Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

UNIQA® PEA

Gamă inovativă de monodoze cu efect antioxidant, antirid, rejuvenare și depigmentare cu vitamine esențiale A, C, E forte, acid hialuronic de la Pea Cosmetics – Italia
Solicită Oferta
UNIQA BY PEA COSMETICS

Sistemul UNIQA® PEA
este un produs UNIQA BY PEA COSMETICS, ITALIA.

UNIQA® VITAMINA A FORTE

TRATAMENT INTENSIV CU RETINOL PUR, ÎMPOTRIVA ÎMBĂTRÂNIRII CUTANATE DE LA UNIQA® – PEA COSMETICS, ITALIA

Indicații VITAMINA A FORTE UNIQA – PEA COSMETICS: tratament intensiv anti-îmbătrânire pentru: mâini, gât, zonei feței care prezintă riduri profunde

Retinolul este un ingredient extrem de eficient în combaterea semnelor vizibile de îmbătrânire. Peste 40 de ani de cercetare în domeniul cosmeticii arată, că retinolul contribuie la restabilirea vizibilă a tonului pielii, reduce prezența ridurilor, asigurând o piele mai netedă și mai omogenă. UNIQA VITAMINA A FORTE, are o concentrație de 0,15% de RETINOL, așadar, este indicat, în special ca tratament "șoc" pentru inversarea procesului de îmbătrânire a pielii, având o acțiune foarte bună în cazul ridurilor profunde. Datorită brevetului Microsponge®, vitamina A este eliberată gradual în 8-10 ore de la aplicare.

MOD DE UTILIZARE

A se aplica seara, înainte de culcare, pe pielea curată și uscată. Insistație pe zonele cu semne de îmbătrânire vizibile, cum ar fi gâtul și zona decolteului. După câteva minute după aplicare, utilizați crema de noapte personală. Doar pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii. A nu se ingera produsul și a nu se lăsa la îndemâna copiilor.

INGREDIENTE PRINCIPALE

Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, C12-15 Alkyl Benzoate, Methyl Methylcrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer, Polysorbate 20, Retinol. Produsul NU conține parabeni.

UNIQA VITAMINA A FORTE

 CONTINUT NET

 •  RETINOL

28x1ML

 •  BREVET MICROSPONGE®

 •  EFECT ANTIRID

 / 0.98FL.OZ.

 •  TENURI ÎMBĂTRÂNITE

» CUMPĂRĂ ONLINE UNIQA VITAMINA A FORTE

Specificaţii

Mod prezentare
Monodoze – 28 ampule x 1ml
Utilizare
Exclusiv topică
Producator
PEA Cosmetics Italia

S-ar putea să te intereseze și...

UNIQA® CREMA 3D

UNIQA®

UNIQA® DNA

UNIQA®

UNIQA® HYALURONIC

UNIQA®

UNIQA® HYALURONIC+

UNIQA®