Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

Aparate remodelare corporală

COOLSHAPING™

Reducerea grăsimii localizate, remodelare corporală și slăbire prin tehnologie integrată de criolipoliză, vacuum și LED

LIPOZERO™

Sistem de ultimă generație remodelare corporală, tratamentul celulitei și tratamente faciale – combinația sinergetică între radiofrecvență multipolară, ultrasunete cavitaționale, lipolaser,...

MAGICPOT™

Remodelare corporală şi lifting facial prin tratamente cu radiofrecvență, vacuum pulsat şi LED – trei tehnologii cu efect sinergetic într-un singur aparat performant

POWERSHAPE™ 2

Radiofrecvență Mono- / Bi-/ Multipolară + Vacuum + Lipolaser – sistem integrat de remodelare corporală și tratamente faciale 4-în-1 – slăbire, conturare, rejuvenare, reducerea celulitei şi a...

123

Aparate tratamente facială

AQUACLEAN™

Aparate tratamente facială

DR. LIGHT™

Aparate tratamente facială

DR. SKIN™

Aparate tratamente facială

DUET™

Aparate tratamente facială


Cele mai bune aparate de remodelare corporală

Femeile sunt întotdeauna în căutarea idealului feminin, iar de cele mai multe ori acesta se traduce prin silueta perfectă. Iar de cele mai multe ori ședințele de remodelare corporală ajută mai mult femeile să obțină silueta dorită decât curele de slăbire sau cosmeticele. Astfel, fiecare salon ar trebui să aibă un aparat anti-celulitic și un aparat cu vacuum pe lângă tratamentele de înfrumusețare. Iată de ce ai nevoie de aparate de remodelare corporală și care sunt cele mai bune.

Ce caracteristici trebuie să aibă un aparat anti-celulitic performant?

Celulita este una dintre cele mai mari probleme legate de estetică ale femeilor. Prin urmare, se investesc foarte mulți bani în astfel de tratamente. Însă, pentru a avea rezultate, aceste aparate de remodelare corporală trebuie să fie de ultimă generație să folosească mai multe metode de îndepărtare a celulitei decât simplul masaj.

Un aparat anti-celulitic de ultimă generație trebuie să aibă:

  • Radiofrecvență (mono, bi sau multipolară)
  • Vacuum
  • Lipolaser

Toate acestea vor duce la reducerea vizibilă a celulitei dar și a grăsimii superficiale din corp. În plus, vor lăsa pielea netedă și rejuvinată. Iar aspectul va fi mai conturat și mai tonifiat.

De ce ar trebui să alegi un aparat cu vacuum?

Aparatele de modelare corporală cu vacuum sunt mult mai performante decât cele anti-celulitice bazate pe masaj. Printre avantajele acestui aparat se numără:

  • Arde grăsimile și le dislocă
  • Atenuează vergeturile
  • Face drenaj limfatic
  • Minimalizează ridurile si porii
  • Redă luminozitatea pielii și a tenului

Aparatele cu vacuum reprezintă un pas înainte pentru industria cosmetică. Acestea sunt mult mai versatile, mai ușor de folosit și corectează mai multe probleme. Prin urmare, un astfel de aparat este absolut necesar într-un salon de frumusețe. Desigur, cea mai bună alegere este un aparat care încorporează radiofrecvența, cu vacuumul și lipolaserul. Toate aceste tehnologii încorporate într-un singur aparat duc la rezultate vizibile în urma câtorva ședințe de tratament De unde cumperi cele mai noi aparate de remodelare corporală?

Piața este inundată de aparate de remodelare corporală la prețuri mici. Însă, de cele mai multe ori acestea sunt pentru uz casnic, prin urmare nu dau aceleași rezultate ca aparatele care ar trebui să fie găsite într-un salon de înfrumusețare.

Pentru a te asigura că investești într-un aparat de ultimă generație a căror rezultate se vor vedea în scurt timp, lăsând astfel clientele fericite, trebuie să apelezi la o firmă recunoscută în industria de profil. Microderma este unul dintre furnizorii de cele performante aparate de remodelare corporală la un preț mic.

Saloanele cosmetice trebuie să vină în întâmpinarea tuturor problemelor clientelor lor. Și având în vedere că celulita dă bătăi de cap tuturor trebuie să aveți aparate de remodelare corporală performante care să dea rezultate vizibile și de lungă durată.