Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

THERAPEEL® F8

Soluție peeling chimic pentru rejuvenarea și tratamentul pielii pe bază de acid ferulic și complex AHA – acid citric, lactic și malic
Solicită Oferta
HD COSMETICS

Sistemul THERAPEEL® F8
este un produs HD COSMETICS, Spania.

CE ESTE THERAPEEL® F8?

Therapeel® F8 este o soluție de peeling chimic pentru rejuvenarea pielii, cu o formulare bazată pe acid ferulic, complex AHA (acid citric, malic și lactic) si floretina într-o mixtură de soluție hidroalcoolica cu un pH mediu de 3,0-4,0.

  • ACIDUL FERULIC – Derivat din fenol cu efect antioxidant, anti-inflamator, depigmentant, fotoprotector. Creşte puterea antioxidantă a vitaminelor C şi E Protector DNA având rol chimiopreventiv, inhibă activitatea tirosinazei, creşte eficacitatea altor protectoare solare.
  • ACIDUL CITRIC – Efect depigmentare, uniformizarea tonului pielii. Acidul citric este un agent de depigmentare eficient care inhibă producția melaninei.
  • ACIDUL LACTIC – Efect exfoliere, hidratare, bacteriostatic, creșterea nivelului ceramidelor. Acidul lactic este un AHA foarte fin - perfect pentru tenul sensibil, care nu poate tolera concentrații înalte de acid glicolic. Exfoliează, hidratează și deschide tonul pielii. Are proprietăți bacteriostatice, crește nivelul ceramidelor, menține pH-ul natural a pielii.
  • ACID MALIC – Efect anti-rid, lifting și hidratare. Reducerea ridurilor fine, reducerea hiperpigmentațiilor, exfoliere ușoară. Îmbunătățește aspectul general al pielii, lăsând-o catifelată
  • FLORETINA – Polifenol, cu efect antioxidant, potenţiator de penetrare a altor substanţe active. Inhibă activitatea elastazei, interacţionează cu lipidele din stratul cornos, reducând rezistenţa dispersării substanţelor active de-a lungul stratului cornos şi modificând potenţialul de dipol al bistraturilor lipidice.

PROTOCOL TRATAMENT THERAPEEL® F8

INDICAȚII: FOTO- ȘI CHRONO-ÎMBĂTRÂNIRE, HIPERPIGMENTĂRI, PIERDEREA ELASTICITĂȚII

1 – PREGĂTIREA PIELII
Curățați pielea, folosind Spuma HD DETOXIFIER. Aplicați-l pe toată suprafața feței, pe pielea umedă cu un masaj delicat. Clătiți cu apă din abundență. În cazul tenurilor sensibile se recomandă curățarea feței cu HD AQUA MICELAR, se aplică soluția pe o dischetă demachiantă și se curăță în întregime, toată suprafața pielii.
Degresați pielea cu ajutorul soluției HD DEGREASING SOLUTION PRE-PEELING. Îmbibați o dischetă demachiantă în soluție și ștergeți toată zona care urmează să fie tratată
Protejați zonele sensibile cu HD THERAPEEL® PROTECTOR. Aplicați un strat subțire de cremă pe aripile nazale, buze, colțul ochilor și pe zonele sensibile.
2 – PAȘI TRATAMENT
Aplicați uniform 1-3 straturi de THERAPEEL® F8 pe toată suprafața. Fiecare strat trebuie masat până la absorbția completă înainte de aplicarea următorului strat. O mască albă, ar trebui să apară din cauza cristalizării acidului ferulic. Cantitatea de straturi aplicate depinde de caracteristicile individuale ale pielii și determină intensitatea tratamentului.
Aplicați produsul uniform pe toată suprafața, începând cu zonele cele mai rezistente și terminând cu cele sensibile.
ORDINEA DE APLICARE: FRUNTE > LINIA MAXILARULUI > OBRAJI > BARBĂ > ZONA DIN JURUL GURII > ZONA DIN JURUL NASULUI
Aplicați câteva picături de ser HD NOX + BI-BOOST. Masați până la absorbție completă.
Finalizați tratamentul aplicând uniform o cantitate mică din crema HD RETIBOOST 0,3, masând până la absorbție completă. A nu se spăla.
În cazul în care se dorește intensificarea tratamentului, puteți aplica încă un strat de RETIBOOST 0,3, după ce primul strat a fost complet absorbit.

NOTĂ! Pe tot parcursul tratamentului, pentru respectarea normelor de igienă, terapeutul va purta mănuși. Pentru aplicare mai ușoară și mai uniformă a peelingului, se recomandă aplicarea soluției cu degetul (purtând mănuși) înfășurat în tifon nețesut.

HOME CARE

În zilele următoare după tratament, pielea poate să prezinte iritații și să devină mai sensibilă la acțiunea factorilor externi. Pentru ameliorarea simptomelor și accelerarea procesul de regenerare a epidermei se recomandă utilizarea HD THERAPEEL® POST CICA. Este recomandată folosirea terapiei anti-aging, bazată pe HD NOX+ BI-BOOST serum sau produse din liniile HD NOX+ sau HD REDEFINER.

Specificaţii

INDICAȚII
Ten fotoîmbătrânit, tratamentul ridurilor și pielii lipsită de vitalitate, pete pigmentare cu ton lipsit de uniformitate.
CONȚINUT
Alcohol Denat, PEG-4, Ferulic Acid, Malic Acid, Phloretin, Citric Acid, Lactic Acid, Aqua, Ammonium Lactate
Utilizare
Exclusiv topică
VOLUM
30ml
pH ACID
3,0-4,0

S-ar putea să te intereseze și...

THERAPEEL® AZ20

THERAPEEL®

THERAPEEL® F12

THERAPEEL®

THERAPEEL® PRE- & POST

THERAPEEL®

HD™ BLUEMOIST

HD COSMETICS