Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website

Accept Nu accept Despre cookie-uri

ARNIZEN & MEZOARNIZEN™

Cremă gel cu Arnica Montana cu proprietăți vasodilatatoare special conceput pentru calmarea tenului iritat după tratamente invazive sau mezoterapie clasică
Solicită Oferta
PHARMANN®

Sistemul ARNIZEN & MEZOARNIZEN™
este un produs PHARMANN®, Polonia.

ARNIZEN™

ARNIZEN main

CREMĂ GEL ARNIZEN™ 

Un neurocosmetic modern recomandat pentru accelerarea proceselor de reparare epidermică a pielii iritate sau cu leziuni superficiale. Formula de cremă-gel permite aplicarea pe cicatrici recente, răni superficiale sau traumatisme minore în urma intervențiilor chirurgicale.

Crema-gel Arnizen™ accelerează absorbția de vânătăi și hematoame, oferă regenerare rapidă după proceduri invazive. Restructurează bariera de protecție a pielii prin creșterea biosintezei colagenului de tip I si III.

Extractul de hamamelis, un component anti-inflamator, anti-microbian și anti-oxidant. Are efect astringent care ajută la strângerea vaselor de sânge și reducerea sângerării după tăiere sau leziune.

Arnica Montană accelerează vindecarea rănilor datorită derivaților de timol - incluși în rădăcina plantelor - care acționează ca vasodilatator ai capilarelor sanguine subcutanate.
Panthenolul îmbunătățește hidratarea, reduce iritațiile și pruritul, accelerează procesele de vindecare a rănilor.

Net. cont. 30 ml / 1.01 fl. oz.

PRODUS PROFESIONAL

Ingrediente

CREMĂ GEL ARNIZEN™

Ingredienți activi:

  • Extractul de arnica montană – este cunoscut pentru proprietățile sale de atenuare a durerii, pentru efectul antiseptic și anti-inflamator. Arnica montană accelerează de asemenea vindecarea rănilor datorită derivaților de timol - incluși în rădăcina plantelor - care acționează ca vasodilatatori ai capilarelor sanguine subcutanate. Ajută în prevenirea formării vânătăilor prin împiedicarea capilarelor în sângerare.
  • Neuropeptidele – un bio-mimetic de înaltă tehnologie, cu tri-peptide inovatoare legate de o lipidă pentru o penetrare optimă a pielii și eficacitate maxima. Are efect anti-inflamator care acționează rapid. Calmează pielea iritată și ajută la menținerea unui prag normal de sensibilitate a pielii
  • Extract de hamamelis – anti-inflamator, anti-microbian și anti-oxidant. Are efect astringent care ajută la strângerea vaselor de sânge și reducerea sângerării după tăiere sau leziune
  • Aesculin (Extract de castan sălbatic) – stimulează starea pielii prin îmbunătățirea circulației și furnizarea de sânge bogat în oxigen in matricea dermică. Castanul sălbatic reduce edemele după traume, în special cele după injecții dermatologice și operații
  • Aescinul – are o funcție antioxidantă și vasoprotectivă prin protejarea colagenului și a elastinei - prin urmare reduce efectiv semnele după toate procedurile dermatologice prin îngroșarea și întărirea capilarelor fragile.

 

S-ar putea să te intereseze și...

LAMELAT™

PHARMANN® PROFESIONAL

LASERAT™

PHARMANN® PROFESIONAL

MEZOARNIZEN™

PHARMANN® PROFESIONAL

VISADERM™

PHARMANN® PROFESIONAL