Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

TKN™ MESOPEN

Creion mezoterapie de ultimă generație pentru tratamentul fracționat al pielii în combinație cu soluții de mezoterapie sterile
Solicită Oferta
TOSKANI™

Sistemul TKN™ MESOPEN
este un produs TOSKANI™, Spania.

TKN™ MESOPEN

TKN™ MESOPEN ESTE UN SISTEM REVOLUŢIONAR DE MEZOTERAPIE MOTORIZAT / CU MECANISM VIBRANT, ACELE PENETREAZĂ DERMISUL ŞI STIMULEAZĂ REGENERAREA STRATULUI DE COLAGEN ŞI ELASTINĂ.

TKN™ MESOPEN este un sistem de ultimă generație de tratament fracționat a pielii cu microace. Este un dispozitiv sigur și eficient de tratamente cu microace verticale, care vă oferă soluții în tratamente de rejuvenare, regenerare sau tratamentul hiperpigmentațiilor. Prin crearea a mii de canale verticale în derm, TKN™ MESOPEN stimulează formarea de noi straturi de colagen și elastină.

Prezentare tratament TKN™ DERMAPEN
Vezi tratament cu TKN™ MESOPEN

TKN™ MESOPEN ESTE RECOMANDAT TUTUROR TIPURILOR DE PIELE ȘI POATE FI FOLOSIT PE ÎNTREG CORPUL.

Utilizarea TKN™ MESOPEN, mai ales în compania produselor cu ingredienți activi care penetrează straturile superioare ale pielii, ajută la refacerea echilibrului natural a pielii, reface activitatea celulară și conferă un aspect sănătos. Rezultatul este o piele care radiează de sănătate, tonifiată și frumoasă.

Professional Treatments | Toskani cosmetics
Tratament profesional cu TKN™ MESOPEN

BENEFICII TKN™ MESOPEN

REZULTATE REMARCABILE DUPĂ PRIMUL TRATAMENT FĂRĂ EFECTE SECUNDARE NEGATIVE

Beneficiile tratamentului cu microace sunt numeroase, cel mai important aspect fiind faptul că este un tratament cu o rată extrem de ridicată de rezultate pozitive dovedite. Alte beneficii principale ale tratamentului sunt:

 • refacerea generală a condiției pielii
 • timp de refacere scurt
 • reducerea ridurilor și liniilor fine
 • stimularea fibroblaștilor pentru producția de colagen
 • penetrarea mai bună a ingredienților activi

AFECTIUNI TRATABILE TKN™ MESOPEN

Tratamentul de microace în sine are un efect benefic asupra tenului, iar în combinație cu serurile de mezoterapie sterile TKN™ rezultatele pot fi îmbunătăție și direcționate:

 • tratamentul hiperpigmentațiilor, a melasmei și a petelor cauzate de expunerea la soare
 • pielea îmbătrânită și pielea flașcă
 • liniile de expresie și ridurile fine / medii
 • reducerea dimensiunii porilor
 • cicatrici și vergeturi
 • îngrijirea pre- și post intervenții de chirurgie estetică

Professional Area | Toskani cosmetics
Tratamente cu eficiență crescută cu TKN™ MESOPEN și biorevitalizanții TKN™

MECANISMUL FUNCȚIONĂRII TRATAMENT MICROACE

TERAPIA CU MICROACE SE BAZEAZĂ PE MECANISMELE DE AUTO-VINDECARE ALE ORGANISMULUI

Corpul Dvs. reacţionează la introducerea acelor la fel cum ar reacţiona la orice alt obiect de penetrare a pielii. Diferenţa este de dimensiune a obiectului – fiind vorba de micro-ace. Introducerea de ace chirurgicale este simţită de nervii receptori ai pielii ca un stimul al leziunii. Acele sunt atât de fine şi subţiri, încât rănirea ţesutului este puţin probabilă. Integritatea pielii rămâne intactă. Cu toate acestea, acest “stimul nervos”, transportat cu ajutorul semnalelor electrice, are ca ţintă un proces de vindecare în cascadă.

Celulele pielii, pe o rază de la 1 la 2 mm în jurul canalului de înţepare, eliberează semnale de creştere celulelor nediferenţiate. Ca răspuns, aceste semnale stimulează răspândirea de noi celule, cum ar fi transformarea fibroblaştilor în fibre de colagen şi elastină. Sarcina fibroblaştilor este de a migra către punctele de intrare pentru a închide rana. Canalele de înţepare, formate de ace, se închid foarte repede, fără a se forma leziuni ale ţesutului, astfel nefiind nevoie ca acestea să fie vindecate. Transformarea în celule necesare vindecării rănii este un proces automat, ca un drum într-o singură direcţie. Misiunea lor finală este de a se transforma în fibre de colagen ,iar acestea se integreaza în formaţiunea de colagen existentă. Formarea acestei noi fibre – în procent de 100% – îngroaşă pielea şi umple cicatrici atrofiate existente. Înţeparea cu un singur ac nu are o influenţă demnă de a fi luată în calcul. Dar dacă se introduc mii de ace microscopice, formarea de colagen indusă se cumulează şi se formează un nou strat de colagen. Această reacţie a corpului se numeşte neocolageneză.

Terapia cu microace
Mecanismul de funcționare a terapiei cu microace

Specificaţii

Adâncimea de pătrundere
Reglabilă între 0,25 - 2,0mm
Viteza / minut
Reglabilă 5 viteze (max. 150 cicluri / minut)
ACE INCLUSE
Ansamblu 12 ace / Nanoac
Autonomie baterie
2 ore / 1 baterie reîncărcabilă inclusă
Dimensiuni
147,00 x 31mm (D)
Greutate
56g (creion)
Producator
TOSKANI™ - Barcelona, Spania

S-ar putea să te intereseze și...

MICRONEEDLING EPN™

MEZOTERAPIE

MY™ LITHIUM+

MEZOTERAPIE

TKN™ MONODOZE

MEZOTERAPIE

TKN™ BAMBOO HIDRATONIC

TOSKANI™