Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

UNIQUA

Gamă complexă de monodoze cu efect antioxidant și anti-îmbătrînire cu vitamine esențiale A, C, E concepute și produse de Pea Cosmetics Italia
Solicită Oferta
UNIQA BY PEA COSMETICS

Sistemul UNIQUA
este un produs UNIQA BY PEA COSMETICS, ITALIA.

MONODOZE ȘI CREME UNIQA 

MONODOZE FORTE CU VITAMINE A, C ȘI E – SUBSTANȚE ESENȚIALE PENTRU SĂNĂTATEA, STRĂLUCIREA ȘI ASPECTUL PIELII. CREMA ALL-IN-ONE 3D 

 • Păstrează integritatea produsului în interiorul unei capsule
 • Respectă mediul. Monodoze în ambalaj biodegradabil.
 • Asigură igiena, calitate și rezultate
 • Nu conține parabeni, coloranți sau parfumuri
 • Asigură o utilizare ușoară și confortabilă oriunde ai fi, într-o excursie sau pentru viața de zi cu zi
 • Conține doar cantitatea necesară, nu risipește ingredienți

Starea de sănătate a pielii noastre este în strânsă legătură cu vitaminele și cu substanțele prețioase pe care organismul nostru le poate sintetiza doar parțial – doză trebuie să fie completată din surse externe. Datorită dietelor dezechilibrate, a factorilor externi sau pur și simplu din cauza vieții agitate cu care ne confruntăm cu toții, unele deficiențe de vitamine pot fi observate. Pentru a compensa aceste deficiențe, care ne pot deteriora pielea, este necesar să identificăm soluții care să le restabilească echilibrul corect.

PEA COSMETICS propune, o soluție la această problemă, linia UNIQA de vitamine antioxidante și tratamente anti-îmbătrânire bazate pe VITAMINE E, C și A cu doză unică pură. Aplicate direct, acestea dau rezultate satisfăcătoare: de până la douăzeci de ori mai eficace, dacă sunt aplicate local, în comparație cu aceleași vitamine administrate oral, încetinesc îmbătrânirea cutanată și protejează împotriva daunelor provocate de expunerea la radiațiile UV.

Utilizarea regulată a vitaminelor pure în doze unice, UNIQA VITAMINA A, C și E, în funcție de caz și necesități, conferă pielii un aspect luminos și radiant, cu efect evident de atenuăre a celor mai adânci riduri.

UNIQA MONODOZE
UNIQA MONODOZE VITAMINA A, C ȘI E FORTE

UNIQA VITAMINA A FORTE 

TRATAMENT INTENSIV CU RETINOL PUR, ÎMPOTRIVA ÎMBĂTRÂNIRII CUTANATE DE LA UNIQA – PEA COSMETICS, ITALIA

Indicații VITAMINA A FORTE UNIQA – PEA COSMETICS:

 • tratament intensiv anti-îmbătrânire pentru: mâini, gât, zonei feței care prezintă riduri profunde

Retinolul este un ingredient extrem de eficient în combaterea semnelor vizibile de îmbătrânire. Peste 40 de ani de cercetare în domeniul cosmeticii arată, că retinolul contribuie la restabilirea vizibilă a tonului pielii, reduce prezența ridurilor, asigurând o piele mai netedă și mai omogenă. UNIQA VITAMINA A FORTE, are o concentrație de 0,15% de RETINOL, așadar, este indicat, în special ca tratament "șoc" pentru inversarea procesului de îmbătrânire a pielii, având o acțiune foarte bună în cazul ridurilor profunde. Datorită brevetului Microsponge®, vitamina A este eliberată gradual în 8-10 ore de la aplicare.

MOD DE UTILIZARE

A se aplica seara, înainte de culcare, pe pielea curată și uscată. Insistație pe zonele cu semne de îmbătrânire vizibile, cum ar fi gâtul și zona decolteului. După câteva minute după aplicare, utilizați crema de noapte personală. Doar pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii. A nu se ingera produsul și a nu se lăsa la îndemâna copiilor.

INGREDIENTE

Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, C12-15 Alkyl Benzoate, Methyl Methylcrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer, Polysorbate 20, Retinol. Produsul NU conține parabeni.

UNIQA VITAMINA A FORTE

 CONTINUT NET

 •  RETINOL

28x1ML

 •  BREVET MICROSPONGE®

 •  EFECT ANTIRID

 / 0.98FL.OZ.

 •  TENURI ÎMBĂTRÂNITE

» CUMPĂRĂ ONLINE UNIQA VITAMINA A FORTE

UNIQA VITAMINA C FORTE

TRATAMENTUL TENURILOR LIPSITE DE VITALITATE CU ACID L-ASCORBIC PUR DE 22% CONCENTRAȚIE DE LA UNIQA – PEA COSMETICS, ITALIA

Indicații:

 • Piele lipsită de vitalitate și atonică
 • Riduri mici
 • Tonifiere
 • Reducerea hiperpigmentărilor, datorate producției modificate de melanină

Vitamina C Forte (acid L-ascorbic pur, concentrație de 22%) – este un tratament șoc indicat pentru pielea lipsită de vitalitate, atonică și pentru reducerea vizibilității decolorărilor pielii. Stimulează producția de colagen, o substanță care păstrează elasticitatea pielii și luptă împotriva formării ridurilor. Este un antioxidant puternic capabil să combată daunele cauzate de razele UVA și UVB, să regenereze proprietățile vitaminei și să reglementeze producția fiziologică de melanină (responsabilă de hiperpigmentare).

MOD DE UTILIZARE

A se aplica seara, înainte de culcare, pe pielea curată și uscată. Insistație pe zonele cu semne de îmbătrânire vizibile, cum ar fi gâtul și zona decolteului. După câteva minute după aplicare, utilizați crema de noapte personală. Doar pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii. A nu se ingera produsul și a nu se lăsa la îndemâna copiilor.

INGREDIENTE

Dimethicone, Ascorbic Acid, Trisiloxane, Dimethyconol, Silica Dimethyl Silylate, Dimethicone/Vinyltrimethylsiloxysilicate Crosspolymer, Tocopheryl Acetate, Diethylexyl Syrringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride. Produsul NU conține parabeni.

https://www.skn24.ro/pea-uniqa/uniqa-vitamina-e-forte-uniqa.html

 CONTINUT NET

 •  ACID L-ASCORBIC

28x1ML

 •  EFECT ANTIOXID PUTERNIC 

 •  EFECT REVITALIZARE

 / 0.98FL.OZ.

 •  TENURI ÎMBĂTRÂNITE

» CUMPĂRĂ ONLINE UNIQA VITAMINA C FORTE

UNIQA VITAMINA E FORTE

TRATAMENT PENTRU CALMAREA TENURILOR IRITATE ȘI EXPUSE STRESULUI OXIDATIV DE LA UNIQA – PEA COSMETICS, ITALIA

Indicații:

 • Tratament șoc pentru a reduce semnele cauzate de expunere prelungită la soare sau fără protecție adecvată (foto-îmbătrânire)
 • Tratamentul tenurilor foarte sensibile, iritate
 • Tratamentul semnelor vizibile ale stresului oxidativ

Este un tratament eficient împotriva înroșirii și mâncărimii caracteristice unui ten sensibil, expus la stres oxidativ (cauzate de acțiunea radicalilor liberi). Combate efectiv daunele cauzate de expunerea excesivă la razele UV (atât la soare, cât și la lămpile artificiale). UNIQA VITAMINA E FORTE a fost conceput pentru pielea foarte delicată, care necesită un tratament specific capabil să restabilească culoarea naturală a pielii. Este, de asemenea eficient după epilare sau tratamente cu laser. Textura sa mătăsoasă și delicată este ușor absorbită, oferind o senzație imediată de hidratare și compactitate. 

MOD DE UTILIZARE

A se aplica seara, înainte de culcare, pe pielea curată și uscată. Insistație pe zonele cu semne de îmbătrânire vizibile, cum ar fi gâtul și zona decolteului. După câteva minute după aplicare, utilizați crema de noapte personală. Doar pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii. A nu se ingera produsul și a nu se lăsa la îndemâna copiilor.

INGREDIENTE

Cyclopentasiloxane, Tocopherol, Dimethicone Crossplymer. Produsul NU conține parabeni.

UNIQA VITAMINA E

 CONTINUT NET

 •  VITAMINA E

28x1ML

 •  CONFERĂ HIDRATARE

 •  EFECT CALMARE

 / 0.98FL.OZ.

 •  TENURI SENSIBILE

» CUMPĂRĂ ONLINE UNIQA VITAMINA E FORTE

 

UNIQA CREMĂ 3D

PRODUS MULTIFUNCȚIONAL "ALL-IN-ONE", DE MAKE-UP ȘI CREMĂ ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE CU PROTECȚIE SOLARĂ DE LA UNIQA - PEA COSMETICS, ITALIA

Conferă uniformitate tenului, oferind luminozitate. Deasemenea, UNIQA 3D CREAM este, o cremă eficientă pentru conturul ochiului, iar beneficiile sale sunt vizibile de la prima aplicare. Pe termen lung, acționează ca un tratament anti-îmbătrânire care protejează tenul de razele UV datorită factorului de protecție SPF 30.

LUMINOZITATE ȘI ”EFECT de FOCUS”

UNIQA 3D CREAM luminează și optimizează culoarea pielii, constituind un primer excelent. Corectează imperfecțiunile mici ale pielii datorită efectului de focalizare ușoară asupra liniilor de expresie și a cearcănelor. Are efect de umplere a ridurilor, care face ridurile mai puțin vizibile. Efect cosmetic funcțional garantat.

HIDRATARE ȘI PROTECȚIE FĂRĂ COMPROMIS

Folosit zilnic, UNIQA 3D CREAM oferă hidratare perfectă datorita acțiunii acidului hialuronic de greutate moleculara mica, care hrănește si re-compactează tenul. În plus, UNIQA 3D CREAM protejează împotriva razelor UV, datorită protecției solide fizice și chimice, respectând întotdeauna pH-ul fiziologic al pielii, inclusiv în zona perioculară.

EFECT DE LUNGĂ DURATĂ

Datorită extractului de afine, UNIQA 3D CREAM, oxigenează pielea și promovează microcirculația. Complexului de peptide acționează ca și un biostimulant (trylagen pcb), crescând producția de colagen care inhibă degradarea. Acțiunea antiaging combină acțiunea antioxidantă datorită complexului de anti-radicali, compus din vitaminele E-C-A.

SECRETUL EFECTULUI MAGIC

Deși modul de prezentare, cremă albă cu textură ușoară, UNIQA 3D CREAM, conține pigmenți care se eliberează numai când crema este aplicată. Astfel se adaptează perfect la colorarea fiecărui tip de piele.

UNIQA 3D

 CONTINUT NET

 •  CREMA CONTUR OCHI

40ML

 •  CREMA FATA

 •  FACTOR PROTECTIE SPF30

 / 1.35FL.OZ.

 •  TOATE TIPURILE DE TEN

» CUMPĂRĂ ONLINE UNIQA CREMA 3D

Specificaţii

Mod prezentare
Monodoze – 28 ampule x 1ml
Mod prezentare
Crema 3D – 40ml
Utilizare
Exclusiv topică
Producator
PEA Cosmetics Italia

S-ar putea să te intereseze și...

RIBESKIN™ CARBOXY

DERMATO-COSMETICE