Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

PLEXR® PLUS

Plasma medicală pentru chirurgie non-invazivă prin sistem performant cu tehnologie patentată
Solicită Oferta
GRUPPO GMV

Sistemul PLEXR® PLUS
este un produs GRUPPO GMV, Italia.

PLEXR® PLUS PLASMA MEDICALĂ 

TEHNOLOGIA PLASMA EXERESIS A FOST CONCEPUT ȘI DEZVOLTAT DE GRUPUL ITALIAN GMV, COMPANIA CU PESTE 10 ANI DE EXPERIENȚA ÎN TEHNOLOGIA PLASMA – deținătorul brandului PLEXR® – PRIMUL DISPOZITIV DIN LUME DE PLASMĂ UTILIZAT ÎN MEDICINA ESTETICĂ CU TEHNOLOGIE PROTEJATĂ DE PATENTE INTERNAȚIONALE.

PLEXR® PLUS este un dispozitiv unic multidisciplinar – poate fi aplicat în dermatologie, medicină estetică, oftalmologie, stomatologie și ginecologie. Metodologia și protocoalele de tratament sunt permanent dezvoltate în colaborare cu o echipă de medici KOL (Key Opinion Leaders) și universități prestigioase din Italia și din lume. Rezultatele sunt publicate în jurnale medicale și științifice.

SIMPLU ȘI VERSATIL

PLEXR® PLUS este recomandat pentru o gamă largă de tratamente medicale, având aplicații atât pe mucoase, cât și pe epiderm. Tehnologia avansată și designul ergonomic asigură o experiența utilizatorului.

TRATAMENT SIGUR ȘI BLÂND

Nivelul discomfortului perceput de pacient este foarte redus și nu presupune anestezie cu excepția a câtorva cazuri localizate. Timpul de refacere este deaemenenea unul foarte scurt. Studii științifice și calificări internaționale dovedesc eficiența și siguranța echipamentului.

CALITATE CERTIFICATĂ ȘI ROI

Costurile tratamentului sunt cu mult mai reduse comparativ cu un chirurgia tradițională. PLEXR® PLUS este o marcă înregistrată, un dispozitiv medical cu tehnologie protejată de patente interanționale și certificări medicale. PLEXR® PLUS este produs integral în Italia de către GMV distribuit în peste 50 țări din întreaga lume.

Plasma medicala PLEXR® PLUS
Sistemul PLEXR® PLUS cu ecranul tactil și meniul cu opțiuni

APLICAȚII PLEXR® PLUS

PLASMA MEDICALĂ PLEXR® ESTE UN DISPOZITIV UNIC MULTIDISCIPLINAR – CU APLICAȚII VARIATE ÎN DERMATOLOGIE, MEDICINĂ ESTETICĂ, OFTALMOLOGIE, STOMATOLOGIE ȘI GINECOLOGIE

OFTALMOLOGIE

Plasma medicală PLEXR® este singurul sistem de plasma recomandat tratamentelor în oftalmologie. Aplicațiile includ: Xantelasma, Chistul conjunctival, Ectropion palpebral, Entropion, Litiaza conjunctivala palpebrala, Pterigion, Pinguecula, Salazion, Concretiuni calcare conjunctivale, etc.

GINECOLOGIE

PLEXR® poate fi aplicat cu succes în tratamente ginecologice, cum ar fi: Labioplastie, Atrofie vulvo-vaginală, Rejuvenare vaginală (estetică și funcțională), Vulvoplastie, etc.

DERMATOLOGIE

Aplicațiile clasice a plasmei medicale sunt cele din dermatologie și domeniul medical estetic si include tratamente: Acnee, Cicatrici, Hiperkeratoze, Angiom cireș,  Hemangioame, Pete pigmentare, Negi, Fibroids, Moles, Xanthelasma, etc.

MEDICAL-ESTETIC

Aplicațiile clasice a plasmei medicale sunt cele din dermatologie și domeniul medical estetic si include tratamente: Chisturi, Lifting față, gât / decolteu, corp, Riduri, Cicatrici, Îndepărtare tatuaje, Labioplastie, Blefaroplastie non chirurgicală, Vulvoplastie, Acnee, Albire gingivală, etc.

STOMATOLOGIE

Un domeniu nou este cel al stomatologiei, unde PLEXR® oferă rezultate excelente în tratamente de: Frenectomie, Albire gingivală, Alungire coroană, Descoperire implanturi, Gingivectomie, Surâs gingival (Gummy smile), Papilectomie, Formatiuni tumorale benigne ale cavitatii orale, Hipertrofie gingivala idiopatica sau de origine amentoasa, etc. 

Tratamentele PLEXR® PLUS
Rezultate tratamente PLEXR® PLUS

AVANTAJE PLEXR® PLUS

BATERII LITHIU-ION

Bateriile reîncărcabile de mare capacitate lithiu-ion asigură o durată de operare de până la 4 ore fără alterații ale performanței atât în ceea ce privește energia, cât și a semnalului wireless.

SOFTWARE

Softwareul echipamentului poate fi updatat simplu de către utilizator prin portul USB din echipament. GMV asigură ca toți proprietarii PLEXR® PLUS să aibă acces periodic la toate protocoalele noi dezvoltate.

AFIȘAJ ECRAN TACTIL

Sistemul PLEXR® PLUS este prevăzut un un ecran tactil de 10.1 inchi care permite utilizarea sistemului printr-o interfață inteligibilă și prietenoasă.

TUTORIALE VIDEO

PLEXR® PLUS afișează o serie de tutoriale video, care permit personalului medical să urmărească protocoalele specifice, iar pacientului să fie informat de proceduri și rezultate.

MICROPROCESOR

Microprocesorul din unitatea centrală PLEXR® PLUS permite livrarea precisă de energie. Fiecare aplicator în parte reproduce exact cantiatea necesară de plasmă pentru parametrii tratamentului conform literaturii de specialitate.

SUPORT EDUCATIONAL

GMV oferă suport educațional tuturor cadrelor medicale care achiziționează PLEXR®. Prin cursurile online periodice și academia GMV de la Roma, profesioniștii pot beneficia de educație continuă și acces la cele mai noi protocoale de tratament.

Ecranul tactil PLEXR® PLUS
Utilizatorul PLEXR® PLUS are la îndemână video-tutoriale
cu tratamente specifice

3 APLICATOARE PLEXR® PLUS

PLEXR® PLUS a fost conceput cu trei aplicatoare diferite – fiecare în parte este optimizat pentru tratamente cu cele mai eficiente caracteristici (energie / frecvență). Alegerea aplicatorului se face în funcție de experiența și preferințele medicului, precum și a tratamentului oferit.

APLICATORUL ALB – recomandat pentru tratamente de blefaroplastie, lentigo solar, acnee activă moderată, riduri superficiale, lifting, diferite leziuni benigne de dimenisuni reduse, rejuvenare cutanată moderată, rejuvenare vaginală și vulvoplastie.

APLICATORUL VERDE – recomandat pentru tratamentul acneei active, leziuni benigne de dimensiuni medii, keratoza seboreeică, elastoză, discromii, angioame, lifting facial, xanthelasme, fibroame de dimensiuni reduse și cicatrici reduse.

APLICATORUL ROȘU – recomandat pentru leziuni cutanate mari, fibroame, chelozi, angioame, cicatrici și riduri adânci, negi, hiperkeratoze, etc.

Factori care pot influența alegerea aplicatorului:

  • experiența persoanei care tratează – pentru nivelul începător se recomandă utilizarea aplicatorului ALB. Prin dobândirea de experiență se va trece gradual la utilizarea tuturor componentelor sistemului
  • tipul patologiei tratate
  • tipul Fitzpatrick a pacientului

3 aplicatoare PLEXR® PLUS
3 aplicatoare de precizie PLEXR® PLUS - 0.7W / 1W / 2W

Specificaţii

Producator
GRUPPO GMV - ITALIA
Retea electrica
220V / 50Hz
Autonomie baterie
PÂNĂ LA 4 ORE
Aplicator
3 APLICATOARE
Energie maximă
0.7W / 1.0W / 2.0W

S-ar putea să te intereseze și...

PLEXR® PRO

GMV® PLEXR®

GMV® THUZZLE®

GRUPPO GMV

GMV® VECRON®

GRUPPO GMV

REVIVIA™ SKIN

GRUPPO GMV