Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

PICOLO®

Mai sigur, mai repede, mai profesional – sistem ultima generație laser nd:Yag 532/1064nm cu picosecundă pentru tratamentul pieli
Solicită Oferta
LASEROPTEK

Sistemul PICOLO®
este un produs LASEROPTEK, Coreea de Sud.

LASER PICOSECUNDĂ PICOLO®

SISTEM AVANSAT LASER PICOSECUNDĂ ND:YAG 532 / 1064NM DE ULTIMĂ GENERAȚIE PENTRU ÎNDEPĂRTAREA TATUAJELOR ȘI TRATAMENTUL PIELII

Sistemul laser picosecundă LASEROPTEK® PICOLO® reprezintă următorul nivel prin multiplele inovații în tehnologia laserelor cu picosecundă din domeniul medicinii estetice. Acest sistem de ultimă generație asigură nivele ridicate de eficiență clinică în tratamente de rejuvenarea tenului, cicatrici post-acenice, leziuni pigmentare benigne și îndepărtarea tatuajelor. Combinând o tehnologie extrem de stabilă Nd:Yag 532 & 1064nm cu o generație nouă de aplicatoare de înaltă performanță, PICOLO® permite proceduri medical estetice comfortabile, precise și eficiente în beneficiul pacienților. 

 • Stabilitate avansată
 • Tehnologie fracționată DOE® patentată
 • Gamă largă de tratamente ale pielii
 • Tehnologie picosecundă inovativă
 • Comutare & Tehnologia GO™

Aplicatoarele laser picosecundă PICOLO®

ZoomZoom
Dimensiune spot 2-7mm

dia fx 532

Dia FX 532nm
Dimensiune spot 7x7mm

dia fx 1064

Dia FX 1064
Dimensiune spot 10x10mm

TRATAMENTE PICOLO® 

TRATAMENTE VERSATILE CU SISTEM LASER REVOLUȚIONAR ND:YAG 532/1064NM CU PICOSECUNDĂ

Recomandarea principala a laserului cu picosecundă PicoLO® este de a elimina tatuajele. În funcție de lungimea de unda folosită, laserul cu picosecundă este folosit pentru scoaterea tatuajelor cu spectru complet – inclusiv cele cu pigment albastru si verde – dificil de scos cu alte tipuri de lasere.

Deasmenea, laserul cu picosecundă PicoLO® are rezultate foarte bune în tratamentul leziunilor pigmentare benigne, cum ar fi melasma, nevi ota, nevi ito si lentigii solare.

Mai mult, PicoLO® dispune și de aplicatoare fracționate, ce facilitează remodelarea cutanată și care sunt folosite în tratamentul cicatricilor post-acneice, fotoîmbătrânirii premature și a ridurilor.

 • Îndepărtare tatuaje - spectru complet de pigmenți
 • Cicatrici post-acneice 
 • Riduri și linii periorbitale
 • Probleme pigmentație - melasma, nevi ota, nevi ito si lentigii solare
 • Pico-toning
 • Pico-lifting

Evaluation of the efficacy and safety of the 1064 nm picosecond Nd:YAG laser with a topically applied gold and diamond suspension for facial skin rejuvenation: A pilot study

Dermatological Study

Jae Wan Park,Sun Hye Shin,Woo Geon Lee,Kapsok Li,Seong Jun Seo,Chang Hoon Kim,Kui Young Park

Citește mai mult

Fractional 1064-nm picosecond Nd:YAG laser promotes hair regrowth in BALB/c mice

Journal of Cosmetic Dermatology

Sung Ha Lim 1, Seung-Won Jung 1, Hee Seok Seo 1, Long-Quan Pi 2, Seung Phil Hong 1

Citește mai mult

A prospective, split-face study comparing 1,064-nm picosecond Nd:YAG laser toning with 1,064-nm Q-switched Nd:YAG laser toning in the treatment of melasma

Journal of Dermatological Treatment

Jun Ki HongORCID Icon,Sun Hye ShinORCID Icon,Su Jung ParkORCID Icon,Seong Jun SeoORCID Icon &Kui Young ParkDepartment of Dermatology, Chu

Citește mai mult

Efficacy and Safety of Treatment with Fractional 1,064-nm Picosecond Laser with Diffractive Optic Element for Wrinkles and Acne Scars: A Clinical Study

Annals of Dermatology

Chung Hyeok Lee, Eun Mi Jin,1 Hee Seok Seo, Tae-Ui Ryu,1 and Seung Phil Hong

Citește mai mult

Comparison of a 1064-nm neodymium-doped yttrium aluminum garnet picosecond laser using a diffractive optical element vs. a nonablative 1550-nm erbium-glass laser for the treatment of facial acne scarring in Asian patients: a 17-week prospective, randomized, split-face, controlled trial

Annals of Dermatology

H.H. Kwon,S.H. Yang,Y.J. Cho,E. Shin,M. Choi,Y. Bae,J.Y. Jung,G.-H. Park

Citește mai mult

 

TEHNOLOGIE PICOLO®

Rezultate superioare generate de un sistem stabil

Eficienta tratamentelor pielii cu laser puls picosecunde depind în primul rând livrarea uniforma a energiei laser și de stabilitatea duratei pulsului. Modul principal de acțiune al laserelor pico este crearea de cavitație fotoacustică care, în cazul îndepărtării pigmentului, fragmentează pigmenții în particule fine care sunt eliminate de sistemul limfatic al organismului. 

În tratamentele de atenuare a cicatricilor și de întinerire a pielii, efectul fotoacustic generat de picosecunda declanșează defalcarea optică indusă cu laser (LIOB) în țesut, ducând la remodelarea matricei extracelulare.

Designul, inovatiile tehnologice și procesul superior de fabricație internă a LASEROPTEK fac posibil  tehnologia energiei picosecunde de clasă superioara PicoLO® și a stabilității duratei pulsului.

Stabilitatea duratei pulsului

Pulsurile generate de PicoLO® cu ambele lungimi de unda de 1064nm și 532nm au fost măsurate printr-un osciloscop și cartografiate. Abaterea standard la ambele lungimi de undă este sub 2% indicând o stabilitate de 98%.

Nivele stabile de energie 

Valorile medii au fost calculate pentru fiecare 10 măsurători ale energiei de ieșire de către contorul de energie. Măsurătorile osciloscopului și contorului de energie efectuate atât la 1064, cât și la 532nm demonstrează capacitatea PicoLO® de a genera impulsuri consistente, de vârf. Datele de testare confirmă deviația standard a energiei de ieșire sub 5% la 1064nm și sub 2% la 532nm.


Cele două oscilograme de mai sus au fost măsurate la 1064nm și 532nm folosind un osciloscop. Abaterile standard pentru ambele lungimi de undă arată o stabilitate ridicată și se situează sub 5%.

Dia FX PicoLO® 

Twist & Treat Capabilități

Piesele de mână Dia FX de la PicoLO Premium sunt înzestrate cu un plus inovator pentru a maximiza confortul medicului. Piesele de mână nou dezvoltate au o funcție "Twist & Treat" care permite medicilor să vizeze mai multe adâncimi atunci când tratează afecțiuni la răsucirea încheieturii mâinii.

Precizie multi-adâncime

Trei adâncimi de penetrare distincte sunt disponibile pentru a viza selectiv dermul, dermul superior și epiderma, generând astfel selectiv defalcări optice induse de laser (LIOB) la straturile de țesut vizate. Această abordare permite medicilor să ajusteze tratamentele prin controlul adâncimii la care sunt create micro-leziunile, stimulând astfel răspunsurile dorite de vindecare a rănilor care oferă rezultate personalizate de întinerire.


Aplicatoare DIA Fx testate pe bloc de cristal
(suprapus cu imagine structura piele)

Tehnologie DOE® brevetată

Piesele de mână ale PicoLO® sunt echipate cu tehnologia fracționată DOE® brevetată de LASEROPTEK™, care este un model de grilă fracționată generat pentru aplicarea în tratamentele estetice cu laser. Această tehnologie oferă fluență uniformă, adâncime de ablație / penetrare, siguranță și chiar distribuția a energiei.


81 microfascicule a profilului fascicul DIA FX DOE®

Specificaţii

Tip laser
Nd:Yag
Lungime undă
532nm / 1064nm
Energie maximă
500mJ / 350mJ
Durata puls
450 picosecunda / 380 picosecunda
Putere
1.1GW @ 1064nm
Dimensiune spot
Zoom: 2-7mm / Colimator: 20x20mm / Dia FX 532: 7x7mm / Dia Fx 1064: 10x10mm
Rata repetiție
M1, M3, M5, 1-10Hz
DISPLAY
10.4inch TFT LCD Touch Panel
Sistem răcire
Ciclu închis apă / aer
Sistem livrare undă
Brat articulat cu capete detașabile
Retea electrica
220-230V, 50/60Hz
Dimensiuni
372 (W) x 1034 (D) x 903(H)mm
Greutate
110kg

S-ar putea să te intereseze și...

LASER HELIOS III™

LASERE LASEROPTEK™

LASER HELIOS IV™ 785

LASERE LASEROPTEK™

LASER LOTUS III™

LASERE LASEROPTEK™

LASER PICOLO® PREMIUM

LASERE LASEROPTEK™