Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

ARNIZEN & MEZOARNIZEN™

Cremă gel cu Arnica Montana cu proprietăți vasodilatatoare special conceput pentru calmarea tenului iritat după tratamente invazive sau mezoterapie clasică
Solicită Oferta
PHARMANN®

Sistemul ARNIZEN & MEZOARNIZEN™
este un produs PHARMANN®, Polonia.

MEZOARNIZEN™

MEZOARNIZEN main

CREMĂ GEL MEZOARNIZEN™ 

Gel conceput pentru calmarea pielii iritate în urma procedurilor de mezoterapie (ex: în cazul celulitei, vergeturilor, grăsimilor excesive și în prevenirea căderii părului, revitalizarea pielii, reducerea cicatricilor acneice, șamd.).

Proprietăți atenuante, netezitoare, antimicrobiene și antioxidante. Datorita formulei de gel este ușor de întins pe piele și se absoarbe rapid. Reduce edemul, hipersensibilitatea cutanată, și accelerează absorbția hematoamelor - efectul secundar tipic care apare după procedura de mezoterapie.

Substanțele active incluse în acest gel accelerează vindecarea rănilor, acționează ca vasodilatator al capilarelor sanguine subcutanate și stimulează starea pielii.

Net. cont. 30 ml / 1.01 fl. oz.

PRODUS PROFESIONAL

 

Ingrediente

CREMĂ GEL MEZOARNIZEN™

Ingrediente active:

  • Neuropeptide – bio-mimetice de ultimă generație, inovație tri-peptidă legată de o lipidă pentru o penetrare optimă în pielie. Inhibă mediatorul inflamator major pentru un rezultat anti-inflamator puternic. Ajută la menținerea unui prag normal de sensibilitate a pielii după tratamentele mezoterapIE, de exemplu: vânătăi, umflături, mâncărime.
  • Extract de Hamamelis – anti-inflamator, anti-microbial și anti-oxidant. Are efect astringent care ajută la strângerea vaselor de sânge și reducerea sângerării după tăiere sau leziune.
  • Aesculin (extract de castan sălbatic) – are o funcție antioxidantă și vasoprotectivă prin protejarea colagenului și a elastinei - prin urmare reduce efectiv semnele după toate procedurile dermatologice prin îngroșarea și întărirea capilarelor fragile.
  • Extractul de Arnica Montană – cunoscut pentru proprietătile sale de atenuarea durerii, efectul antiseptic și anti-inflamator. Arnica montană accelerează vindecarea rănilor datorită derivaților de timol - incluși în rădăcina plantelor - care acționează ca vasodilatatori ai capilarelor sanguine subcutanate. Ajută în prevenirea formărilor vânătăilor prin împiedicarea capilarelor în sângerare. Stimulează activitatea celulelor albe din sânge care procesează sânge coagulat și prin dispersarea lichidelor captate din articulații, mușchi și a țesutului rănit.

S-ar putea să te intereseze și...

ARNIZEN™

PHARMANN® PROFESIONAL

LAMELAT™

PHARMANN® PROFESIONAL

LASERAT™

PHARMANN® PROFESIONAL

VISADERM™

PHARMANN® PROFESIONAL