidraților și aminoacizilor, iar printre alte proprietăți menține temperatura corpului și generează energie pentru funcționarea corectă a metabolismului și a nutriției celulare.

Zinc – un co-factor esențial pentru multe reacții metabolice ale organismului, inclusiv pielea și părul. Acestea includ producția de energie și formarea proteinelor. Reface sănătatea părului și promovează creșterea acestuia.

S-ar putea să te intereseze și...

TKN™ BAMBOO HIDRATONIC

TKN™ CREME

TKN™ CREMĂ ANTI-POULARE TOTAL DEFENSE

TKN™ CREME

TKN™ CREMĂ INTIMATE RADIANCE

TKN™ CREME

TKN™ GEL DE CURĂȚARE ENERGIZANT

TKN™ CREME