Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

TKN™ MEZOTERAPIE AVANSAT

Soluții sterile mezoterapie pe bază de formule avansate pentru ten și scalp din peptide, vitamine și acid hialuronic
Solicită Oferta
TOSKANI™

Sistemul TKN™ MEZOTERAPIE AVANSAT
este un produs TOSKANI™, Spania.

TKN™ ECPR

BIOREVITALIZANT PE BAZĂ DE PEPTIDE PENTRU REJUVENAREA TENULUI ȘI TRATAMENTUL CERCURILOR NEGRE DIN ZONA DELICATĂ A OCHILOR

TKN™ ECPR este un complex de mezoterapie steril pe bază de peptide, cu funcția principală de rejuvenare, indicat pentru tratamentul pungilor de sub ochi, cercurilor negre și ridurilor fine localizate în zona delicată a ochilor. Extractul de gingko biloba favorizează secreția sebacee a pielii uscate și deshidratate, oferindu-i astfel un aspect sănătos și revitalizat.

RECOMANDĂRI TKN™ ECPR

  • Tratamentul pungilor de sub ochi
  • Tratamentul riduri fine
  • Tratamentul ridurilor laba gâștii
  • Tratament rejuvenare
  • Hidratarea profundă a pielii
  • Depigmentare cearcăne

TKN™ ECPR

 CONTINUT NET

 •  SOLUȚIE STERILĂ

5x5ML

 •  APLICARE TOPICĂ

 •  COMPLEX PEPTIDE

 / 5 x 0.34FL.OZ.

 •  ACID HIALURONIC

» SOLICITĂ OFERTA BIOREVITALIZANT TKN™ ECPR

Ingrediente

INGREDIENTE PRINCIPALE

Silanetriol (Silicon Organic) – Normalizează hidratarea țesutului și reglează metabolismul celular. Participă la formarea colagenului și elastinei. Inhibă peroxidarea lipidelor și formarea de radicali liberi.

Extract Cynara Scolymus (Articioca) – Efect anti-edem și diuretic. Acțiune asupra metabolismul lipidelor. Promovează sinteza coenzimelor din cadrul procesului de reducere a țesutului adipos.

Vitamina C – Conferă strălucire, are proprietăți antioxidante puternice.  Ajută la reducerea semnelor de foto-îmbătrânire. Stimulează sinteza de colagen.

Acid Hialuronic (MW) – Îmbunătățește hidratarea pielii și întărește bariera protectivă. Asigură elasticitate, și finețe, îmbunătățește aspectul general a tenului. Stimulează sinteza de colagen și a factorilor de creștere, încetinețte procesul natural de îmbătrânire.

Troxerutin – Efect anti-oxidant puternic, îmbunătățește microcirculația sanguină, stimulează creșterea foliculelor de păr.

Palmitoyl Tripeptide-1 – Stimulează regenerarea matricei celulare reducând astfel apariția ridurilor. Format dintr-un lanț scurt de 3 aminoacizi (GHK) conectat cu acid palmitic, stimulează colageneza, și alte elemente a matricei celulare.

Palmitoyl Tetrapeptide-7 – Descurajează formarea moleculei IL-6 (interleukin-6) generator de inflamații și una din cauzele degradării matricei celulare și formare a ridurilor. Format dintr-un lanț scurt de 4 aminoacizi (GQPR) conectat cu acid palmitic.

Acetyl Tetrapeptide-5 – Tetrapetida cu proprietăți anti-edemice. Inhibă glicarea în pielea din jurul ochilor, scade permeabilitatea vaselor sanguine și cantitatea de lichid ce se poate acumula în zona perioculară.

Extract Ginkgo Biloba – Beneficii multiple anti-oxidante datorită nivelului ridicat de quercitina. Crește circulația, scade permiabilitatea capilară, îmbunătățește irigarea țesutului și activează metabolismul cellular.

S-ar putea să te intereseze și...

TKN™ HA GLOWCOMPLEX

TKN™ BIOREVITALIZANT

TKN™ HA MW 2%

TKN™ BIOREVITALIZANT

TKN™ HA OLIGOVIT

TKN™ BIOREVITALIZANT

TKN™ HA XS 2%

TKN™ BIOREVITALIZANT