Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

LASER DUAL ACCENTO™

Sistem laser dual avansat alexandrit 755nm și nd:Yag puls lung 1064nm pentru epilare definitvă, leziuni vasculare și tratamentul pielii
Solicită Oferta
BISON MEDICAL

Sistemul LASER DUAL ACCENTO™
este un produs BISON MEDICAL, Coreea de Sud.

Cheie siguranta Laser Level Mode Roti Spray Touch

LASER PENTRU EPILARE DEFINITVĂ, TRATAMENTE VASCULARE ȘI TRATATMENTUL PIELII

Sistemul DUAL ACCENTO™ este un sistem unic, ce combină două tehnologii într-un singur sistem laser – laser Alexandrit puls lung 755nm și laser nd:Yag puls lung de 1064nm. Lungimea de undă de 755nm a laserului Alexandrit datorită gradului mare de absorbție în melanină este deosebit de eficient în tratamente de epilare și tratamentul leziunilor pigmentare. Laserul nd:yag cu puls lung rejuvenează pielea și tratează în mod eficient leziunile vasculare și onicomicoză.

AVANTAJE DUAL ACCENTO™

MOD IRADIERE “TOP HAT”

Modul de iradiere a pielii cu unda laser este de tipul TOP HAT – ceea ce înseamna ca energia este difuzata uniform – eficienta maxima si efecte secundare reduse.

DIMENSIUNEA SPOTULUI AUTO-ADJUSTABIL

Schimbarea spotului de tratament este disponibil prin înlocuirea vârfului de tratament, sistemul recunoscând automat noile setări, acesta permițând dexteritate și siguranță mărită – astfel tratamentul selectiv a diferitelor zone devenind foarte accesibil.

SPRAY RĂCIRE

Calmează pielea prin metodă criogenă directă, minimizând efectele secundare, cum ar fi durerea și PIH după tratament.

SPAȚIU STOCARE DATE

Tratamente rapide și personalizate sunt disponibile pentru fiecare pacient în parte. Sistemul permite salvarea tipului și localizării leziunilor pacienților, datele fiind disponibile pe durata întregului tratament.

LASER ALEXANDRIT PULS LUNG 755nm

Lungimea de undă de 755nm are o absobție mărită în melanină, iar cea în apă și oxihemoglobină fiind una redusă, recomandând acest tratament pentru epilare definitivă și probleme de pigmentație, fără efecte secundare, respectiv fără afectarea țesutului din jur.

Deasemenea, lungimea de undă specifică de 755nm permite o penetrare mai adâncă în derm, cu o absorbție redusă în melanina epidermală.  Acesta reduce efectele secundare nedorite, cum ar fi hiperpigmentarea zonei de tratament, în cazul pacienților cu o piele închisă.

Îndepărtarea părului cu laserul Alexandrit cu lungimea de undă de 755nm este foarte eficientă. Efectul se bazează pe procesul fototermolizei selective – respectiv melanina din firele de păr conduc energia adânc în țesut, până la rădăcina părului și suprimă reproducerea ulterioară a firului.

Indicații laser alexandrit:

  • EPILARE DEFINITIVĂ
  • LEZIUNI PIGMENTARE (pistrui, melasma, abnom, nevul ota,keratoza seboreică, etc.)
  • FOTO REJUVENARE / TONIFIERE

LASER ND:YAG PULS LUNG 1064nm

Lungimea de undă de 1064nm a laserului nd:Yag are o absorbție scăzută în melanină și o penetrare mai adâncă datorită energiei crescute. Stimulează dermul, fără a cauza efecte secundare nedorite epidermei, crește elasticitatea pielii prin stimularea structurii de elastină și colagen.

Avantajul principal a laserului nd:Yag de puls lung față de laserul diodă, este penetrarea mai adâncă și mai puține efecte adverse, cauzate de absorbția scăzută în melanină.

Este eficient în tratamentele venelor varicoase din cauză ca lungimea undă de 1064nm are o absobție foarte bună în culoarea albastră.

Indicații laser nd:Yag (puls lung):

  • REJUVENARE PIELII (Lifting, riduri superficiale)
  • LEZIUNI VASCULARE (Roșeață, acnee, teleangectazie, vene varicoase, veruci, etc.)
  • EPILARE DEFINITIVĂ
  • ONICOMICOZĂ

Specificaţii

Tip laser
Puls lung Alexandrit / Puls lung nd:Yag
Calibrare
Auto calibrare prin port extern
Rază țintire
532nm, 5mW
Răcire contact
Spray criogen
Sistem răcire
Sistem răcire aer – apă
Sistem livrare undă
Prin fibră optică 1000 um x 3 m
Frecvența
0.4 – 10 Hz
Lățime puls
0.2 – 350 ms
Fluența
600 J/cm2
Energie maximă
60J (Alexandrit) / 100J (nd:Yag)
Lungime undă
755nm / 1064nm
Dimensiune spot
D 2, 4, 6, 8, 10, 12, 16, 20 (mm)

S-ar putea să te intereseze și...

LASER ACCENTO™ 1064

LASERE MEDICALE

LASER APHRODITE™

LASERE MEDICALE

LASER CO2 FIRE-XEL™

LASERE MEDICALE

LASER CYMA™ CLINIC

LASERE MEDICALE