Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

TKN™ COCKTAIL MEZOTERAPIE

O piele mai tânără, mai fermă, mai sănătoasă – soluții mezoterapie din combinații ingrediente active cu efect sinergetic
Solicită Oferta
TOSKANI™

Sistemul TKN™ COCKTAIL MEZOTERAPIE
este un produs TOSKANI™, Spania.

TKN™ COCKTAIL ANTI-AGING 

SOLUȚIE STERILĂ MEZOTERAPIE PENTRU TRATAMENTUL TENULUI ÎN COMBATEREA PROCESULUI DE ÎMBĂTRÂNIRE CUTANATĂ

Cocktail TKN™ ANTI-AGING este o soluție sterilă cu efect antirid, cu proprietăți de hidratare intensă, de creștere a fermității și efect regenerativ. Această soluție de mezoterapie este compusă din acid hyaluronic, ingredient fundamental pentru hidratarea și regenerarea tenului, în combinație cu acetyl hexapeptide-8 (efect BOTOX®), ceea ce reduce profunzimea ridurilor. Alte ingrediente active ca DMAE (Dimethylaminoethanol) și acidul pyruvic au efect de tensionare și de refacere a tonusului pielii, iar L-Carnitina contribuie la oxigenarea celulară și regenerarea țesutului.

RECOMANDĂRI TKN™ COCKTAIL ANTI-AGING

  • Tratramente rejuvenare
  • Stimulare producției colagen
  • Tratamente de creștere a fermității
  • Tratamente anti-aging

TKN™ COCKTAIL ANTI-AGING

 CONTINUT NET

 •  SOLUȚIE STERILĂ

10x10ML

 •  APLICARE TOPICĂ

 •  DMAE

 / 10 x 0.34FL.OZ.

 •  ACID HIALURONIC

» SOLICITĂ OFERTA TKN™ COCKTAIL ANTI-AGING

Ingrediente

INGREDIENTE PRINCIPALE

L-Carnitina – Îmbunătățește contracția și tonusul muscular, contribuie la regenerarea rețelei naturale de colagen, crește cantitatea disponibilă de energie intracelulară.

DMAE (Dimethylaminoethanol) – Combate flaciditatea prin tonifiere musculară, tratând nu numai simptomele, dar și cauzele pierderii fermității. Funcționează ca un antioxidant și ajută la menținerea celulelor intacte. Reduce stresul cellular prin inhibarea acidului arachidonic responsabile de senzația de durere și inflamare.

Acetyl Hexapeptide-8 (Argilerina) – Asigură un efect asemănător BOTOX®. Îmbunătățește aspectul și previne formarea de noi riduri de expresie.

Acid Hialuronic – îmbunătățește hidratarea pielii și întărește bariera protectivă. Asigură elasticitate, și finețe, îmbunătățește aspectul general a tenului. Stimulează sinteza de colagen și a factorilor de creștere, încetinețte procesul natural de îmbătrânire.

Acid Piruvic – Normalizează activitatea glandelor sebacee. Conferă efect de lifting, minimizează aspectul porilor. Accelerează metabolismul cellular, stimulează sinteza de colagen și elastina.

S-ar putea să te intereseze și...

TKN™ COCKTAIL ANTICELULITIC

TKN™ COCKTAIL MEZOTERAPIE

TKN™ COCKTAIL EGF

TKN™ COCKTAIL MEZOTERAPIE

TKN™ COCKTAIL FERMITATE

TKN™ COCKTAIL MEZOTERAPIE

TKN™ COCKTAIL MESOLIFT

TKN™ COCKTAIL MEZOTERAPIE