Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

LABORATOIRE DU PEPTIDE™

Dermato-cosmeticele cu tehnologie avansată din seria Laboratoire du peptide™ conțin peptide biomimetice testate cu efecte identice a peptidelor naturale produse de organism
Solicită Oferta
PHARMANN®

Sistemul LABORATOIRE DU PEPTIDE™
este un produs PHARMANN®, Polonia.

LABORATOIRE DU PEPTIDE™

Peptidele pielii sunt implicate în comunicarea intercelulară și stimulează activarea enzimelor și hormonilor responsabili de procesele celulare. Odată cu înaintarea vârstei, nivelul peptidelor naturale din piele scade și sinteza lor se deteriorează, prin urmare, procesele metabolice și de reparare controlate de peptide încep să slăbească sau să fie perturbate. Dermato-cosmeticele de ultimă generație din seria Laboratoire du Peptide™ conțin peptide biomimetice sigure cu efecte identice a peptidelor naturale produse în organism.

LDP eye serum

SERUM OCHI CU EFECT ANTI-AGING

Serumul anti-aging pentru zona ochilor din seria Laboratoire du Peptide™ oferă o soluție excelentă pentru pielea problematică din jurul ochilor.

Un serum de ochi de ultimă generație. Conține un complex inovativ bio-mimetic de peptide, care datorită activității sale, împiedică transmiterea semnalului de la fibrele nervoase către mușchii faciali din jurul ochilor. Ca efect, ridurile perioculare adânci devin superficiale și zona delicată de sub ochi devine mai netedă și mai fermă. Acidul hialuronic și uleiul natural de avocado furnizează o hidratare profundă.

Net. cont. 15 ml / 0.52 fl. oz.

Ingrediente

NEUROPEPTIDE - împiedică transmiterea semnalului de la fibrele nervoase către mușchii mimetici. Relaxează mușchii responsabili pentru formarea ridurilor faciale și reduc adâncimea acestora. Diminuează vizibilitatea ridurilor din jurul ochilor.

VITAMINA A (retinol) – cunoscut ca ”vitamina tinereții”. Stimulează reînnoirea celulelor, sporește sinteza elastinei și a colagenului. Hrănește pielea și reduce ridurile.

VITAMINA B3 (niacinamie) - elimină ridurile, hidratează, îmbunătățește fermitatea, elasticitatea, textura și culoarea pielii.

VITAMINA E – un antioxidant puternic, protejează lipidele epidermice și fibrele de colagen de deteriorarea cauzată de radicali liberi. Reduce vizibilitatea ridurilor

S-ar putea să te intereseze și...

LDP™ CREMĂ DE NOAPTE

PHARMANN® HOMECARE

LDP™ DEMACHIANT MICELAR

PHARMANN® HOMECARE

LDP™ SERUM FAȚĂ

PHARMANN® HOMECARE

ARNIZEN™

PHARMANN®