Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

TKN™ MEZOTERAPIE AVANSAT

Soluții sterile mezoterapie pe bază de formule avansate pentru ten și scalp din peptide, vitamine și acid hialuronic
Solicită Oferta
TOSKANI™

Sistemul TKN™ MEZOTERAPIE AVANSAT
este un produs TOSKANI™, Spania.

TKN™ RCPR

BIOREVITALIZANT PE BAZĂ DE PEPTIDE ȘI ACID HIALURONIC PENTRU UN EFECT INTENS DE HIDRATARE ȘI ANTI-AGING

TKN™ RCPR (Refine Complex Poli Revitalizing) este un complex de mezoterapie steril pe bază de peptide cu un efect intens de hidratare și anti-aging. Reduce cicatricile post-acneice, ridurile superficiale și redimensionează porii. Acidul hialuronic este o componentă structurală naturală a pielii, fiind prezent în țesutul conjuctiv, iar rolul lui este menținerea nivelului optim de hidratare. Datorită conținutului de acid hialuronic, RCPR are efect otpim anti-aging, diminuează semnele post-acneice și oferă o hidratare profundă.

RECOMANDĂRI TKN™ RCPR

  • Efect anti-aging și hidratare
  • Tratament cicatrici post acneice
  • Reducere dimensiuni pori

TKN™ RCPR

 CONTINUT NET

 •  SOLUȚIE STERILĂ

5x5ML

 •  APLICARE TOPICĂ

 •  COMPLEX PEPTIDE

 / 5 x 0.34FL.OZ.

 •  ACID HIALURONIC

» SOLICITĂ OFERTA BIOREVITALIZANT TKN™ RCPR

Ingrediente

INGREDIENTE ACTIVE

Tripeptide-1 Cupru – Crește proliferarea și durata de viață a celulelor foliculare. Crește dimensiunea foliculelor, are un efect asemănător cu minoxidilul. Ajută circulația sanguină, crește producția de keratinocyte și fibroblaști. Blochează degradarea oxidativ în țesut, crește re-epitalizarea pielii.

SH-Oligopeptide-2 – Reduce și previne liniile de expresie prin formarea active de celule noi. Crește nivelul de colagen și elastină, reduce petele. Catifelează pielea, conferă schimbări vizibile.

SH- Polypeptide-1 – Reduce și previne liniile de expresie și ridurile prin activarea formării de noi celule. Ajută la îmbunătățirea circulației, crește producția de colagen și elastină.

SH-Oligopeptide-1 – Reduce și previne liniile de expresie și ridurile prin activarea formării de noi celule. Ajută la îmbunătățirea circulației, crește producția de colagen și elastină.

SH-Polypeptide-2 – Reduce și previne liniile de expresie și ridurile prin activarea formării de noi celule. Crește nivelul de collagen și elastină și reduce petele.

Acid Hialuronic – îmbunătățește hidratarea pielii și întărește bariera protectivă. Asigură elasticitate, și finețe, îmbunătățește aspectul general a tenului. Stimulează sinteza de colagen și a factorilor de creștere, încetinețte procesul natural de îmbătrânire.

Glutathione – Importanță mărită în numeroase reacții metabolice și biochimice ca sinteza și renovarea ADN, sinteza de protein, prostaglandine, transportul amino acizilor și activarea enzimelor.

Vitamin A – Retinolul îmbunătățește condiția pielii prin evitarea dezhidratării. Este considerat un component efficient a produselor cu efect anit-aging datorită capacității de renovare celulară și protecția epidermei, prin eliminarea radicalilor liberi. Stimulează fibroblaștii, inhibă degradarea colagenului, ajută neoangiogeneza și sinteza de fibronectina.

Vitamina C – Conferă strălucire, are proprietăți antioxidante puternice.  Ajută la reducerea semnelor de foto-îmbătrânire. Stimulează sinteza de colagen.

Vitamina E – Protejează pielea împotriva radiației UVB, împotriva poluării și a agenților externi care lezează pielea. Efect anti-oxidant puternic, efficient în regenerarea țesutului.

Amino Acizi – reprezinta “materia prima” pentru sintetizarea tuturor proteinelor pielii si mentinerea sanatatii si tineretii tenului. Eficienta pentru contracararea procesului de imbatranire si fotoimbatranire cutanata. Creste vitalitatea si numarul de celule care formeaza colagenul.

S-ar putea să te intereseze și...

TKN™ ECPR

TKN™ BIOREVITALIZANT

TKN™ HA GLOWCOMPLEX

TKN™ BIOREVITALIZANT

TKN™ HA MW 2%

TKN™ BIOREVITALIZANT

TKN™ HA OLIGOVIT

TKN™ BIOREVITALIZANT