Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

TKN™ MEZOTERAPIE AVANSAT

Soluții sterile mezoterapie pe bază de formule avansate pentru ten și scalp din peptide, vitamine și acid hialuronic
Solicită Oferta
TOSKANI™

Sistemul TKN™ MEZOTERAPIE AVANSAT
este un produs TOSKANI™, Spania.

TKN™ NCPR

BIOREVITALIZANT PE BAZĂ DE PEPTIDE PENTRU TRATAMENTE DE REJUVENARE ȘI TRATAMENTE ANTI-AGING CU EFECT DE POLI-REVITALIZARE, HIDRATARE ȘI STRĂLUCIRE

TKN™ NCPR este un complex de mezoterapie steril pe bază de peptide pentru tratamente de rejuvenare și anti-aging, ce poate utilizat în programe cu efect imediat de poli-revitalizare, hidratare și strălucire. Acest cocktail de mezoterapie bogat (49 bionutrienți + acid hialuronic) acționează în profunzimea celulelor și matricei extracelulare datorită compoziției sale bioidentice. TKN™ NCPR îmbunătățește elasticitatea pielii și tonifică prin echilibrarea nivelului de collagen și elastină. Pe termen lung, TKN™ NCPR crește hidratarea, îmbunătățește tonul și confer un aspect sănătos pielii.

RECOMANDĂRI TKN™ NCPR

  • Tratamentul ridurilor
  • Vitaminizarea pielii
  • Hidratare tenurilor uscate
  • Biorevitalizare

TKN™ NCPR

 CONTINUT NET

 •  SOLUȚIE STERILĂ

5x5ML

 •  APLICARE TOPICĂ

 •  49 BIONUTRIENȚI

 / 5 x 0.34FL.OZ.

 •  ACID HIALURONIC

» SOLICITĂ OFERTA BIOREVITALIZANT TKN™ NCPR

Ingrediente

INGREDIENTE ACTIVE

Acid Hialuronic – îmbunătățește hidratarea pielii și întărește bariera protectivă. Asigură elasticitate, și finețe, îmbunătățește aspectul general a tenului. Stimulează sinteza de colagen și a factorilor de creștere, încetinețte procesul natural de îmbătrânire.

Vitamina E – Protejează pielea împotriva radiației UVB, împotriva poluării și a agenților externi care lezează pielea. Efect anti-oxidant puternic, efficient în regenerarea țesutului.

Glutathione – Importanță mărită în numeroase reacții metabolice și biochimice ca sinteza și renovarea ADN, sinteza de protein, prostaglandine, transportul amino acizilor și activarea enzimelor.

Vitamina C – Conferă strălucire, are proprietăți antioxidante puternice.  Ajută la reducerea semnelor de foto-îmbătrânire. Stimulează sinteza de colagen.

Biotina – o vitamină esențială în organism, deoarece intervine în metabolismul grăsimilor, carbohidraților și aminoacizilor, iar printre alte proprietăți menține temperatura corpului și generează energie pentru funcționarea corectă a metabolismului și a nutriției celulare.

Amino Acizi – reprezinta “materia prima” pentru sintetizarea tuturor proteinelor pielii si mentinerea sanatatii si tineretii tenului. Eficienta pentru contracararea procesului de imbatranire si fotoimbatranire cutanata. Creste vitalitatea si numarul de celule care formeaza colagenul.

Vitamin A – Retinolul îmbunătățește condiția pielii prin evitarea dezhidratării. Este considerat un component efficient a produselor cu efect anit-aging datorită capacității de renovare celulară și protecția epidermei, prin eliminarea radicalilor liberi. Stimulează fibroblaștii, inhibă degradarea colagenului, ajută neoangiogeneza și sinteza de fibronectina.

Complex Vitamina B – Vitaminele din complexul de B-uri contribuie la refacerea fibrelor de colagen, fiind deosebit de importante pe masura ce inaintam in varsta. Vitamina B3, de exemplu, ajuta la regenerarea tesuturilor si protejeaza pielea impotriva soarelui. Vitamina B1 stimuleaza circulatia sangvina si aduce rosul in obraji, iar vitamina B5 controleaza producerea de sebum.

S-ar putea să te intereseze și...

TKN™ ECPR

TKN™ BIOREVITALIZANT

TKN™ HA GLOWCOMPLEX

TKN™ BIOREVITALIZANT

TKN™ HA MW 2%

TKN™ BIOREVITALIZANT

TKN™ HA OLIGOVIT

TKN™ BIOREVITALIZANT