Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

REVIVIA™ SKIN

REVIVIA™ SKIN dispozitivul de plasmă pentru tratamente cosmetice cu tehnologie patentată de PLEXR® – GMV Medical Innovation
Solicită Oferta
GRUPPO GMV

Sistemul REVIVIA™ SKIN
este un produs GRUPPO GMV, Italia.

REVIVIA™ SKIN

REVIVIA™ SKIN este un dispozitiv de plasmă pentru tratamente cosmetice cu tehnologie de plasmă patentată de PLEXR® – GMV Medical Innovation

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră începe să piardă colagen și elastină, încep să apară primele riduri și pielea devine mai laxă. 

REVIVIA SKIN™ este un dispozitiv inovator conceput pentru a combate îmbătrânirea pielii, complet proiectat și produs în Italia. Aceasta exploatează tehnologia de plasmă patentată PLEXR®, dispozitivul medical neinvaziv care a revoluționat medicina estetică, pentru a efectua un peeling și o vehiculare cu plasmă unică.

Tehnologiile integrate cu efect sinergetic din REVIVIA SKIN™ – plasma peeling & vehiculare, vibrații mecanice și fotobiomodulare – oferă un tratament complet și un protocol care este unic în lume în acest domeniu.

Revivia Skin functii

DE CE SĂ ALEGI REVIVIA™ SKIN?

 • EFICIENȚA și SIGURANȚA tratamentelor

 • CONFORTUL CRESCUT al pacientului

 • UȘURINȚA în utilizarea dispozitivului

REVIVIA™ SKIN – O COMBINAȚIE UNICĂ DE TEHNOLOGII

REVIVIA™ SKIN – îngrijirea tenului niciodată nu a fost atât de complexă

PLASMA PEELING

Tehnologia de plasmă patentată de Plexr®, dovedită științific pentru regenerarea țesuturilor, este utilizată pentru a sublima stratul cornos printr-o acțiune de exfoliere de suprafață. Stratul cornos, de fapt, are tendința de a încetini transpirația pielii în raport cu grosimea sa; prin urmare, reducerea acesteia înseamnă aducerea de mai mult oxigen în țesut; în plus, se deschide o "ușă" pentru trecerea substanțelor care urmează să fie vehiculate și se oferă un stimulent pentru regenerarea de noi celule.

Revivia Peel

VEHICULARE CU PLASMĂ

Un gel biostimulator* cu acid hialuronic cu greutate moleculară mică, conceput special pentru a funcționa în mod optim cu dispozitivul, este vehiculat în interiorul țesutului cu ajutorul tehnologiei plasmei. Gelul conține prolină și glicină (aminoacizi esențiali în sinteza de colagen nou) și cofeină (stimulează metabolismul celular și favorizează drenajul limfatic). Aceasta induce regenerarea dermică cu formarea colagenului reticular (tip III).

Revivia vehiculare

TERAPIA CU LUMINĂ

Exploatează lumina în diferite lungimi de undă pentru a promova regenerarea pielii, cu efecte anti-îmbătrânire și anti-acnee.

 • ROȘU: Stimulează producția de colagen și elastină pentru a întări și ridica pielea. Netezește ridurile, liniile de expresie și alte semne de îmbătrânire.
 • ALBASTRU: Minimizează imperfecțiunile, distruge bacteriile care cauzează acneea, pentru a limita erupțiile cutanate și ameliorează inflamațiile și leziunile acneice.
 • VERDE: uniformizează tenul, luminează pielea ternă și estompează petele. Îmbunătățește aspectul cearcănelor și al decolorărilor.

VIBRAȚII MECANICE

Stimulează celulele pielii pentru a elimina impuritățile, reduce cearcănele și semnele de îmbătrânire. Vibrațiile stimulează celulele cu unde sonore, crescând fluxul sanguin pentru o piele sănătoasă și strălucitoare. Un masaj decongestionant și împotriva edemelor, cu efect drenant care stimulează și mai mult pielea, oferindu-i un aspect neted și strălucitor.

REVIVIA™ SKIN SERUM

CE ESTE REVIVIA™ SKIN SERUM?

REVIVIA™ SKIN SERUM este produsul perfect pentru frumusețea Dumneavoastră instantanee. Un rapel de iluminare a pielii, care îmbunătățește calitatea pielii, concentrându-se pe reducerea semnelor de îmbătrânire.

Revivia Skin Solutions

UNDE SE APLICĂ?

 • FAȚĂ: linia glabellară, frunte, periocular și zona preauriculară 
 • GÂT și DECOLTEU

CUM SE APLICĂ?

Conceput special pentru utilizarea cu dispozitiv de plasmă sau alternativ, prin utilizare topică. Pentru un singur tratament utilizați 2ml de produs, aplicați cu o seringă fără ac pe întreaga suprafață de tratament (față, gât, decolteu).

DE CE SĂ ALEGI REVIVIA™ SKIN SERUM?

 • Soluție cu aminoacide – conține prolină și glicina – esențiale în sinteza colagenului
 • Conține cafeină – stimulează metabolismul celular, promovează drenajul limfatic și microcirculația
 • Conține acid hialuronic – concentrație ridicată

Specificaţii

Intensitate plasma peel
2 (Low / High)
Intensitate vibratii
2 (Low / High)
LED Albastru
DA / 656nm
LED Roșu
DA / 415nm
LED Verde
DA / 570nm
Autonomie baterie
Pana la 4h

S-ar putea să te intereseze și...

GMV® THUZZLE®

ESTETICĂ MEDICALĂ

GMV® VECRON®

ESTETICĂ MEDICALĂ

LA FONTAINE

ESTETICĂ MEDICALĂ

TKN™ HA3

ESTETICĂ MEDICALĂ