Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

TKN™ MEZOTERAPIE AVANSAT

Soluții sterile mezoterapie pe bază de formule avansate pentru ten și scalp din peptide, vitamine și acid hialuronic
Solicită Oferta
TOSKANI™

Sistemul TKN™ MEZOTERAPIE AVANSAT
este un produs TOSKANI™, Spania.

TKN™ HA OLIGOVIT

BIOREVITALIZANT PE BAZĂ DE COMPLEX VITAMINE ȘI ACID HIALURONIC CU EFECT DE DETOXIFIERE ȘI ANTIOXIDANT PENTRU REVITALIZAREA PIELII

Compus din acid hialuronic de greutate moleculară mică și bogat în oligoelemente și vitamine, TKN™ HA OLIGOVIT este o soluție de mezoterapie sterile cu efect antioxidant puternic și agent detoxifiant pentru piele, cu proprietăți revitalizante și hidratante. Asigură strălucire și luminozitate pielii în terapiile de mezo-strălucire. Reduce atât liniile fine, cât și ridurile mai profunde.  Este recomandat amestecarea cu TKN HA MW 2% pentru tenuri lipsite de vitalitate / dehidratate

RECOMANDĂRI TKN™ HA OLIGOVIT

  • Uniformizarea tonurilor pielii
  • Tratamentul ridurilor fine și moderate
  • Combaterea stresului oxidativ
  • Recomandat fumătorilor
  • Tenuri grase
  • Tratamente anti-aging

TKN™ HA OLIGOVIT

 CONTINUT NET

 •  SOLUȚIE STERILĂ

5x5ML

 •  APLICARE TOPICĂ

 •  COMPLEX VITAMINE

 / 5 x 0.34FL.OZ.

 •  ACID HIALURONIC

» SOLICITĂ OFERTA BIOREVITALIZANT TKN™ HA OLIGOVIT

Ingrediente

INGREDIENTE ACTIVE

Acid Hialuronic – îmbunătățește hidratarea pielii și întărește bariera protectivă. Asigură elasticitate, și finețe, îmbunătățește aspectul general a tenului. Stimulează sinteza de colagen și a factorilor de creștere, încetinețte procesul natural de îmbătrânire.

Vitamina C – Conferă strălucire, are proprietăți antioxidante puternice.  Ajută la reducerea semnelor de foto-îmbătrânire. Stimulează sinteza de colagen.

Vitamina E – Protejează pielea împotriva radiației UVB, împotriva poluării și a agenților externi care lezează pielea. Efect anti-oxidant puternic, efficient în regenerarea țesutului.

Vitamin A – Retinolul îmbunătățește condiția pielii prin evitarea dezhidratării. Este considerat un component efficient a produselor cu efect anit-aging datorită capacității de renovare celulară și protecția epidermei, prin eliminarea radicalilor liberi. Stimulează fibroblaștii, inhibă degradarea colagenului, ajută neoangiogeneza și sinteza de fibronectina.

Silanetriol (Silicon Organic) – Normalizează hidratarea țesutului și reglează metabolismul celular. Participă la formarea colagenului și elastinei. Inhibă peroxidarea lipidelor și formarea de radicali liberi.

Biotina – o vitamină esențială în organism, deoarece intervine în metabolismul grăsimilor, carbohidraților și aminoacizilor, iar printre alte proprietăți menține temperatura corpului și generează energie pentru funcționarea corectă a metabolismului și a nutriției celulare.

Complex Vitamina B – Vitaminele din complexul de B-uri contribuie la refacerea fibrelor de colagen, fiind deosebit de importante pe masura ce inaintam in varsta. Vitamina B3, de exemplu, ajuta la regenerarea tesuturilor si protejeaza pielea impotriva soarelui. Vitamina B1 stimuleaza circulatia sangvina si aduce rosul in obraji, iar vitamina B5 controleaza producerea de sebum.

S-ar putea să te intereseze și...

TKN™ ECPR

TKN™ BIOREVITALIZANT

TKN™ HA GLOWCOMPLEX

TKN™ BIOREVITALIZANT

TKN™ HA MW 2%

TKN™ BIOREVITALIZANT

TKN™ HA XS 2%

TKN™ BIOREVITALIZANT