Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

TKN™ ÎNGRIJIRE ZILNICĂ

Cosmetice cu formule inovative de calitate farmaceutica pentru o îngrijirea zilnică de calitate ridicată
Solicită Oferta
TOSKANI™

Sistemul TKN™ ÎNGRIJIRE ZILNICĂ
este un produs TOSKANI™, Spania.

TOSKANI™ CREMĂ INTIMATE RADIANCE

CREMA TOSKANI™ CU ACȚIUNE DEPIGMENTARE TREPTATĂ PENTRU HIDRATAREA PROFUNDĂ ȘI ÎNTINERIREA ZONEI INTIME

TOSKANI™ Radiance Intimate Cream este o cremă cu gel, cu o textură proaspătă și fluidă, formulată special pentru a contracara îmbătrânirea, flacciditatea și modificările pigmentare ale zonei genitale externe și a zonei vulvo-perineale, care ajută la refacerea tonului și aspectului natural al pielii.

TOSKANI™ Radiance Intimate Cream este, de asemenea, ideală ca produs complementar în tratamentul postoperator de întinerire genitală și naștere. Conține un complex de strălucire încapsulat, format dintr-un lipozom de ultimă generație, capabil să pătrundă și să elibereze acidul fitic, azeloglicina, bisabololul, vitamina B3 și vitamina C în straturi specifice ale pielii, fără a-l deteriora.

Creat pentru a ajuta la tulburările complexe care apar la diferite niveluri ale pielii, cum ar fi problemele de hiperpigmentare. Mai mult, acești lipozomi imită funcția biologică a straturilor bazale ale epidermei, reconstruind structurile lipidice ale pielii.

Zona vulvo-vaginală externă necesită îngrijiri speciale datorită sensibilității sale extreme și a caracteristicilor speciale care o diferențiază de alte părți ale corpului. PH-ul său ușor acid, nu modifică echilibrul microbiomului din zona intimă, prin urmare, se evită proliferarea ciupercilor care pot provoca disconfort. Apariția petelor întunecate este o consecință a proceselor care apar în diferite straturi ale pielii. Pentru a le combate, trebuie redusă cantitatea de melanină din piele, iar formarea acesteia trebuie împiedicată.

INDICAȚII

  • flaciditate
  • modificări pigmentare
  • complement post-chirurgical
  • tratamente de întinerire genitală
  • complementarea tratamentelor post-partum

CONTRAINDICAȚII

  • a nu se aplica pe cicatrici
  • a nu se aplica în cazul infecțiilor active și sau boli ale pielii

Nu conține parfumuri. Nu conține parabeni.

MOD DE UTILIZARE

Aplicați de două ori pe zi, dimineața și seara. Doar pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii. A nu se utiliza de către minori (sub 18 ani).

TKN™ Crema Intimate Radiance

 CONTINUT NET

 •  LIPOZOMI INCAPSULATI

30ML

 •  ACID HIALURONIC

 •  COMPLEX DE STRĂLUCIRE (EBC)

 / 1.01FL.OZ.

 •  RECOMANDAT PESTE 18 ANI

» CUMPĂRĂ ONLINE TOSKANI™ CREMĂ INTIMATE RADIANCE

Ingrediente

Lipozomi încapsulați, Complex de albire încapsulat, Acid fitic, Azeloglicină, Bisabolol, Vitamina B3, Factori de creștere epidermali, Acid Hialuronic, Amino Acizi, Vitamina B9, Ulei de Măceșe, Allantoină, Colagen Natural, DMAE, Elastină, Vitamina E.

INGREDIENTE PRINCIPALE

Lipozomi încapsulați – lipozomii sunt sisteme lipidice sferice cu acomodare similară cu membranele celulare. restaurează bariera de protecție a pielii, deoarece mențin hidratarea acesteia și previn pierderea transcutanată a apei. capabili să elibereze agenți activi încapsulați în straturile cele mai adânci ale pielii, previn degradarea agenților activi și cresc eficacitatea agenților activi, transportându-i în stratul țintă al pielii

Complex de strălucire încapsulat (EBC) – complexul de strălucire încapsulat (EBC) inclus în acest produs este un sistem de încapsulare dublă format din structuri inteligente capabile să pătrundă și să fie păstrate la anumite straturi ale pielii. asigură un beneficiu real în problemele de hiperpigmentare care necesită acțiune la diferite niveluri, EBC intră în contact cu suprafața pielii, se topește și eliberează discurile lipidice

Factori de creștere – format din 5 factori de creștere diferiți concentrați pe creșterea keratinocitelor și a fibroblastilor. conține și acid hialuronic, aminoacizi și vitamine. acțiunea sinergică a acestor activi întinerește pielea, hidratează, îmbunătățește elasticitatea acesteia și o revitalizează

Ulei de măceșe – crește regenerarea și elasticitatea pielii, ajută la combaterea senzației de uscăciune, reduce vizibilitatea cicatricilor și are un efect puternic de hidratare

S-ar putea să te intereseze și...

TKN™ BAMBOO HIDRATONIC

TKN™ CREME

TKN™ CREMĂ ANTI-POULARE TOTAL DEFENSE

TKN™ CREME

TKN™ SCRUB NUTRITIV

TKN™ CREME

TKN™ TOTAL RECOVERY GEL

TKN™ CREME