Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

CLINICCARE™ PROFESIONAL

Dermato-cosmetice de ultimă generație pentru îngrijirea profesională a tenului în tratamente rejuvenare, tratamentul hiperpigmentațiilor și tratamentul tenurilor acneice
Solicită Oferta
CLINICCARE™

Sistemul CLINICCARE™ PROFESIONAL
este un produs CLINICCARE™, Suedia.

CC™ CARBOXYTERAPIA

CARBOXYTERAPIA CLINICCARE™ ESTE UN TRATAMENT PROFESIONAL NON-INVAZIV PE BAZĂ DE GEL SPECIAL CU CONȚINUT DE DIOXID DE CARBON ȘI MASCĂ ACTIVATOARE PENTRU CREȘTEREA CIRCULAȚIEI ȘI STIMULAREA PRODUCȚIEI DE COLAGEN

CARBOXITERAPIA – CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Studii medicale au arătat ca aplicarea de dioxid de carbon (CO2) stimulează circulația sângelui. Acest gaz invizibil și fără miros, parte a aerului pe care-l respirăm este activat pe suprafața pielii folosind produse special concepute.

Carboxiterapia folosește principiul fiziologic cunoscut ca “descărcare de oxigen”. Expunerea țesutului la dioxid de carbon stimulează imediat circulația sângelui în zona afectată. Acesta cauzează eritrocitele să descarce oxigen (O2) și să absoarbă dioxid de carbon (CO2), țesutul devenind astfel mai oxigenat și dioxidul de carbon fiind eliminat prin sistemul respirator.

Carboxiterapia non-invazivă CLINICCARE™ este un tratament revoluționar cu efecte imediat vizibile, dedicat profesioniștilor din domeniul esteticii.

  • Creșterea elasticității tenului
  • Reducerea ridurilor
  • Crește luminozitatea pielii
  • Redimensionarea porilor
  • Tratament edeme / echimoze
  • Tratamentul acneei
  • Reducerea celulitei
  • Tratamentul vergeturilor

CLINICCARE™ GEL CARBOXYTERAPIE NON-INVAZIVĂ

Tratament de rejuvenare utilizat în principal pentru caracterului de vasodilatație și a capacității de a stimula restructurarea colagenului intradermal

GEL CARBOXYTERAPIE NON-INVAZIVĂ CLINICCARE™ îmbunătățește aspectul cicatricilor post-acneice, atenuează ridurile și liniile fine de pe față și cearcănele de sub ochi. Prin stimularea elastinei și colagenului din piele, GEL CARBOXYTERAPIE NON-INVAZIVĂ CLINICCARE™ are un efect profund de rejuvenare și lifting, de uniformizare a tonului și atenuarea pungilor de sub ochi. GEL CARBOXYTERAPIE NON-INVAZIVĂ CLINICCARE™ este un gel special cu activare exclusive prin măștile CLINICCARE™ CARBOXYTHERAPY ACTIVATOR MASK.

INSTRUCȚIUNI UTILIZARE

Luați o cantitate potrivită (25ml) de GEL CARBOXYTERAPIE NON-INVAZIVĂ CLINICCARE™ și aplicați uniform pe suprafața de tratament. Activați gelul de pe suprafața de tratament cu CLINICCARE™ CARBOXYTHERAPY ACTIVATOR MASK și lăsați să acționeze pe o perioadă de minim 30 minute.

Gel carboxyterapie non-invaziva

 CONȚINUT NET

•  35% INGREDIENTE ACTIVE

500ML

•  GLICERINA
•  BICARBONAT DE SODIU

 / 16.90 FL.OZ.

•  PENTRU UZ PROFESIONAL

» SOLICITĂ OFERTĂ GEL CARBOXYTERAPIE NON-INVAZIV  CC™

CLINICCARE™ MASCĂ ACTIVATOARE CARBOXYTERAPIE

Mască activatoare cu formulă specială pentru tratamente de carboxyterapie non-invazivă CLINICCARE™

Cunoscând faptul că o mulțime de pacienți evită carboxiterapia datorită neplăcerii injecțiilor, CLINICCARE™ a dezvoltat o metodă alternativă de a administra CO2 într-un mod localizat. Masca specială pentru activarea GEL CARBOXYTERAPIE NON-INVAZIVĂ CLINICCARE™ a fost conceput pentru a genera o cantitate cât mai mare de CO2 în contact cu pielea.

Secretul pentru o piele întinerită și radiantă este nivelul înalt de concentrație recomandat pentru uz profesional de CO2 din produsele CLINICCARE™. Carboxiterapia non-invazivă, sprijină metabolismul celular și crește oxigenarea intensivă a țesutului, asigurând în același timp o hidratare profundă. Pielea devine vizibil și instant mai luminoasă, mai curată, mai tonifiată și mai suplă după prima utilizare.

INSTRUCȚIUNI UTILIZARE

Aplicați CLINICCARE™ CARBOXYTHERAPY ACTIVATOR MASK  pe suprafața de tratament acoperit uniform cu gel GEL CARBOXYTERAPIE NON-INVAZIVĂ. Asigurați-vă, ca acesta este în contact perfect cu suprafața și este pătruns de gel. Masați zona pentru a promova generarea de dioxid de carbon. Îndepărtați masca după 30 minute.

Masca activatoare carboxyterapie non-invaziva

 CONȚINUT NET

•  35% INGREDIENTE ACTIVE

20 BUC.

•  ACID ASCORBIC
•  TRATAMENT MANUAL

 / UNICA FOLOSINȚA

•  PENTRU UZ PROFESIONAL

» SOLICITĂ OFERTĂ MASCA ACTIVATOARE CARBOXYTERAPIE  CC™

 

Ingrediente

CLINICCARE™ GEL CARBOXYTERAPIE NON-INVAZIVĂ

INGREDIENTE PRINCIPALE

  • Glicerina – hidrateaza si intareste bariera naturala de protectie a pielii, pentru ca aceasta sa faca fata factorilor externi precum vantul, razele UV sau poluarea
  • Bicarbonat Sodiu – exfoliant facial, bicarbonatul de sodiu reduce roseata pielii si previne riscul aparitiei cosurilor. De asemenea, bicarbonatul de sodiu este un remediu foarte eficient in tratarea acneei

INGREDIENTE

Aqua, Glycerin, Sodium Bicarbonate, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Cellulose Gum


CLINICCARE™ MASCĂ ACTIVATOARE CARBOXYTERAPIE

INGREDIENTE

Citric acid, Xanthan Gum, Ascorbic Acid, Rayon

S-ar putea să te intereseze și...

CC™ CREMĂ OCHI ȘI BUZE

CLINICCARE™ PROFESIONAL

CC™ CREME PROFESIONALE

CLINICCARE™ PROFESIONAL

CC™ EXFOLIERE / CURĂȚARE

CLINICCARE™ PROFESIONAL

CC™ HIDRATARE

CLINICCARE™ PROFESIONAL