Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

UNIQA® PEA

Gamă inovativă de monodoze cu efect antioxidant, antirid, rejuvenare și depigmentare cu vitamine esențiale A, C, E forte, acid hialuronic de la Pea Cosmetics – Italia
Solicită Oferta
UNIQA BY PEA COSMETICS

Sistemul UNIQA® PEA
este un produs UNIQA BY PEA COSMETICS, ITALIA.

UNIQA® DNA

DEFINITIVE NATURAL ANTIAGE – PREVENIREA FOTOÎMBĂTRÂNIRII ȘI REPARAȚIE CELULARĂ CU SPF30 DE LA UNIQA® – PEA COSMETICS, ITALIA

UNIQA® DNA a fost conceuptă pentru a preveni și a contraria procesul de foto-îmbătrânire a pielii. Acest process, adesea invizibil cu ochiul liber până la 30-40 de ani, este principalul responsabil pentru apariția hiperpigmentatiilor și pierderea elasticitatății. O piele tratată cu UNIQA® DNA va fi mai tonifiată, elastică și va părea mai tânără, vizibil cu mai puține pete și riduri. Mulțumită factorului de protecție SPF 30 UNIQA® DNA protejează pielea de riscurile expunerii la raze UV.

UNIQA® DNA este primul produs pe care cosmeticienii îl au la dispoziție, capabil să repare leziunile vizibile și invizibile ale pielii cauzate de foto-îmbătrânire. Datorită acțiunii fotoliazei, UNIQA® DNA este capabil să reconstituie celulele pielii deteriorate, limitând apariția de noi imperfecțiuni și atenuând semnele timpului deja vizibile.

RECOMANDAT PENTRU TIPURI DE PIELE

  • piele normală

  • piele sensibilă

  • piele uscată și solzoasă

  • piele cu pete întunecate

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

Aplicați UNIQA® DNA pe față și decolteu, și masati până la absorbtia completă. Repetați aplicarea timp de 2 luni cel puțin de două ori pe an. UNIQA® DNA este activat de o lumină simplă (naturală sau artificială).

NOTE ȘI AVERTIZĂRI

Depozitați într-un loc răcoros și uscat ferit de lumină (15-25 ˚C). Numai pentru uz extern. Utilizați pe pielea intactă. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Evitați contactul cu ochii. A nu se înghiți.

Uniqa DNA

 CONTINUT NET

 •  ENZIM PHOTOLYASIS 

30x2ML

 •  SPF30 

 •  TENURI SENSIBILE

 / 2.02FL.OZ.

 •  TENURI FOTO-ÎMBĂTRÂNITE

» CUMPĂRĂ ONLINE UNIQA DNA

 

Specificaţii

Mod prezentare
Monodoze – 30 ampule x 2ml
Utilizare
Exclusiv topică
Producator
PEA Cosmetics Italia

S-ar putea să te intereseze și...

UNIQA® CREMA 3D

UNIQA®

UNIQA® HYALURONIC

UNIQA®

UNIQA® HYALURONIC+

UNIQA®

UNIQA® VITAMINA A FORTE

UNIQA®