Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

TKN™ ÎNGRIJIRE ZILNICĂ

Cosmetice cu formule inovative de calitate farmaceutica pentru o îngrijirea zilnică de calitate ridicată
Solicită Oferta
TOSKANI™

Sistemul TKN™ ÎNGRIJIRE ZILNICĂ
este un produs TOSKANI™, Spania.

TOSKANI™ GEL DE CURĂȚARE ENERGIZANT

TOSKANI™ GEL CURĂȚARE CU EFECT ACTIVATOR INTENS ȘI REVITALIZANT

Produsul a fost creat pentru îndepărtarea murdăriei, prafului, machiajului, excesului de sebum și celulelor moarte acumulate în timp pe piele. Spre deosebire de alte produse de curățare, Energizing Cleanser păstrează anumite straturi de grăsimi benefice pielii. Acest lucru previne deshidratarea pielii și micșorează vulnerabilitatea pielii față de iritanți.

Gelul de curățare energizant asigură tenului o receptivitate crescută la produsele utilizate după curățare.

INDICAȚII

  • Curăță, purifică și tonifiază pielea
  • Îmbunătățește apariția tenului
  • Optimizează permeabilitatea pielii
  • Promovează absorbția produselor cosmetice și răspunsul la tratamentele cosmetice

MOD APLICARE

Aplicați produsul zilnic, dimineața și seara, pe pielea umedă a zonei feței și gâtului cu mișcări circulare. Îndepărtați produsul cu un prosop umed sau un burete. Pentru un efect sporit, aplicați Bamboo Hidratonic. Continuați procesul cu produsul cosmetic obișnuit.

TKN™ GEL DE CURATARE ENERGIZANT

 CONTINUT NET

 •  EXTRACT CURCUMA

200ML

 •  GHIMBIR

 •  SCORȚIȘOARĂ

 / 7.02FL.OZ.

 •  TOATE TIPURILE DE PIELE

» CUMPĂRĂ ONLINE TOSKANI™ GEL DE CURĂȚARE ENERGIZANT

Ingrediente

Curcuma – efect anti-inflamator și antioxidant. Capacitate antioxidantă mare, cu efecte antiinflamatorii, antiseptice și decongestionante puternice. Inhibă elastaza, regenerează și îmbunătățește creșterea celulelor pielii. Elimină toxinele pielii, lasă pielea radiantă.

Scorțișoară – efect stimulant și anti-bacterian. Datorită concentrației sale mari de compuși flavonoizi are o capacitate mare de antioxidare, anti-inflamare, tonifiere și de relaxare a pielii. Revitalizează și conferă luminozitate.

Ghimbir – efect stimulant și tonifiere. Ghimbirul conține aproximativ 40 de compuși antioxidanți care protejează împotriva procesului de îmbătrânire cutanată. Îmbunătățește aspectul pielii prin eliminarea toxinelor și stimularea circulației, rezultând în administrarea mai multor nutrienți pielii. Antioxidanții previn deteriorarea radicalilor liberi, păstrând astfel aspectul tineresc al pielii. Îmbunătățește elasticitatea, asigurând o piele mai fermă cu un aspect mai tineresc. Este un agent antiseptic și de curățare puternic, ghimbirul ajută la menținerea pielii curate, netede și lipsite de impurități. Revigorează și stimulează pielea. Este cel mai bun ingredient natural de combatere a acneei, deoarece reduce rata de formare a acneei și erupția prin eliminarea bacteriilor cauzatoare de acnee.

S-ar putea să te intereseze și...

TKN™ BAMBOO HIDRATONIC

TKN™ CREME

TKN™ CREMĂ ANTI-POULARE TOTAL DEFENSE

TKN™ CREME

TKN™ CREMĂ INTIMATE RADIANCE

TKN™ CREME

TKN™ LOTIUNE ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI

TKN™ CREME