Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

TKN™ HOMECARE

Fiole topice concentrate de ingrediente pure pentru îngrijirea profesională a pielii acasă
Solicită Oferta
TOSKANI™

Sistemul TKN™ HOMECARE
este un produs TOSKANI™, Spania.

TKN™ FIOLĂ ANTI-AGING+HA

Fiolă TKN™ ANTI-AGING+HA este un tratament intensiv de rejuvenare a pielii cu o concentrație ridicată de acid hialuronic. Tratamentul este recomandat pentru întreținere zilnică a tenurilor îmbătrânite, intensivă cu acid hialuronic, factori de creștere, peptide și probitoice. Reduce apariția ridurilor și a liniilor fine, previne formarea acestora și asigură hidratare imediată și de lungă durată.

Indicații:

 • tenuri ridate
 • piele lipsită de elasticitate (fleașcă)
 • piele ternă (lipsită de vitaliltate)
 • piele deshidratată
 • recomandat pentru ten matur și îmbătrânit (+35 ani)

DIRECTII UTILIZARE

O cutie TKN™ ANTI-AGING+HA conține 15 fiole a câte 2ml (30ml în total). Se aplică pe pielea curată dimineața cu ajutorul aplicatorului topic din cutie (jumătate de fiolă = 1ml). După aplicarea fiolei este necesară aplicarea unei creme cu protecție solară.

ATENTIONARI

Acesta este un produs cosmetic. A nu se injecta. A se evita contacul cu ochii. A se păstra la temperaturi între 5°C și 30°C. O dată desfăcută, cantitatea neutilizată de produs, trebuie aruncată.

INGREDIENTE PRINCIPALE

Acid hialuronic, Factori de creștere, Peptide, Probiotice


Cutia 15 fiole TKN™ Anti-Ageing + HA (include aplicator topic)

TKN™ FIOLĂ LIPO PROTEOGLYCANS

Fiolă TKN™ LIPO PROTEOGLYCANS este un tratament intensiv pentru repararea țesutului conjunctiv și stimularea producției de colagen. Tratamentul este recomandat pentru întreținere zilnică, previne și corectează ridurile, crește fermitatea și luminează tenul. Formularea pe bază de proteoglicani liposomali de origine naturală, hidratează adânc și conferă fermitate. Recomandat în special pentru tenurile deshidratate.

Indicații:

 • ten uscat și deshidratat
 • ten deteriorat (din cauza stresului, frigului, schimbărilor hormonale, și a razelor solare)
 • ten obosit, lipsit de vitalitate

DIRECTII UTILIZARE

O cutie TKN™ LIPO PROTEOGLYCANS conține 15 fiole a câte 2ml (30ml în total). Se aplică pe pielea curată dimineața cu ajutorul aplicatorului topic din cutie (jumătate de fiolă). După aplicarea fiolei este necesară aplicarea unei creme cu protecție solară.

ATENTIONARI

TKN™ LIPO PROTEOGLYCANS este un produs cosmetic. A nu se injecta. A se evita contacul cu ochii. A se păstra la temperaturi între 5°C și 30°C. O dată desfăcută, cantitatea neutilizată de produs, trebuie aruncată.

INGREDIENTE PRINCIPALE

Proteoglican, Vitamina C, Vitamina F


Cutia 15 fiole TKN™ LIPO PROTEOGLYCANS (include aplicator topic)

TKN™ FIOLĂ PURIFYNG

Fiola TKN™ PURIFYNG este un tratament intensiv pentru hidratarea zilnică a tenului gras, predispus la acnee. Conține extracte naturale pentru a ajuta restabilirea barierei de lipide a pielii și prevenirea apariției acneei. Ajută la redimensionarea porilor și la tonifierea pielii, datorită efectului său astringent. Ajută la menținerea pielii netede și previne apariția imperfecțiunilor cauzate de excesul de sebum.

Indicații:

 • ten gras cu exces de sebum, pete și puncte negre
 • piele predispusă la acnee
 • pori dilatați

DIRECTII UTILIZARE

O cutie TKN™ PURIFYING conține 15 fiole a câte 2ml (30ml în total). Se aplică pe pielea curată dimineața cu ajutorul aplicatorului topic din cutie (jumătate de fiolă). După aplicarea fiolei este necesară aplicarea unei creme cu protecție solară.

ATENTIONARI

TKN™ PURIFYING este un produs cosmetic. A nu se injecta. A se evita contacul cu ochii. A se păstra la temperaturi între 5°C și 30°C. O dată desfăcută, cantitatea neutilizată de produs, trebuie aruncată.

INGREDIENTE PRINCIPALE

Cleome Gynandra, Rhodosorus Marinus Extracts, Vitamina B5, C, E, Zinc PCA


Cutia 15 fiole TKN™ PURIFYING (include aplicator topic)

TKN™ FIOLĂ RADIANCE

Fiolă TKN™ RADIANCE este un tratament intensiv ce conține complex încapsulat pentru luminozitate, formulare bazată pe liposomi de ultimă generație. Formularea avansată asigură penetrarea ingredienților activi și eliberarea lor în straturile profunde ale pielii fără afectarea epidermei. Liposomii imită funcțiile biologice din baza epidermei, reconstruind structura de lipide ale pielii, prevenind astfel hiperpigmentațiile.

Indicații:

 • piele foto-îmbătrânită
 • piele lipsită de vitalitate
 • piele deshidratată
 • pete hiperpigmentare și riduri cauzate de expunerea la soare

DIRECTII UTILIZARE

O cutie TKN™ RADIANCE conține 15 fiole a câte 2ml (30ml în total). Se aplică pe pielea curată dimineața cu ajutorul aplicatorului topic din cutie (jumătate de fiolă). După aplicarea fiolei este necesară aplicarea unei creme cu protecție solară.

ATENTIONARI

TKN™ RADIANCE este un produs cosmetic. A nu se injecta. A se evita contacul cu ochii. A se păstra la temperaturi între 5°C și 30°C. O dată desfăcută, cantitatea neutilizată de produs, trebuie aruncată.

INGREDIENTE PRINCIPALE

Acid fitic, azeloglicină, bisabolol, vitamina B3, C


Cutia 15 fiole TKN™ RADIANCE (include aplicator topic)

Specificaţii

Mod prezentare
Cutie 15 fiole x 2ml
Aplicator
Aplicator special topic inclus
Utilizare
Exclusiv topică
Producator
TOSKANI - Barcelona, Spania

S-ar putea să te intereseze și...

UNIQA

DERMATO-COSMETICE

TKN™ ACIZI COMPUSI

TOSKANI™

TKN™ AVANSAT

TOSKANI™

TKN™ COCKTAIL

TOSKANI™