Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

LABORATOIRE DU PEPTIDE™

Dermato-cosmeticele cu tehnologie avansată din seria Laboratoire du peptide™ conțin peptide biomimetice testate cu efecte identice a peptidelor naturale produse de organism
Solicită Oferta
PHARMANN®

Sistemul LABORATOIRE DU PEPTIDE™
este un produs PHARMANN®, Polonia.

LABORATOIRE DU PEPTIDE™

Peptidele pielii sunt implicate în comunicarea intercelulară și stimulează activarea enzimelor și hormonilor responsabili de procesele celulare. Odată cu înaintarea vârstei, nivelul peptidelor naturale din piele scade și sinteza lor se deteriorează, prin urmare, procesele metabolice și de reparare controlate de peptide încep să slăbească sau să fie perturbate. Dermato-cosmeticele de ultimă generație din seria Laboratoire du Peptide™ conțin peptide biomimetice sigure cu efecte identice a peptidelor naturale produse în organism.

LDP micellar w

DEMACHIANT MICELAR CU EFECT HIDRATANT

Este substitut excelent pentru geluri și loțiuni, pentru demachierea zilnică.  Nu încarcă bariera hidrolipidă a epidermei. Conține materia primă care imită efectele factorului natural de hidratare prezent în piele, conferând astfel o hidratare optimă.

Mulțumită formulei sale delicate poate fi folosită și de persoanele cu piele sensibilă, predispusă la iritații. Elimină eficient reziduurile de machiaj, lăsând pielea curată și împrospătată. Acidul hialuronic găsit în compoziția sa ajută la combaterea primelor semne ale îmbătrânirii.

Net. cont. 250 ml / 8.79 fl. oz.

Ingrediente

ACID HIALURONIC - reduce pierderea de apă din piele și îmbunătățește elasticitatea acesteia. Lasă pielea netedă și bine hidratată

EXTRACT DE CASTRAVETE – hrănește și revigorează pielea feței.

UREE - o componentă a Factorului Natural de Hidratare, calmează și hidratează pielea, asigură fermitate și elasticitate corespunzătoare.

ALATOINĂ - acționează ca o barieră de protecție împotriva deshidratării extreme, îmbunătățește hidratarea pielii.

S-ar putea să te intereseze și...

LDP™ CREMĂ DE NOAPTE

PHARMANN® HOMECARE

LDP™ SERUM FAȚĂ

PHARMANN® HOMECARE

LDP™ SERUM OCHI

PHARMANN® HOMECARE

ARNIZEN™

PHARMANN®