Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

THERAPEEL® F8

Soluție peeling chimic pentru rejuvenarea și tratamentul pielii pe bază de acid ferulic și complex AHA – acid citric, lactic și malic
Solicită Oferta
HD COSMETICS

Sistemul THERAPEEL® F8
este un produs HD COSMETICS, Spania.

THERAPEEL® F8

SOLUȚIE PEELING CHIMIC PENTRU EXFOLIEREA PIELII CU PUTERNIC EFECT ANTIOXIDANT, DEPIGMENTANT ȘI DE REJUVENARE A TENULUI

CE ESTE THERAPEEL® F8?

HD™ COSMETIC EFFICIENCY THERAPEEL® F8 este o soluție de peeling chimic pentru rejuvenarea pielii, cu o formulare bazată pe acid ferulic, complex AHA (acid citric, malic și lactic) si floretina într-o mixtură de soluție hidroalcoolica cu un pH mediu de 3,0-4,0.

 • ACIDUL FERULIC – Derivat din fenol cu efect antioxidant, anti-inflamator, depigmentant, fotoprotector. Creşte puterea antioxidantă a vitaminelor C şi E Protector DNA având rol chimiopreventiv, inhibă activitatea tirosinazei, creşte eficacitatea altor protectoare solare.
 • ACIDUL CITRIC – Efect depigmentare, uniformizarea tonului pielii. Acidul citric este un agent de depigmentare eficient care inhibă producția melaninei.
 • ACIDUL LACTIC – Efect exfoliere, hidratare, bacteriostatic, creșterea nivelului ceramidelor. Acidul lactic este un AHA foarte fin - perfect pentru tenul sensibil, care nu poate tolera concentrații înalte de acid glicolic. Exfoliează, hidratează și deschide tonul pielii. Are proprietăți bacteriostatice, crește nivelul ceramidelor, menține pH-ul natural a pielii.
 • ACID MALIC – Efect anti-rid, lifting și hidratare. Reducerea ridurilor fine, reducerea hiperpigmentațiilor, exfoliere ușoară. Îmbunătățește aspectul general al pielii, lăsând-o catifelată
 • FLORETINA – Polifenol, cu efect antioxidant, potenţiator de penetrare a altor substanţe active. Inhibă activitatea elastazei, interacţionează cu lipidele din stratul cornos, reducând rezistenţa dispersării substanţelor active de-a lungul stratului cornos şi modificând potenţialul de dipol al bistraturilor lipidice.

Therapeel F8

 CONTINUT NET

 •  ACID FERULIC

30ML

 •  COMPLEX AHA

 •  EFECT ANTIOXIDANT

 / 1.01FL.OZ.

 •  PRODUS TOPIC PROFESIONAL

» SOLICITĂ OFERTĂ THERAPEEL® F8

THERAPEEL® F8

PROTOCOL TRATAMENT FOTO- ȘI CHRONO-ÎMBĂTRÂNIRE, HIPERPIGMENTĂRI, PIERDEREA ELASTICITĂȚII

Pentru utilizarea eficientă și în condiții de siguranță maximă (fără efecte secundare) a peelingul chimic THERAPEEL® F8 - producătorul HD™ COSMETIC EFFICIENCY - recomandă următorul protocol de tratament pentru tratamentul foto- și chrono-îmbătrânite, petelor pigmentare și de lifting. 

1 – PREGĂTIREA PIELII
 • Curățați pielea, folosind Spuma HD™ DETOXIFIER. Aplicați-l pe toată suprafața feței, pe pielea umedă cu un masaj delicat. Clătiți cu apă din abundență. În cazul tenurilor sensibile se recomandă curățarea feței cu HD™ AQUA MICELAR, se aplică soluția pe o dischetă demachiantă și se curăță în întregime, toată suprafața pielii.
 • Degresați pielea cu ajutorul soluției HD™ DEGREASING SOLUTION PRE-PEELING. Îmbibați o dischetă demachiantă în soluție și ștergeți toată zona care urmează să fie tratată
 • Protejați zonele sensibile cu HD™ THERAPEEL® PRE PROTECT. Aplicați un strat subțire de cremă pe aripile nazale, buze, colțul ochilor și pe zonele sensibile.
2 – PAȘI TRATAMENT
 • Aplicați uniform 1-3 straturi de THERAPEEL® F8 pe toată suprafața. Fiecare strat trebuie masat până la absorbția completă înainte de aplicarea următorului strat. O mască albă, ar trebui să apară din cauza cristalizării acidului ferulic. Cantitatea de straturi aplicate depinde de caracteristicile individuale ale pielii și determină intensitatea tratamentului.
 • Aplicați produsul uniform pe toată suprafața, începând cu zonele cele mai rezistente și terminând cu cele sensibile.
 • ORDINEA DE APLICARE: FRUNTE > LINIA MAXILARULUI > OBRAJI > BARBĂ > ZONA DIN JURUL GURII > ZONA DIN JURUL NASULUI
 • Aplicați câteva picături de ser HD™ NOX+ BI-BOOST. Masați până la absorbție completă.
 • Finalizați tratamentul aplicând uniform o cantitate mică din crema HD™ RETIBOOST 0,3, masând până la absorbție completă. A nu se spăla.
 • În cazul în care se dorește intensificarea tratamentului, puteți aplica încă un strat de HD™ RETIBOOST 0,3, după ce primul strat a fost complet absorbit.

NOTĂ! Pe tot parcursul tratamentului, pentru respectarea normelor de igienă, terapeutul va purta mănuși. Pentru aplicare mai ușoară și mai uniformă a peelingului, se recomandă aplicarea soluției cu degetul (purtând mănuși) înfășurat în tifon nețesut.

HOME CARE

În zilele următoare după tratament, pielea poate să prezinte iritații și să devină mai sensibilă la acțiunea factorilor externi. Pentru ameliorarea simptomelor și accelerarea procesul de regenerare a epidermei se recomandă utilizarea HD™ THERAPEEL® POST CICA. Este recomandată folosirea terapiei anti-aging, bazată pe HD™ NOX+ BI-BOOST serum sau produse din liniile HD™ NOX+ sau HD™ REDEFINER.

Specificaţii

INDICAȚII
Ten fotoîmbătrânit, tratamentul ridurilor și pielii lipsită de vitalitate, pete pigmentare cu ton lipsit de uniformitate.
CONȚINUT
Alcohol Denat, PEG-4, Ferulic Acid, Malic Acid, Phloretin, Citric Acid, Lactic Acid, Aqua, Ammonium Lactate
Utilizare
Exclusiv topică
VOLUM
30ml
pH ACID
3,0-4,0

S-ar putea să te intereseze și...

THERAPEEL® AZ20

THERAPEEL®

THERAPEEL® F12

THERAPEEL®

THERAPEEL® POST

THERAPEEL®

THERAPEEL® POST CICA

THERAPEEL®