Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

TKN™ MESOJECT

Noul sistem neinvaziv de mezoterapie duală – microchip & mezoporație
Solicită Oferta
TOSKANI™

Sistemul TKN™ MESOJECT
este un produs TOSKANI™, Spania.

Electroporatie Hidratare Level Mode

MICRO-PENETRARE

TKN™ MESOJECT a fost conceput pentru a oferi tratamente de mezoterapie neinvazivă pentru ten – stimularea metabolismul celular prin creșterea absorbției transdermale și introducerea de nutrienți și vitamine în piele. Rezultatele sunt imediat vizibile, îmbunătățirea hidratării tenului, reducerea vizibilității ridurilor și a liniilor fine, atenuarea petelor hiperpigmentare și altor probleme ale tenului.

TEHNOLOGIA TKN™ MESOJECT

EPM (Electro Poration Microchip sau Microchip cu Electroporație) este un concept nou care combină livrarea transdermală minim invazivă cu electroporație. Prin combinarea celor două tehnologii, și micro-canalele formate, tratamentul TKN™ MESOJECT asigură o penetrare adâncă în stratul cornos a nutrienților și vitaminelor. Favorizează micro-circulația sângelui, accelerează metabolismul și ajută rezistența celulelor împotriva îmbătrânirii.

TKN™ MESOJECT
TKN™ MESOJECT și soluțiile sterile de mezoterapie TOSKANI

MICROCHIP TRANSDERMAL

Noua invenție constă într-un microchip FĂRĂ ACE, care permite livrarea transdemală a ingredienților activi, precum acidul hialuronic și a altor vitamine și nutrienți din soluțiile sterile. După procesul de absorbție a ingredienților, se îmbunătățește micro-circulația capilarelor, se accelerează funcționarea metabolismului celulelor și îmbătrânirea prematură a celulelor este prevenită.

CHIP EPM
TKN™ MESOJECT microchip EPM cu adâncime
de penetrare
în stratul bazal

ELECTROPORAȚIE / MEZOPORAȚIE

Electroporaţia / mezoporaţia este o alternativa sigură, fără ace şi fără durere a mezoterapiei classice - oferă toate beneficiile mezoterapiei, fără riscurile acesteia. Această tehnologie crează canale temporare și reversibile în membrana celulară, cu ajutorul unor impulsuri electrice cu lungime de undă specifice. Bazat pe invenţia electroporaţiei onorată cu premiul Nobel, maximizează permeabilitatea şi absorbţia celulelor îmbunătăţind aspectul general a tenului.

Introducerea în profunzimea țesutului a unor substante active poate fi folosit în tratamente estetice și medicale:

  • tratamentul diverselor forme de acnee
  • tratamente pentru capilare sparte
  • tratamente anti-rid
  • introducerea colagenului în buze
  • stergerea petelor de pigmentare
  • hidratarea pielii cronic dezhidratate
  • tratamente anticelulitice localizate strict pe zone afectate 

MICROCHIP

Microchipul TKN™ MESOJECT este fabricat prin tehnologia laser trimming. Cu ajutorul laserului de precizie s-a creat micro-chipuri cu o suprafață rugoasă, care prin mișcarea oscilatorie automatizată crează micro-canale în tegumen. Microcanalele ajută nutrienții să pătrundă în stratul bazal al epidermei, astfel crescând gradul de absorbție și oferind rezultate excepționale.

COMFORTABIL ȘI SIGUR

Sistemul TKN™ MESOJECT introduce soluțiile de mezoterapie la o viteză mare în stratul bazal al epidermei fără deteriorarea celulelor epidermice. Este un dispozitiv inovator, fără ace, care oferă tratamente confortabile și nedureroase.

APLICATOR UȘOR ȘI ERGONOMIC

Aplicatorul proiectat ergonomic, corespunde cu forma natural a corpului uman. Aplicatorul este flexibil și a fost creat pentru a oferi confort operatorului.

Specificaţii

Electroporație
Nivel reglabil 1-5
Adâncimea de pătrundere
Nivel reglabil 1-5
Dosaj
Nivel reglabil 1-5
Frecvența
Nivel reglabil 1-5
Seringa
5ml și 10ml
Dimensiuni
30.2 x 27.2 x 12.6cm
Greutate
2.5Kg
Retea electrica
100-240VCA, 2A, 50-60Hz

S-ar putea să te intereseze și...

CLINICCARE™ EGF

MEZOTERAPIE

TKN™ MESO STARTER KIT

MEZOTERAPIE

TKN™ MONODOZE

MEZOTERAPIE

TKN™ ACIZI COMPUSI

TOSKANI™