Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

LABORATOIRE DU PEPTIDE™

Dermato-cosmeticele cu tehnologie avansată din seria Laboratoire du peptide™ conțin peptide biomimetice testate cu efecte identice a peptidelor naturale produse de organism
Solicită Oferta
PHARMANN®

Sistemul LABORATOIRE DU PEPTIDE™
este un produs PHARMANN®, Polonia.

LABORATOIRE DU PEPTIDE™

Peptidele pielii sunt implicate în comunicarea intercelulară și stimulează activarea enzimelor și hormonilor responsabili de procesele celulare. Odată cu înaintarea vârstei, nivelul peptidelor naturale din piele scade și sinteza lor se deteriorează, prin urmare, procesele metabolice și de reparare controlate de peptide încep să slăbească sau să fie perturbate. Dermato-cosmeticele de ultimă generație din seria Laboratoire du Peptide™ conțin peptide biomimetice sigure cu efecte identice a peptidelor naturale produse în organism.

crema de noapte

CREMĂ DE NOAPTE ANTI-AGING

Cremă de noapte cu efect anti-aging care conține o combinație eficientă de peptide active care sunt responsabile pentru stimularea sintezei colagenului în piele (stimulează fibrele de colagen de tip III și IV responsabile de flexibilitatea pielii). Ajută la regenerarea pielii, încetinește procesul de îmbătrânire și protejează pielea de efectele negative ale factorilor externi.

Este o formula foarte eficientă atât împotriva ridurilor superficiale cât și cele adânci. Crema de noapte îmbunătățește structura pielii, crește fermitatea și elasticitatea, asigură regenerare intensivă și are acțiune anti-îmbătrânire.

Net. cont. 50 ml / 1.69 fl. oz.

Ingrediente

PEPTIDE "SEMNAL" – inițiază creșterea fibroblastelor, celule responsabile pentru producerea de elastină și colagen în piele. Mulțumită reglementării fibrilogenezei, stimulează sinteza colagenului, de tip I, III și IV, protejează colagenul de degradare și îmbunătățind astfel fermitatea și elasticitatea pielii.

PEPTIDE TIP "BOTOX" – o peptidă unică anti-rid. Împiedică joncțiunea neuromusculară pentru a relaxa mușchii. Reduce vizibilitatea ridurilor din jurul ochilor și cele ale feței (adânci și superficiali). Previne apariția ridurilor și conferă un efect asemănător injectării cu botox în mod ne-invaziv.

ACID HIALURONIC - reduce pierderea de apă din piele și îmbunătățește elasticitatea acesteia. Lasă pielea netedă și hidratată.

VITAMINA E - un antioxidant puternic. Protejează fibrele de colagen ale pielii de la deteriorare. Îmbunătățește tensiunea pielii și reduce ridurile vizibile.

S-ar putea să te intereseze și...

LDP™ DEMACHIANT MICELAR

PHARMANN® HOMECARE

LDP™ SERUM FAȚĂ

PHARMANN® HOMECARE

LDP™ SERUM OCHI

PHARMANN® HOMECARE

ARNIZEN™

PHARMANN®