Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

UNIQA® PEA

Gamă inovativă de monodoze cu efect antioxidant, antirid, rejuvenare și depigmentare cu vitamine esențiale A, C, E forte, acid hialuronic de la Pea Cosmetics – Italia
Solicită Oferta
UNIQA BY PEA COSMETICS

Sistemul UNIQA® PEA
este un produs UNIQA BY PEA COSMETICS, ITALIA.

UNIQA® CREMĂ 3D

PRODUS MULTIFUNCȚIONAL "ALL-IN-ONE", DE MAKE-UP ȘI CREMĂ ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE CU PROTECȚIE SOLARĂ DE LA UNIQA® - PEA COSMETICS, ITALIA

Conferă uniformitate tenului, oferind luminozitate. Deasemenea, UNIQA® 3D CREAM este, o cremă eficientă pentru conturul ochiului, iar beneficiile sale sunt vizibile de la prima aplicare. Pe termen lung, acționează ca un tratament anti-îmbătrânire care protejează tenul de razele UV datorită factorului de protecție SPF 30.

LUMINOZITATE ȘI ”EFECT de FOCUS”

UNIQA® 3D CREAM luminează și optimizează culoarea pielii, constituind un primer excelent. Corectează imperfecțiunile mici ale pielii datorită efectului de focalizare ușoară asupra liniilor de expresie și a cearcănelor. Are efect de umplere a ridurilor, care face ridurile mai puțin vizibile. Efect cosmetic funcțional garantat.

HIDRATARE ȘI PROTECȚIE FĂRĂ COMPROMIS

Folosit zilnic, UNIQA 3D CREAM oferă hidratare perfectă datorita acțiunii acidului hialuronic de greutate moleculara mica, care hrănește si re-compactează tenul. În plus, UNIQA® 3D CREAM protejează împotriva razelor UV, datorită protecției solide fizice și chimice, respectând întotdeauna pH-ul fiziologic al pielii, inclusiv în zona perioculară.

EFECT DE LUNGĂ DURATĂ

Datorită extractului de afine, UNIQA® 3D CREAM, oxigenează pielea și promovează microcirculația. Complexului de peptide acționează ca și un biostimulant (trylagen pcb), crescând producția de colagen care inhibă degradarea. Acțiunea antiaging combină acțiunea antioxidantă datorită complexului de anti-radicali, compus din vitaminele E-C-A.

SECRETUL EFECTULUI MAGIC

Deși modul de prezentare, cremă albă cu textură ușoară, UNIQA® 3D CREAM, conține pigmenți care se eliberează numai când crema este aplicată. Astfel se adaptează perfect la colorarea fiecărui tip de piele.

UNIQA 3D

 CONTINUT NET

 •  CREMA CONTUR OCHI

40ML

 •  CREMA FATA

 •  FACTOR PROTECTIE SPF30

 / 1.35FL.OZ.

 •  TOATE TIPURILE DE TEN

» CUMPĂRĂ ONLINE UNIQA CREMA 3D

Specificaţii

Mod prezentare
Crema 3D – 40ml
Utilizare
Exclusiv topică
Producator
PEA Cosmetics Italia

S-ar putea să te intereseze și...

UNIQA® DNA

UNIQA®

UNIQA® HYALURONIC

UNIQA®

UNIQA® HYALURONIC+

UNIQA®

UNIQA® VITAMINA A FORTE

UNIQA®