Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

LABORATOIRE DU PEPTIDE™

Dermato-cosmeticele cu tehnologie avansată din seria Laboratoire du peptide™ conțin peptide biomimetice testate cu efecte identice a peptidelor naturale produse de organism
Solicită Oferta
PHARMANN®

Sistemul LABORATOIRE DU PEPTIDE™
este un produs PHARMANN®, Polonia.

LABORATOIRE DU PEPTIDE™

Peptidele pielii sunt implicate în comunicarea intercelulară și stimulează activarea enzimelor și hormonilor responsabili de procesele celulare. Odată cu înaintarea vârstei, nivelul peptidelor naturale din piele scade și sinteza lor se deteriorează, prin urmare, procesele metabolice și de reparare controlate de peptide încep să slăbească sau să fie perturbate. Dermato-cosmeticele de ultimă generație din seria Laboratoire du Peptide™ conțin peptide biomimetice sigure cu efecte identice a peptidelor naturale produse în organism.

LDP face serum 1

SERUM FAȚĂ CU EFECT ANTI-AGING

Un serum anti-aging intens activ care conține o peptidă unică de ”tip botox”, de nouă generație, care permite obținerea unui efect similar cu cea a injecțiilor cu toxină de botulină, fără intervenție invazivă. Reduce în mod eficient intensitatea tensiunii musculare faciale, reducând astfel vizibilitatea ridurile mimice.

Conține o peptidă de albire care reduce hiperpigmentarea și uniformizează tonul pielii.
Acidul hialuronic, uleiul natural de avocado și vitamina E hidratează, regenerează și hrănește pielea îmbătrânită.

Net. cont. 30 ml / 1.01 fl. oz.

Ingrediente

PEPTIDE TIP ”BOTOX” - un peptid unic anti-rid. Împiedică joncțiunea neuromusculară. Relaxează mușchii faciali, reducând efectiv vizibilitatea ridurilor perioculare și mimice, superficiale și adânci.

PEPTIDE DE ALBIRE – reduc sinteza melaninei prin împiedicarea melanogenezei (împiedică activarea enzimei tirozinazei, responsabilă de sinteza adecvată a melaninei). Reduce Hiperpigrmentațiile și petele de vârstă.

ACIDUL HIALURONIC – previne pierderea de apă transepidermică, îmbunătățește hidratarea pielii, protejează colagenul de la deteriorare. Îmbunătățește textura pielii.

VITAMINA E – un antioxidant puternic. Protejează fibrele de colagen ale pielii de la deteriorare. Îmbunătățește tensiunea pielii și reduce ridurile vizibile.

ULEI DE MIGDALE DULCI, ULEI DE AVOCADO – hrănește și regenerează pielea.

S-ar putea să te intereseze și...

LDP™ CREMĂ DE NOAPTE

PHARMANN® HOMECARE

LDP™ DEMACHIANT MICELAR

PHARMANN® HOMECARE

LDP™ SERUM OCHI

PHARMANN® HOMECARE

ARNIZEN™

PHARMANN®