Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

TKN™ MEZOTERAPIE AVANSAT

Soluții sterile mezoterapie pe bază de formule avansate pentru ten și scalp din peptide, vitamine și acid hialuronic
Solicită Oferta
TOSKANI™

Sistemul TKN™ MEZOTERAPIE AVANSAT
este un produs TOSKANI™, Spania.

TKN™ HA GLOWCOMPLEX

BIOREVITALIZANT PE BAZĂ DE AMINO ACIZI ȘI COMPLEX DE VITAMINE PENTRU LIFTING ȘI TRATAMENTUL TENURILOR ÎMBĂTRÂNITE

TKN™ HA GLOWCOMPLEX este o soluție sterilă mezoterapie cu efect sinergetic pentru tenuri îmbătrânite și lipsite de viață. Efectul DMAE – amplificat de vitamine, minerale și aminoacizi – împreună cu efectul sinergetic a acidului hialuronic și a sodiului ADN, conferă un excelent rezultat anti-aging și tratament de luminozitate. Îmbunătățește micro-circulația capilară și asigură micronutrienții necesari procesului de formare a colagenului.

RECOMANDĂRI TKN™ HA GLOWCOMPLEX

  • Efect antioxidant și biorevitalizare
  • Recomandat fumătorilor
  • Creșterea fermității pielii
  • Tratamentul ridurilor
  • Crește strălucirea / luminozitatea pielii

TKN™ HA GLOWCOMPLEX

 CONTINUT NET

 •  SOLUȚIE STERILĂ

5x5ML

 •  APLICARE TOPICĂ

 •  COMPLEX VITAMINE

 / 5 x 0.34FL.OZ.

 •  AMINO ACIZI

» SOLICITĂ OFERTA BIOREVITALIZANT TKN™ HA GLOWCOMPLEX

Ingrediente

INGREDIENTE ACTIVE

Acid Hialuronic – îmbunătățește hidratarea pielii și întărește bariera protectivă. Asigură elasticitate, și finețe, îmbunătățește aspectul general a tenului. Stimulează sinteza de colagen și a factorilor de creștere, încetinețte procesul natural de îmbătrânire.

Amino Acizi – reprezinta “materia prima” pentru sintetizarea tuturor proteinelor pielii si mentinerea sanatatii si tineretii tenului. Eficienta pentru contracararea procesului de imbatranire si fotoimbatranire cutanata. Creste vitalitatea si numarul de celule care formeaza colagenul.

Biotina – o vitamină esențială în organism, deoarece intervine în metabolismul grăsimilor, carbohidraților și aminoacizilor, iar printre alte proprietăți menține temperatura corpului și generează energie pentru funcționarea corectă a metabolismului și a nutriției celulare.

Silanetriol (Silicon Organic) – Normalizează hidratarea țesutului și reglează metabolismul celular. Participă la formarea colagenului și elastinei. Inhibă peroxidarea lipidelor și formarea de radicali liberi.

Sodium DNA – Acțiune antioxidantă puternică. Crește imediat trofismul pielii (fermitatea). Acționează la nivel celular modificând nivelul de bază a epidermei. Stimulează proliferarea celulară.

DMAE (Dimethylaminoethanol) – Combate flaciditatea prin tonifiere musculară, tratând nu numai simptomele, dar și cauzele pierderii fermității. Funcționează ca un antioxidant și ajută la menținerea celulelor intacte. Reduce stresul cellular prin inhibarea acidului arachidonic responsabile de senzația de durere și inflamare.

Vitamina C – Conferă strălucire, are proprietăți antioxidante puternice.  Ajută la reducerea semnelor de foto-îmbătrânire. Stimulează sinteza de colagen.

Vitamina E – Protejează pielea împotriva radiației UVB, împotriva poluării și a agenților externi care lezează pielea. Efect anti-oxidant puternic, efficient în regenerarea țesutului.

Vitamin A – Retinolul îmbunătățește condiția pielii prin evitarea dezhidratării. Este considerat un component efficient a produselor cu efect anit-aging datorită capacității de renovare celulară și protecția epidermei, prin eliminarea radicalilor liberi. Stimulează fibroblaștii, inhibă degradarea colagenului, ajută neoangiogeneza și sinteza de fibronectina.

Complex Vitamina B – Vitaminele din complexul de B-uri contribuie la refacerea fibrelor de colagen, fiind deosebit de importante pe masura ce inaintam in varsta. Vitamina B3, de exemplu, ajuta la regenerarea tesuturilor si protejeaza pielea impotriva soarelui. Vitamina B1 stimuleaza circulatia sangvina si aduce rosul in obraji, iar vitamina B5 controleaza producerea de sebum.

S-ar putea să te intereseze și...

TKN™ ECPR

TKN™ BIOREVITALIZANT

TKN™ HA MW 2%

TKN™ BIOREVITALIZANT

TKN™ HA OLIGOVIT

TKN™ BIOREVITALIZANT

TKN™ HA XS 2%

TKN™ BIOREVITALIZANT