Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

TKN™ MEZOTERAPIE AVANSAT

Soluții sterile mezoterapie pe bază de formule avansate pentru ten și scalp din peptide, vitamine și acid hialuronic
Solicită Oferta
TOSKANI™

Sistemul TKN™ MEZOTERAPIE AVANSAT
este un produs TOSKANI™, Spania.

TKN™ HCPR

BIOREVITALIZANT PE BAZĂ DE PEPTIDE PENTRU REVITALIZAREA PĂRULUI ȘI PREVENIREA ALOPECIEI LA FEMEI ȘI BĂRBAȚI

TKN™ HCPR este un complex de mezoterapie steril pe bază de peptide pentru prevenirea căderii părului și a alopeciei la femei și la bărbați. Datorită formulării bogate în vitamine, are un efect spectaculos împotriva căderii părului, conferindu-i acesteuia un aspect sănătos și plin de vitalitate. Complex poli-revitalizant indicat pentru creșterea densității capilare, prin întărirea rădăcinilor și stimularea foliculelor piloase.

RECOMANDĂRI TKN™ HCPR

  • Revitalizarea părului
  • Creșterea densitatății capilare
  • Stimularea foliculilor piloși
  • Tratamentul alopeciei areate

TKN™ HCPR

 CONTINUT NET

 •  SOLUȚIE STERILĂ

5x5ML

 •  APLICARE TOPICĂ

 •  COMPLEX PEPTIDE

 / 5 x 0.34FL.OZ.

 •  COMPLEX VITAMINE A, B, C, E, H

» SOLICITĂ OFERTA BIOREVITALIZANT TKN™ NCPR

Ingrediente

INGREDIENTE ACTIVE

Vitamina C – Conferă strălucire, are proprietăți antioxidante puternice.  Ajută la reducerea semnelor de foto-îmbătrânire. Stimulează sinteza de colagen.

Vitamina E – Protejează pielea împotriva radiației UVB, împotriva poluării și a agenților externi care lezează pielea. Efect anti-oxidant puternic, efficient în regenerarea țesutului.

Biotina – o vitamină esențială în organism, deoarece intervine în metabolismul grăsimilor, carbohidraților și aminoacizilor, iar printre alte proprietăți menține temperatura corpului și generează energie pentru funcționarea corectă a metabolismului și a nutriției celulare.

Complex Vitamina B – Vitaminele din complexul de B-uri contribuie la refacerea fibrelor de colagen, fiind deosebit de importante pe masura ce inaintam in varsta. Vitamina B3, de exemplu, ajuta la regenerarea tesuturilor si protejeaza pielea impotriva soarelui. Vitamina B1 stimuleaza circulatia sangvina si aduce rosul in obraji, iar vitamina B5 controleaza producerea de sebum.

Vitamin A – Retinolul îmbunătățește condiția pielii prin evitarea dezhidratării. Este considerat un component efficient a produselor cu efect anit-aging datorită capacității de renovare celulară și protecția epidermei, prin eliminarea radicalilor liberi. Stimulează fibroblaștii, inhibă degradarea colagenului, ajută neoangiogeneza și sinteza de fibronectina.

Amino Acizi – reprezinta “materia prima” pentru sintetizarea tuturor proteinelor pielii si mentinerea sanatatii si tineretii tenului. Eficienta pentru contracararea procesului de imbatranire si fotoimbatranire cutanata. Creste vitalitatea si numarul de celule care formeaza colagenul.

Acizi Nucleici – Calendula Officinalis este benefică pentru tenurile uscate și degradate, și ajută la regenerarea pielii datorită proprietăților sale anti-inflamatoare și anti-bacteriene.

Tripeptide-1 Cupru – Crește proliferarea și durata de viață a celulelor foliculare. Crește dimensiunea foliculelor, are un efect asemănător cu minoxidilul. Ajută circulația sanguină, crește producția de keratinocyte și fibroblaști. Blochează degradarea oxidativ în țesut, crește re-epitalizarea pielii.

SH-Polypeptide-9 – Încurajează creșterea părului prin stimularea transportului nutrienților la foliculii de păr. Influențează diferite funcții celulare – proliferarea, durata de viață și formarea de oxid nitric și prostacyclina. Promovează angiogeneza, crește vascularizarea perifoliculară.

SH-Oligopeptide-2 – Reduce și previne liniile de expresie prin formarea active de celule noi. Crește nivelul de colagen și elastină, reduce petele. Catifelează pielea, conferă schimbări vizibile.

SH- Polypeptide-1 – Reduce și previne liniile de expresie și ridurile prin activarea formării de noi cellule. Ajută la îmbunătățirea circulației, crește producția de colagen și elastină.

S-ar putea să te intereseze și...

TKN™ ECPR

TKN™ BIOREVITALIZANT

TKN™ HA GLOWCOMPLEX

TKN™ BIOREVITALIZANT

TKN™ HA MW 2%

TKN™ BIOREVITALIZANT

TKN™ HA OLIGOVIT

TKN™ BIOREVITALIZANT